- 1 Şubat 2022
- 551
- 784
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.201
Evet benim de o civarlar görünüyor:)Aa sizle aynıyız galiba. Sizin de beklenen doğum tarihiniz 9 mayıs mı?
Benim de 4 Mayıs görünüyor şuanlıkAy benimde 11 Mayıs önce kim doğuracak bakalım
Hazirran basi diyor benimde ama tabi vajinal dogum icin muhtemel mayisin 20 sinden snra olur ben sizden snra dogm yapicam sizden guzel tecrubeleri alicam insallah hepinizdenBenim de 4 Mayıs görünüyor şuanlık
Sağlıklı olsunlar da ne zaman isterlerse artık :) ben de bir aksilik olmazsa (korksam da) vajinal doğum istiyorum. Şuan için engel bir durum yok tabii ama son zamanlarda netleşir artıkHazirran basi diyor benimde ama tabi vajinal dogum icin muhtemel mayisin 20 sinden snra olur ben sizden snra dogm yapicam sizden guzel tecrubeleri alicam insallah hepinizden
Gonlunuzden nasil geciyorsa oyle olsun insallah saglikla dogun bir annenin en dogal secim hakkidir sonuna kdr saygi duyuyorum bende hicbir zaman vajinal dogm istemedim ama zaten istesemde yapamiyormusum hepatit b tasiyicisim nasipSağlıklı olsunlar da ne zaman isterlerse artık :) ben de bir aksilik olmazsa (korksam da) vajinal doğum istiyorum. Şuan için engel bir durum yok tabii ama son zamanlarda netleşir artık
Nasıl istiyorlarsa öyle gelirler illa vajinal sezeryan gibi bir şartım yok benim de. Vajinal doğumda toparlanma aşaması daha hızlı oluyormuş okuduğum kadarıyla o yüzden bir an önce kendimi iyi hissedip bebişle daha rahat ilgilenirim gibi düşündüm hep. Sağlıklı olsunlar yeter ki yöntemi hiç önemli değil :)Gonlunuzden nasil geciyorsa oyle olsun insallah saglikla dogun bir annenin en dogal secim hakkidir sonuna kdr saygi duyuyorum bende hicbir zaman vajinal dogm istemedim ama zaten istesemde yapamiyormusum hepatit b tasiyicisim nasip
Aynen oyle kuzu saglikli olsunlar yeterkiNasıl istiyorlarsa öyle gelirler illa vajinal sezeryan gibi bir şartım yok benim de. Vajinal doğumda toparlanma aşaması daha hızlı oluyormuş okuduğum kadarıyla o yüzden bir an önce kendimi iyi hissedip bebişle daha rahat ilgilenirim gibi düşündüm hep. Sağlıklı olsunlar yeter ki yöntemi hiç önemli değil :)
Bende geçen tavukla yemek istedim google hazretlerinden baktım sınırlı tutun diyordu ayy yemem o zaman deyip vazgeçtim. Kararsızım canımKızlar mantar yenilebilir mi gebelikte su marketteki kültür mantarları
Bende vajinal ilerlicem nereme güveniyorum bilmiyorum korkuyorum aslında ama hamile kaldığımı öğrenince normal yaparım dedim sonlara doğru değişmezse tabiSağlıklı olsunlar da ne zaman isterlerse artık :) ben de bir aksilik olmazsa (korksam da) vajinal doğum istiyorum. Şuan için engel bir durum yok tabii ama son zamanlarda netleşir artık
Mantar çok sevmeme rağmen internete baktığımda bende çok kesin bir bilgiye ulaşamadım o nedenle yemiyorumKızlar mantar yenilebilir mi gebelikte su marketteki kültür mantarları
hahahah aynen aynen. Ben de hep öyle diyorum da birkaç doğum videosu izledim ben nasıl çıkarcam bunu diye kara kara düşünüyorum artık izlememe kararı aldımBende vajinal ilerlicem nereme güveniyorum bilmiyorum korkuyorum aslında ama hamile kaldığımı öğrenince normal yaparım dedim sonlara doğru değişmezse tabi
ben çok yedim vallaKızlar mantar yenilebilir mi gebelikte su marketteki kültür mantarları
Normalde sakıncası yok canım ama mantar üretiminde çok fazla kimyasal ilaç kullanıldığından sadece hamilelikte değil normal de de çok fazla tüketmemek gerekiyor maalesef. Organik bulursan onda sıkıntı yok.Kızlar mantar yenilebilir mi gebelikte su marketteki kültür mantarları
Benim de 11 Mayıs gözüküyor son adet tarihiniz nedirAy benimde 11 Mayıs önce kim doğuracak bakalım
Ben yoyko aldım canım kurduk hatta fotolarını atabilirim sana istersen akşamKızlar bu ara park yatak bakıyorum alacağım sanırım aradan çıksın. Elele madre modelini çok görüyorum herkes çok memnun. Onun dışında önereceğiniz, sizin de baktığınız bir model var mı?
Çok sevinirim canım zahmet olmazsaBen yoyko aldım canım kurduk hatta fotolarını atabilirim sana istersen akşam