Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çok tatlısın canikom bende bunu söylim kendime ahahaba ama önce inanmam lazım

Bebek küvet seti hangisinden alıcaksınız kızlar, şu açılır kapanırlar nasıl acaba hem yer kaplamaz

Bende vajinal ilerlicem nereme güveniyorum bilmiyorum korkuyorum aslında ama hamile kaldığımı öğrenince normal yaparım dedim sonlara doğru değişmezse tabi
Benim ilki sezeryan 2. Normal inş bunuda normal istiyorum yine. Aslında korkulacak birşey yok eğitim alınca insana cesaret geliyor. Mesela ben evde ah vah bağırırken ebemi aldık arabayla onun varlığı bile güç verdi doğuma kadar sessiz sakin sancı çektim sancı geldiğinde susup nefese odaklanmak aşırı kolaylaştırıyor. Birde ben bebek çıkarken bağırdım oda tamamen reflex acı duyduğumu hatırlamıyorum. Hatta dogumdan bir hafta önce parmağımı yaktım buharda 3 saat sızladı o bile sancıdan ve doğumdan beterdi

Ayy inşallah kolaylıkla doğum yapar güzel hatırlarız

Ay ne güzel bir avazda çıkarırız umarım

Bana da korkunc geliyor ama bakalim :) Bir de istanbulda metrobuste doguran kisiden sonra burada da dun otobuste doguran birini duydum. Nasil oluyor bu hic anlamiyorum. Benim cevremden duydugum hep dogumlarin uzun saatler surdugu. Sizleri de korkutmayayim tabi :)
Ben de bugun evden calisiyorum, disarida kar yagiyor. Turk kahvemi aldim, buralarda neler yazmissiniz diye bakmaya geldim :)

Bebek küvet seti hangisinden alıcaksınız kızlar, şu açılır kapanırlar nasıl acaba hem yer kaplamaz
Kuzu onlar hakkinda pek iyi yorum duymadm dokuluyor vs diyirlqr bnde su d3sebli plastik olanlardan tercih edicem birde korbelin cop kovasini aldm arkadaslarm cok onerdi bnde pijama takimi vs alicaktm aslinda ama havalar birqz isininca belki tarzlar degisir die bekliyorum

Ah ne güzel haftasonu da Ankaraya bekleniyor çok severim yağarsa çocuklar gibi şen olacağım. geçen sene hiç yağmadı.

Ben de kaç doğum videosu izledim hepsinde 1 hafta önceden ufak ufak sancılar başlamış oluyordu. Bir anda filmlerdeki gibi sancı geliyor ve doğum başlamıyor gördüğüm kadarıyla. Son ana kadar bekledi bence o kadın Ne güzel ya çok severim karı İstanbul dayım şuan hava günlük güneşlik :)

Kızlar bir şey soracağım beni canım aşırı derece de cips istiyor 3 gündür nohut cipsi falan denedim ama normalinin yerini tutmuyor bir türlü gözümün önünden gitmiyor. Doktorumda yeme içmeme çok karışan biri değil cips konusunu da hiç konuşmadık ama tabi yararlı bir şey olmadığını hepimiz biliyoruz . 1 kereden bir şey olur mu sizce gerçekten çok canım istiyor

Ben geçen yoğurtlu dip sos ile 3 4 tane yedim inşallah zararı olmaz

Ben arada bir yiyorum. Hamile oldugumu ogrendigimden beri 3-4 kez yemisimdir, su ana kadar bi se olmadi :)
Size de afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…