Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Baya belli olan cinsiyet var şu an ama tablo henüz güncel değil anladığım kadarıyla. Özelden de mesaj attım ama görmediniz sanırım her şey yolunda mı? Mervenur277

182 yi aradım şimdi. Onlarla görüşünce açıldı ama detaylı usg yapılmıyor diyor ay çıldırmalık nasıl alcaz bu randevuyu anlamadım

Bir kaç gündür giremiyorum canım beni etiketleyerek yazanları birazdan güncelleyeceğim başka öğrenen varsa konuşma çok fazla birikmiş tek tek okuyamayacağım sürekli söylüyorum beni etiketleyerek yazın diye :)

Baya belli olan cinsiyet var şu an ama tablo henüz güncel değil anladığım kadarıyla. Özelden de mesaj attım ama görmediniz sanırım her şey yolunda mı? Mervenur277
İyiyim kuzum teşekkür öderim özel hayatımda olan bazi gelişmelerden bir kaç gün giremedim güncelleyeceğim hepsini bugün :)

Benim bu 3. Oğlan bebiş hepsinde öyle 3 aydan itibaren solda yumru gibi dururlar kim ne derse desin erkek bebek solda olur babaannemde oyle dermiş
182 yi aradım şimdi. Onlarla görüşünce açıldı ama detaylı usg yapılmıyor diyor ay çıldırmalık nasıl alcaz bu randevuyu anlamadım
Onu hastaneden çıkmadan gidip alacaktınız diye biliyorum perinotoloji sekreterliğine gidecektiniz orada verecekti sanırım. Ablam öyle alıyor o devlette. Üniversite hastanesimi

182 den alın dedi sekreter de doktor asistanı da. Ümraniye araştırma, randevu bulmak imkansız galiba. Gidip almam gerekecek sanırım :/

Kızlar selam , iki gündür çok fazla kusma yaşıyorum ve gün boyu bulantım devam ediyor bugün 12+6 olduk . 2 gündür gyno ferro sanol demir ilacı kullanııyorum acaba o mu yapıyor sizde de aynısı var mı ?
Daha önce de demir ilacı kullandım ama hiç böyle bulantı kusma yaptığını hatırlamıyorum

Bana da erken gibi geldi ama ikinci hamilelikler çok farklı oluyor diyorlar ya. Kızımda ben de çok geç hissetmiştim mesela. Ama şimdi oğluşun olduğu yeri çok net bir şekilde hissedebiliyorum :)
Kızıma hamileyken 3. Trimesterde yamulma oluyordu karnımda bunda çok erken oldu bildiğin bebek yani belli yumruk gibi solda yığılmış eğer erkekse solda olduğu doğru daha cinsiyetini bilmiyoruz

Selam canım, demir kullanıyorum ben de ama öyle bir etkisi olmadı. Ama ben sabah bulantısı dışında o da nadir, çok fazla bulantı kusma yaşamadım. O yüzden beni etkilememiş de olabilir. Yan etkilerinde ishal, kabızlık,bulantı kusma gibi şeyler vardı sanırım

Canım benim de öyle oluyordu sırt üstü yatarken hem gözle görebiliyordum hem de elimle hissedebiliyordum şimdi iyice büyüdü görünmüyor elimle hissedebiliyorum ancak.

Bu arada bana tiroid ilacı başladı özelde gittiğim doktor. TSH 3.16 ST4 1,06 çıkmış. Tiroid sorunu yaşayan var mı ? Ekstra dikkat edilmesi gereken bir şey var mı ?

Ya bende öyle çok aşırı bulantı kusma yaşamadım ara ara oldu bazı günler çok sert geçti ama şu demir ilacını içtiğimde ki gibi bir kusmayı hiç yaşamadım baya kötü etkiledi beni

Bu arada bana tiroid ilacı başladı özelde gittiğim doktor. TSH 3.16 ST4 1,06 çıkmış. Tiroid sorunu yaşayan var mı ? Ekstra dikkat edilmesi gereken bir şey var mı ?
Canım ben ocaktan beri kullanıyorum. Sabah kahvaltıdan en az 1 saat önce aç karna iç ve aynı saatlerde içmeye özen göster. Tiroid bebek için çok önemli aksatma. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…