- 15 Aralık 2011
- 347
- 292
-
- Konu Sahibi Mervenur277
tşk ederim amiiin inşHoşgeldin canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz
1500 2000 lerde görülüyor dedi benim doktorum. Senin su an kac betan ?Kızlar beta hcg kaç iken kese görülür acaba? Yarın doktorum gel görürüz dedi ama bilmiyorum
Canım güzel haberlerle döninşallah saglıklı şekilde görürsünüz keseyibenm de yarın randevum var ama kalp atışı için
Sanırım 2000 lerde olunca görünüyor. Ben en son gecen hafta perşembe verdiğimde 755 çıkmıştı sonra bekledim ve dün gittigimde keseyi gördüm karından ultrason ile bebek yoktu henüzKızlar beta hcg kaç iken kese görülür acaba? Yarın doktorum gel görürüz dedi ama bilmiyorum
Ben 4+5 de görmüştümKeseleri gördükçe yazın arkadaşlar darısı başımıza inşallah
Ben şu an uygulamaya göre 4+0 ımBen 4+5 de görmüştüm
Keseleri gördükçe yazın arkadaşlar darısı başımıza inşallah
Betam 1287 çıktıktan 5 gün sonra gittim kese gözüktü bebek gözükmediKızlar beta hcg kaç iken kese görülür acaba? Yarın doktorum gel görürüz dedi ama bilmiyorum
Masallah, saglikla ilerlesin inşallah her bir süreci.Betam 1287 çıktıktan 5 gün sonra gittim kese gözüktü bebek gözükmedi
Beta çıktıktan 11 gün sonra , yani kese gozuktukten 1 hafta sonra da bebek göründü
5+3 denildi
Sizlerin nasıl ?
Amiiin inşallah hepimizinMasallah, saglikla ilerlesin inşallah her bir süreci.
Benim 5+5 de kese göründü, dün gördüm. Fakat henüz bebek yok, 10 gün sonra tekrar gideceğim
Çok heyecanlı ve stresli bir süreç.Amiiin inşallah hepimizinhepimiz mayısta sağlıklı bir evlada sahip olalım inşallah
Oo bende dün gördüm bebeği:)
10 gün sonra bende kalp atışı için gideceğim muhtemelen siz de bebekle beraber kalp atışı duyarsınız 10 gün sonra
10 gün sonrası cumartesi olduğu için cumaya alacağım randevu
saol canm şükür minik kalbi dinledik darısı tüm bekleyenlerin başınaCanım güzel haberlerle dön
Çok şükür canım darısı başıma ve bekleyen herkesinsaol canm şükür minik kalbi dinledik darısı tüm bekleyenlerin başına
Bence görürsünüz keseyi. Ondan 1 hafta sonrada bebeği görürsünüzBen şu an uygulamaya göre 4+0 ım
Haftaya perşembeye aldım randevu o zaman 5+0 olacağım
Canım sen kalp atışından önce keseyi gördün mü ? Kese nasıldı içinde yolk sac var mıydıÇok şükür canım darısı başıma ve bekleyen herkesin
Ay insallah ya aslında ilk bebekte değil ama herseyi o kadar unutmuşum ki sanki ve yine ilk gibi heyecan oluyor demekkiBence görürsünüz keseyi. Ondan 1 hafta sonrada bebeği görürsünüz
Aaa öyle mi maşallah kaçıncı bebeğiniz? Hep öyle söyleniyor aslında ilk gibi aynı heyecanla bekliyorum diyeAy insallah ya aslında ilk bebekte değil ama herseyi o kadar unutmuşum ki sanki ve yine ilk gibi heyecan oluyor demekki
bana sordun sanırımCanım sen kalp atışından önce keseyi gördün mü ? Kese nasıldı içinde yolk sac var mıydı