-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.681
Normal doğumsa evet öyle oluyo diye biliyorum benim sezaryen olacağı için planlı olacak. Eşlerin girmemesi burada daha önce de konuşuldu benim eşim hhep girdi drla detaylı konuştuk o yüzden hiç sıkıntı yaşamadık. Bir de devlet hastanesindeki doktorum bayaa araştırmacı bi doktor yenilikleri falan takip ediyor o daha çok hoşuma gittiÇok tesekkur ederimm ,hepimizinki inşallah
Benimde aslında şehir hastanesiydi, doktorumdan da hastaneden de memnunum ancak devlette bildiğim kadarıyla ameliyathanede kim nöbetçiyse ona doguruyorsun
Yani kime denk gelirsen,doğru dimi ,yanlış bilmiyorum ?
Bide devlette adamları muayeneye zaten almiyorlar ,hic goremedi daha eşim ,anca ultrason kağıdından gördü
Ama gittiğiniz özel devletten halliceyse bencede hic gerek yok para vermeye
Muhtemelen sata göre verir canım yine doktoruna danış tabi. Valla günler geçmiyor gözüm 18 aralıkta
Evet benim doktorum da 22-23.haftalarda yaptirmami istedi. Bana da 23.haftaya randevu verdiler, buradaki prosedur bu sanirim. En gec 26.haftaya kadar yapilmasi lazim dedi diye hatirliyorum ama emin de degilim :))
Bana 20-24 arası randevu al dediler. 22, 23 gibi düşünüyorum. Bazen ileri bazen haftasında çıkıyor usg ölçümlerinde. Garanti olsun 22 23 gibi alacağım ben de.
Siz doktorunuza sorun tabi. Bizim burada her sey tahmini dogum tarihi uzerinden geri sayarak ilerliyor. SAT'i unuttuk artik.
Çok teşekkür ederim kızlar doktoruma sorup ona göre randevu alacağım19+5 de gideceğiz canım biz, şuan 16. Haftadayız Atıl Yüksel hocaya gideceğiz. Sorduk uygun dediler.
Çok sevindim adınıza, çok şükür.selam kızçeler , bende 13. haftamda 2li tarama testi yaptırdım eğitim araştırma hastanesinde. Sonuçlarım şükür temiz çıktı. Doktorum 3li ve 4lü test yaptırmama gerek olmadığını söyledi. İstersen fetal dna baktırırsın detay görmek istersen ama bence gerek yok dedi. 20. haftamda detaylı ultrasona gireceğim inşallah.
Cinsiyetini de 13+6 da öğrendikbir kalp büyüyor içimde çok heyecanlı.
Sonuç bekleyen herkes teeertemiz sonuçlar alır inşallah. İçinizi ferah tutun lütfen kötüyü düşünmeyin çağırmayın da.
Gruptaki herkes 1-2 hafta içinde cinsiyetini öğrenmiş oluyor ay çok heyecanlı :) mavili pembeli yeşilli turunculu alacağınız kıyafetleri düşününnnn
Çok geçmiş olsun canımKızlar oğlum el ayak hastalığı olmuşmuhtemelen kreşten birinden bulaştı şimdi hafta sonuna kadar göndermeyeceğiz. Azıcık huysuzluk mızmızlık ve iştahsızlık var dua edin de hemen toparlandım
Bana da aynısını söyledi ama sodyumdan kaynaklı içme dedi. Çok fazla tuz var ödem yapıyor önermiyoruz dediBana doktorumuz soda içme dedişişe sodaların kaynağı güvenli değil diye.
Fiyatlar nasıl canım ? Ben bir kaç yere sordum 5k dan başlıyor 10-15 gidiyor.Kızlar detaylı ultrason randevuları alanlar varsa hangi haftanıza aldınız? Kendi doktorum detaylı ultrason için Prof.Dr. Ali Ekiz’i önerdi, randevu için aradığımda 22. ve 23. haftaları öneriyor kendisi, ben 20 sanıyordum ama en ideali bu haftalar diyor. 22.haftaya randevu alacağım sanırım
Amiiiin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizÇok sevindim adınıza, çok şükür.Hepimizin bebişleri iyi olsun hep
Profil resmine de bayıldım
Geçmiş olsun canım, kolaylıklar diliyorumKızlar oğlum el ayak hastalığı olmuşmuhtemelen kreşten birinden bulaştı şimdi hafta sonuna kadar göndermeyeceğiz. Azıcık huysuzluk mızmızlık ve iştahsızlık var dua edin de hemen toparlandım
YaaAmiiiin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
hahahha teşekkür ederimm1 buçuk yıl kadar hamile kalamadım o ara bu kulübe üye olmuştum okuyordum benimle aynı durumda olan insanlar ne yapmış umut var mı diye o ara üzgün olduğum içn Üzüntü karakterine benzetmiştim kendimi ondan profil fotosu yapmıştım kaldı öyle
Bence de bir tane almak daha mantıklı, sevip sevmediğini görmüş olursun hem. Memnun kalan çok varmış ama herkes ayni şeyi yaşamayabiliyor emzik ve biberonda sanırım. Umarım güzel bir seçenek olur bebişin için.Kızlar biberon için lansinoh düşünüyorum şimdilik tek bir tane alacağım o da lazım olur belki diye. Bunu düşünüyorum kullanan veya almayı düşünen var mı? Meme reddi yapmıyor diyorlar.
O markayı da biliyorum bir biberon için biraz pahalı bir markaBence de bir tane almak daha mantıklı, sevip sevmediğini görmüş olursun hem. Memnun kalan çok varmış ama herkes ayni şeyi yaşamayabiliyor emzik ve biberonda sanırım. Umarım güzel bir seçenek olur bebişin için.
Bir arkadaşım comotomo diye bir markayı önermişti ama yorumlarını okuduğumda olumsuz şeyler de çoktu. Sanırım deneyip tecrube edeceğiz artık sevip sevmediğini
Eveeeet artık çok şükür üzülmiyoruz , Allah hepimizin yüzünü güldürsün , beklemediğimiz anda hepimize güzel kapılar açsınYaaartık üzülmüyoruz ama yine de çok şirin
Bebişin sana gelmek için zamanını bekliyormuşgüzel uzun ömrünüz olsun hep birlikte inşallah
Evet gerçekten gereksiz pahalıO markayı da biliyorum bir biberon için biraz pahalı bir markasevmeme ihtimali de var yani bunu alayım da inşallah ihtiyacımız olmaz
Rica ederim, amin inşallahEveeeet artık çok şükür üzülmiyoruz , Allah hepimizin yüzünü güldürsün , beklemediğimiz anda hepimize güzel kapılar açsın
evet biraz bekletti biraz üzdü ama gelişi heeer şeyi unutturdu çok şükürçoook teşekkür ederim amin cümlemizin inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun canım, kolaylıklar diliyorum
Ben oğlumda kullandım canım 7. Ayda başladık kullanmaya bakıcıya bırkınca. Çok şükür hiçmeme reddi yaşamadık biberonu almada da sıkıntı yaşamadık ama her çocuk kabul etmiyomuş galibaKızlar biberon için lansinoh düşünüyorum şimdilik tek bir tane alacağım o da lazım olur belki diye. Bunu düşünüyorum kullanan veya almayı düşünen var mı? Meme reddi yapmıyor diyorlar.
Çok geçmiş olsun canım. Bende de çok çıktı önceki ay uçuk kremi süremiyoruz drum izin vermemişti bana. Hommun çay ağacı ve adaçayı yağlı dudak kremi vardı ondan sürdüm geçti benimkiKızlar , dudağım uçukladı ya aslında üzüldüğüm stres yaptığım bir durumda yok. Eşim saolsun çok destek. Napsam bitkisel öneri var mı? Bebeğe zararı olur mu uçuğun acaba? Hemşiremize yazdım ama
Evet öyleymiş canım bakalım avent düşünüyordum ama bir kaç yorum gördüm meme reddi yaptığı ile alakalı o nedenle lansinoh alacağım. Bakalım inşallah sorun yaşamayız.Çok teşekkür ederim kızlar
Ben oğlumda kullandım canım 7. Ayda başladık kullanmaya bakıcıya bırkınca. Çok şükür hiçmeme reddi yaşamadık biberonu almada da sıkıntı yaşamadık ama her çocuk kabul etmiyomuş galiba
Çok geçmiş olsun canım. Bende de çok çıktı önceki ay uçuk kremi süremiyoruz drum izin vermemişti bana. Hommun çay ağacı ve adaçayı yağlı dudak kremi vardı ondan sürdüm geçti benimki