Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar anne bebek çantasına konması için lazım olur al dediler şu emziği aldım. Bıbs yeni doğan 1 numara anne memesine benzeyen uçmuş.

Eklentiler

• IMG_9508.jpeg
    115,8 KB · Görüntüleme: 27
Sagol canim Allah razı olsun inşallah rabbim yeniden sağlıklı evlat nasip eder sağlıkla kucağımıza almayi
Nasıl oldun canım? Seninki ile kıyaslanamaz tabi ama ben de oğlumdan önce bir kimyasal gebelik geçirmiştim. Dünya başıma yıkıldı sanmıştım. O an annelik hormonları yüksek olduğundan insan o acıyı aşırı uçlarda hissediyor. Ama hormonlar eski haline döndükçe günden güne o acı hafifliyor ve daha mantıklı düşünmeye başlayabiliyoruz. Olur da umutsuzluğa kapılırsan yaşadıklarının geçici olduğunu, olumsuz gibi görünen şeylerin de bizlere birşeyler öğrettiğini, olgunlaştırdığını düşün. Ne zaman dertleşmek istersen de bizler burdayız

Kızlar anne bebek çantasına konması için lazım olur al dediler şu emziği aldım. Bıbs yeni doğan 1 numara anne memesine benzeyen uçmuş.
Bebek tutarsa güzel ben de kızımda araştırıp almıştım. Ama tutmadı hiç emzik. Aventi güzel tutuyor genelde bebekler. Bakarsın duruma

Yok hayır devlette yaptırdım. Özel de bir doktorum yok yaptırdığım yerdeki doktordada randevu yok Bağcan bilemedim
Canım aynı hastaneden kontrol randevusu al farklı bir doktor da verir sonucu benim de öyle oldu. Devlet hastanesi ise 10 gün içeriisnde gidip kontrol randevusu alıyorsun diğer doktorlar da sonucu veriyorlar

Günaydın kızlar, şimdi kontrolden geldim. Ay şansıma fosil bir doktor denk geldi adam zor yürüyor. Bebeğin ölçülerini alırken tuşları zor görüyordu. Neyse cinsiyeti sordum görünmüyor dedi hiç ilgilenmedi. Ama maşallah iyi gidiyor patatesim iyi, bir sorun yok 150 gram olmuşuz. Haftasından ileride yine çok şükür.

20-24 hafta arası detaylı ultrason için perinatolojiden randevu al dedi. Yeşil alan açtık filan dedi ama MHRS den perinatoloji seçip randevu alamıyorum. Devlete giden var mı ?

Günaydın kızlar bugün sabah uyandığımda karnımın sol tarafı şiş sağ tarafı bomboş tam göbeğimin altı resmen bebek sol tarafa yığıldı karnım yamuk duruyordu bu kadar erken olurmu bunlar kızimda hiç böyle birşey hatırlamıyorum

Ben her sabah öyle uyanıyorum canım, sonra normale dönüyor. Bu sabah kontrolüm vardı ssolda kafası orada mışıl mışıl uyuyordu :)

Canım ya eşimle karnima bakakaldik. karnım bildiğin yamuk duruyordu
hahahaha ilk olduğunda biz de şoka girdik. Eşim karnıma dokundu bebek nerede diyor elimle yokladım sol taraf yumruk gibi olmuş sağ taraf bomboştu. Sonradan düzeldi. Ama sağıma yatsam da aynı oluyor benim hep solda

Maşallah aslında yeşil alan açtıysa tüm yan dallardan randevu alabiliyorsun. Ben endokrin bölümünden öyle randevu almıştım. Doktor yeşil alan mı açmadı acaba? Bir de Perinatoloji için takip gerektiren hasta diye bir not düşürülmesi gerekiyor sisteme. Onda bi sıkıntı vardır belki.

Bana da erken gibi geldi ama ikinci hamilelikler çok farklı oluyor diyorlar ya. Kızımda ben de çok geç hissetmiştim mesela. Ama şimdi oğluşun olduğu yeri çok net bir şekilde hissedebiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…