- 1 Şubat 2022
- 551
- 785
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.281
Canım bu senin kullandığın chatgpt pro versiyonu mu? Ben de üyeliksiz chatpgt uygulamasını kullanıyorum ama çok fazla hatalı bilgi verdiğini farkettim. Sürümü düşük, ücretsiz falan diye mi öyle acaba merak ettim.
Canım bende aynı senin durumundaydım buradan sordum hatta senin gibi sonra 1 hafta dayanabildim gittim marketten aldım yarısından fazlasını anneme verdim gerisini ben yedim.bi kereden bişe olmaz dedim hem canım çekmiyor şuanKızlar bir şey soracağım beni canım aşırı derece de cips istiyor 3 gündür nohut cipsi falan denedim ama normalinin yerini tutmuyor bir türlü gözümün önünden gitmiyor. Doktorumda yeme içmeme çok karışan biri değil cips konusunu da hiç konuşmadık ama tabi yararlı bir şey olmadığını hepimiz biliyoruz . 1 kereden bir şey olur mu sizce gerçekten çok canım istiyor
Bakıyorlar kendileri ama bize dinletmiyor çoğu ilk baktıkları kalp atışı oluyormuşSon gittiğimde bende de bakmadı kalp atışına. Devlette gittiğimde hiç bakmadılar zaten. Özelde her seferinde kontrol ediyorlar. Kaç haftalıktın ?
TebriklerKızlar bugün cinsiyeti öğrendik ilk sakladı kendini sıpa oğluş geliyor
Bende yaaa gıdıklıyor gibi dimi. Minicik minicik çok duygulanıyorumAy kızlar ben bi kaç gündür hissediyorum bebişin hareketlerini pıtır pıtırilk gebeliğimde ilk kez 18. haftada hissetmiştim. Bunda da 16. haftada hissetmeye başladım.
Benim sol tarafımda, soldan bakıyor doktor . Sol tarafım daha dolu dolu sert canımTebriklerBirşey sorucam genelde erkek bebeklerde sağdan ultrason yapılırmış ve kaşık ağrısı vs sağda olurmuş sizinde öyle mi
Aynen ya çok tatlılar maşallahBende yaaa gıdıklıyor gibi dimi. Minicik minicik çok duygulanıyorum
Bir tez daha çürümüş oldu :) Benimde hep solumdan bakıldı, solumda da şişlik var daha cinsiyet belli olmadığı için tezlere bakıyoruM :)Bende yaaa gıdıklıyor gibi dimi. Minicik minicik çok duygulanıyorum
Ben biraz pimprikliyim ilk bebeğimde ay ya bebeği yıkarken bişey olur katlanirsa falan diye korkumdan normal kuvetlerden aldım. Yenisini almam doğacak bebiste de kullanırım. Memnunum ebebekten almıştım.Bebek küvet seti hangisinden alıcaksınız kızlar, şu açılır kapanırlar nasıl acaba hem yer kaplamaz
Bende sağdadır diye düşünüyodum okumuştum bunu ama şey kese içinde erkek bebek kesenin sağında oluyomuş. Ama rahimde sol tarafta bir de böyle bişi varBir tez daha çürümüş oldu :) Benimde hep solumdan bakıldı, solumda da şişlik var daha cinsiyet belli olmadığı için tezlere bakıyoruM :)
Yok canım pro değil . Genelde farklı şekillerde ya da farklı sohbetlerde soruyorum teyit için aynı cevabı veriyorCanım bu senin kullandığın chatgpt pro versiyonu mu? Ben de üyeliksiz chatpgt uygulamasını kullanıyorum ama çok fazla hatalı bilgi verdiğini farkettim. Sürümü düşük, ücretsiz falan diye mi öyle acaba merak ettim.
Dinletmese de onlar ultrasondan kalp atisini goruyorlar. Benim doktorum sesi acmadan da kalp atisi su kadar diyor, bazen de demiyor. Ama kalp atisi gormese soylerdi kesin, hem bebek zipladigina gore kalbi atiyor. Belirli bir haftaya kadar poposuna kadar olcuyorlar, 14. haftadan sonra galiba bacaklarini da olcuyorlar diye biliyorum.
Cerezlik doktor demenize cok guldum
Canım plasentanın durumundan bahsettin mi baktı mı doktor?
Kızlar bugün 5 kere falan belimin sağ kısmına anlık bıçak saplanır gibi bir ağrı saplanıyor ve saniyelik geçiyor. Öyle bir ağrı saplanıyor ki istemsizce ah diye tepki veriyorum. Bunu yaşayan var mı veya tecrübeli anneler bu haftalar böyle bir ağrı yaşadı mı? 17+1 deyim.
Bende bugün öğrendim cinsiyeti.Benimki kız bebek .ilk gundendir hep sağda ağrım oluyir herseyi sağda hissediyorm. Bugün doktoruma sorunca evet sağa eğilim var dedi .elimi hep sağa atarım sol.tarafim gebe değilmiş gibiKIZLAR BABAANNEM SÖYLERMİŞ ERKEK SOLDA OLUR DIYE ABLAMIN 2 OĞLU SOLDAYDI KIZA HAMILE SAĞDA BENİMDE 3 OĞLAN 3ÜDE SOL ERKEK BEBEKLERİ OLUP SOLDA OLANLAR BEĞENSİN ERKEK OLUP SAĞDA OLANLAT ALINTILAYIP TEZİ ÇÜRÜTSÜN ÇOK MERAK EDİYORUM GERÇEKTEN DOĞRU MU?
Cok teşekkürler Merve şuan için yok sonuclari bekliyoruzBuketcim saglikla gelsin prenses bir gelisme varmi bebisin durumuyla ilgili
Elfida kusura bakma Merve yazdı sandimBuketcim saglikla gelsin prenses bir gelisme varmi bebisin durumuyla ilgili