- 14 Mayıs 2023
- 1.150
- 999
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.041
Nasıl oldun canım? Seninki ile kıyaslanamaz tabi ama ben de oğlumdan önce bir kimyasal gebelik geçirmiştim. Dünya başıma yıkıldı sanmıştım. O an annelik hormonları yüksek olduğundan insan o acıyı aşırı uçlarda hissediyor. Ama hormonlar eski haline döndükçe günden güne o acı hafifliyor ve daha mantıklı düşünmeye başlayabiliyoruz. Olur da umutsuzluğa kapılırsan yaşadıklarının geçici olduğunu, olumsuz gibi görünen şeylerin de bizlere birşeyler öğrettiğini, olgunlaştırdığını düşün. Ne zaman dertleşmek istersen de bizler burdayızSagol canim Allah razı olsuninşallah rabbim yeniden sağlıklı evlat nasip eder sağlıkla kucağımıza almayi
Bebek tutarsa güzel ben de kızımda araştırıp almıştım. Ama tutmadı hiç emzik. Aventi güzel tutuyor genelde bebekler. Bakarsın durumaKızlar anne bebek çantasına konması için lazım olur al dediler şu emziği aldım. Bıbs yeni doğan 1 numara anne memesine benzeyen uçmuş.
14 gun dediler 12 günde geldi benimki.Kac gunde geldi panorama
Temsilciniz kimdi?14 gun dediler 12 günde geldi benimki.
Burçin hanımdı.Temsilciniz kimdi?
İstanbul muBurçin hanımdı.
Evet İstanbul Anadolu yakasındayım. Bu yakaya Burcin hanım mı bakıyor bilmiyorum ama benim görüştüğüm kişi Burçin hanımdı onunla yürüttük süreci.İstanbul mu
Çok önemseme canım onun sana katacağı bisey yok. Sonuçta hemşire gelip kanı alacak gidecek Amerika’ya. Sonuç gelince sana sonucu yazacak onun ilgi alakası çokta önemli değil.Anladim. Avrupa yakasinda Damla hanim bizim temsilci. Çok ilgisiz ve pek memnun olamadim.
Çok önemseme canım onun sana katacağı bisey yok. Sonuçta hemşire gelip kanı alacak gidecek Amerika’ya. Sonuç gelince sana sonucu yazacak onun ilgi alakası çokta önemli değil.
Canım aynı hastaneden kontrol randevusu al farklı bir doktor da verir sonucu benim de öyle oldu. Devlet hastanesi ise 10 gün içeriisnde gidip kontrol randevusu alıyorsun diğer doktorlar da sonucu veriyorlarYok hayır devlette yaptırdım. Özel de bir doktorum yok yaptırdığım yerdeki doktordada randevu yok Bağcan bilemedim
Ben her sabah öyle uyanıyorum canım, sonra normale dönüyor. Bu sabah kontrolüm vardı ssolda kafası orada mışıl mışıl uyuyordu :)Günaydın kızlar bugün sabah uyandığımda karnımın sol tarafı şiş sağ tarafı bomboş tam göbeğimin altı resmen bebek sol tarafa yığıldı karnım yamuk duruyordu bu kadar erken olurmu bunlar kızimda hiç böyle birşey hatırlamıyorum
Canım ya eşimle karnima bakakaldik. karnım bildiğin yamuk duruyorduBen her sabah öyle uyanıyorum canım, sonra normale dönüyor. Bu sabah kontrolüm vardı ssolda kafası orada mışıl mışıl uyuyordu :)
hahahaha ilk olduğunda biz de şoka girdik. Eşim karnıma dokundu bebek nerede diyorCanım ya eşimle karnima bakakaldik. karnım bildiğin yamuk duruyordu
MaşallahGünaydın kızlar, şimdi kontrolden geldim. Ay şansıma fosil bir doktor denk geldi adam zor yürüyor. Bebeğin ölçülerini alırken tuşları zor görüyordu. Neyse cinsiyeti sordum görünmüyor dedi hiç ilgilenmedi. Ama maşallah iyi gidiyor patatesim iyi, bir sorun yok 150 gram olmuşuz. Haftasından ileride yine çok şükür.
20-24 hafta arası detaylı ultrason için perinatolojiden randevu al dedi. Yeşil alan açtık filan dedi ama MHRS den perinatoloji seçip randevu alamıyorum. Devlete giden var mı ?
Bana da erken gibi geldi ama ikinci hamilelikler çok farklı oluyor diyorlar ya. Kızımda ben de çok geç hissetmiştim mesela. Ama şimdi oğluşun olduğu yeri çok net bir şekilde hissedebiliyorum :)Günaydın kızlar bugün sabah uyandığımda karnımın sol tarafı şiş sağ tarafı bomboş tam göbeğimin altı resmen bebek sol tarafa yığıldı karnım yamuk duruyordu bu kadar erken olurmu bunlar kızimda hiç böyle birşey hatırlamıyorum