Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

H&M den alt , zıbın, çorap ve çıtçıtlı önlük aldım.
Müslin örtülerini aldım.
Kendime pijama takımı ve 3 lü lohusa takımı aldım çok iyi kumaşları çok beğendim
Anne yanı beşik için müslin nevresim aldım.
Bebek odası için organizer.
E bebek alışverişimizden pamuk alt açma kulak çubuğu ıslak mendik bebek bezi aldık.
Bibs marka emzik aldım.
Hastane çıkışı 5 li set aldık 2 tane.
Açılır kapanır küvet takımı aldık.
Odası için ısı ölçer aldık.
Ateş ölçeri yurtdışından yakınımız getirecek orada çok daha uygun Braun alından ölçer.
2 tane battaniye aldık, ince olanlardan yaz olacağı için.
Ana kucağı örtüsü alt açma
Bebek askı seti aldım. Dolabı geldiğinde düzenleriz.
Bu cuma bebek arabasını ve puseti alacağız.
Banyo sonrası havlusu aldık, mothercare 3 lü.
Mothercare uyku tulumu aldım.
Bir tane kapşonlu aldık ince kumaş, 3 tane yelek aldık.
Yeni yıl fiyatları gelmeden mümkün olduğunca almaya çalıştım. Hala listemizde eksiklerimiz var

Kızlar meraba 12 haftalık oldum bugun, siz alısverıs yapmaya ne zaman başladınız?

Evet ben de başladım
Evet bazıları bana da dedi ,çok erken başlamışsın diye ama Kasım indirimleri vardı, e iyice büyüsün alalim dersem zaten yılbaşından sonraya gelecek,zamlı alacağım
Olumsuzu düşünüp almayayim bekleyelim dersek, o ihtimal her zaman var ,inşallah sağlıkla doğurup alabilelim kucağımıza
Ben yavaş yavaş alıyorum
İlerde toplu alışveriş maddi de manevi de daha zor olacaktır
Bebek arabası,philips avent emzik,göğüs ucu kremi, indirimdeyken bebek deterjanı ,2 paket bez,tirnak makasi seti,3 tane zibin ,2 oyuncak ,kitap set vs aldım
Yavaş yavaş da bakıyorum biseyler hala

Rica ederim inşallah beğenirsiniz ben de geçen karnıyarık yaptım kıymaya kısa bir ara o yüzden

En iyisini yapmışsın gerçekten, ben de artık alıp kimseye söylememeye karar verdim

H&M ikili takımları var bel kısmı katlı bir biçimde de kullanılıyor ondan mı aldınız acaba? Nasıl geldi beğendiniz mi?
Güle güle kullanmak nasip olsun bebisinize inşallah

Kizllarr bebek arabası alanlar veya almayi düşünenler hangi markada karar kaldınız acaba bana da yardimci olur musunuz ??

Bebek odasi organizer nasil bir sey? Almam gerekir mi acaba, merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…