- 20 Aralık 2017
- 530
- 764
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.061
Baya belli olan cinsiyet var şu an ama tablo henüz güncel değil anladığım kadarıyla. Özelden de mesaj attım ama görmediniz sanırım her şey yolunda mı? Mervenur277
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
182 yi aradım şimdi. Onlarla görüşünce açıldı ama detaylı usg yapılmıyor diyor ay çıldırmalık nasıl alcaz bu randevuyu anlamadımMaşallah aslında yeşil alan açtıysa tüm yan dallardan randevu alabiliyorsun. Ben endokrin bölümünden öyle randevu almıştım. Doktor yeşil alan mı açmadı acaba? Bir de Perinatoloji için takip gerektiren hasta diye bir not düşürülmesi gerekiyor sisteme. Onda bi sıkıntı vardır belki.
Ay hayırlı olsun oğluşun canım maşallahGruba bir erkek de benden geliyor kızlar
Hayırlı olsun canımGruba bir erkek de benden geliyor kızlar
Bir kaç gündür giremiyorum canım beni etiketleyerek yazanları birazdan güncelleyeceğim başka öğrenen varsa konuşma çok fazla birikmiş tek tek okuyamayacağım sürekli söylüyorum beni etiketleyerek yazın diye :)Hayırlı olsun canımm sağlıkla gelsin doktorlara çok takılmamaya çalış dicem ama çok zor biliyorum. Onlar için artık rutine bağlamış çok normalmiş gibi konuşuyorlar annelerin yerine kendilerini koymuyorlar ne yazıkki.
Ya bide kızlar liste güncellenmiyor mu aslında baya bi cinsiyetler belli oldu Mervenur277 iyi misin canım nerelerdesin ? Listeleri güncellesen de son durumları görsek
İyiyim kuzum teşekkür öderim özel hayatımda olan bazi gelişmelerden bir kaç gün giremedim güncelleyeceğim hepsini bugün :)Baya belli olan cinsiyet var şu an ama tablo henüz güncel değil anladığım kadarıyla. Özelden de mesaj attım ama görmediniz sanırım her şey yolunda mı? Mervenur277
Benim bu 3. Oğlan bebiş hepsinde öyle 3 aydan itibaren solda yumru gibi dururlar kim ne derse desin erkek bebek solda olur babaannemde oyle dermişGünaydın kızlar bugün sabah uyandığımda karnımın sol tarafı şiş sağ tarafı bomboş tam göbeğimin altı resmen bebek sol tarafa yığıldı karnım yamuk duruyordu bu kadar erken olurmu bunlar kızimda hiç böyle birşey hatırlamıyorum
Onu hastaneden çıkmadan gidip alacaktınız diye biliyorum perinotoloji sekreterliğine gidecektiniz orada verecekti sanırım. Ablam öyle alıyor o devlette. Üniversite hastanesimi182 yi aradım şimdi. Onlarla görüşünce açıldı ama detaylı usg yapılmıyor diyor ay çıldırmalık nasıl alcaz bu randevuyu anlamadım
182 den alın dedi sekreter de doktor asistanı da. Ümraniye araştırma, randevu bulmak imkansız galiba. Gidip almam gerekecek sanırım :/Benim bu 3. Oğlan bebiş hepsinde öyle 3 aydan itibaren solda yumru gibi dururlar kim ne derse desin erkek bebek solda olur babaannemde oyle dermiş
Onu hastaneden çıkmadan gidip alacaktınız diye biliyorum perinotoloji sekreterliğine gidecektiniz orada verecekti sanırım. Ablam öyle alıyor o devlette. Üniversite hastanesimi
Sağol canım 2 erkek bebekle bana sabır versin sağlıkla doğsun da inşAy hayırlı olsun oğluşun canım maşallah
Sağol canım kendime bol sabır diliyorum evde 3 erkek olacak tabii önemli olan sağlıklı olmasıHayırlı olsun canım
Oy iki yaramaz olacak :) sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah sabrını da verir AllahSağol canım 2 erkek bebekle bana sabır versin sağlıkla doğsun da inş
Aynen yeterki acısını göstermesin acısı daha zorOy iki yaramaz olacak :) sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah sabrını da verir Allah
Kızıma hamileyken 3. Trimesterde yamulma oluyordu karnımda bunda çok erken oldu bildiğin bebek yani belli yumruk gibi solda yığılmış eğer erkekse solda olduğu doğru daha cinsiyetini bilmiyoruzBana da erken gibi geldi ama ikinci hamilelikler çok farklı oluyor diyorlar ya. Kızımda ben de çok geç hissetmiştim mesela. Ama şimdi oğluşun olduğu yeri çok net bir şekilde hissedebiliyorum :)
Selam canım, demir kullanıyorum ben de ama öyle bir etkisi olmadı. Ama ben sabah bulantısı dışında o da nadir, çok fazla bulantı kusma yaşamadım. O yüzden beni etkilememiş de olabilir. Yan etkilerinde ishal, kabızlık,bulantı kusma gibi şeyler vardı sanırımKızlar selam , iki gündür çok fazla kusma yaşıyorum ve gün boyu bulantım devam ediyor bugün 12+6 olduk . 2 gündür gyno ferro sanol demir ilacı kullanııyorum acaba o mu yapıyor sizde de aynısı var mı ?
Daha önce de demir ilacı kullandım ama hiç böyle bulantı kusma yaptığını hatırlamıyorum
Canım benim de öyle oluyordu sırt üstü yatarken hem gözle görebiliyordum hem de elimle hissedebiliyordum şimdi iyice büyüdü görünmüyor elimle hissedebiliyorum ancak.Günaydın kızlar bugün sabah uyandığımda karnımın sol tarafı şiş sağ tarafı bomboş tam göbeğimin altı resmen bebek sol tarafa yığıldı karnım yamuk duruyordu bu kadar erken olurmu bunlar kızimda hiç böyle birşey hatırlamıyorum
Hayırlı olsun canımGruba bir erkek de benden geliyor kızlar
Ya bende öyle çok aşırı bulantı kusma yaşamadım ara ara oldu bazı günler çok sert geçti ama şu demir ilacını içtiğimde ki gibi bir kusmayı hiç yaşamadım baya kötü etkiledi beniSelam canım, demir kullanıyorum ben de ama öyle bir etkisi olmadı. Ama ben sabah bulantısı dışında o da nadir, çok fazla bulantı kusma yaşamadım. O yüzden beni etkilememiş de olabilir. Yan etkilerinde ishal, kabızlık,bulantı kusma gibi şeyler vardı sanırım
Canım ben ocaktan beri kullanıyorum. Sabah kahvaltıdan en az 1 saat önce aç karna iç ve aynı saatlerde içmeye özen göster. Tiroid bebek için çok önemli aksatma. Geçmiş olsunBu arada bana tiroid ilacı başladı özelde gittiğim doktor. TSH 3.16 ST4 1,06 çıkmış. Tiroid sorunu yaşayan var mı ? Ekstra dikkat edilmesi gereken bir şey var mı ?