- 13 Temmuz 2023
- 509
- 660
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.581
Amin, inşallah hepimiz sağlıkla güzelliklerle kavuşuruz bebeklerimizeYa bir ben boyleyim saniyordum. Annemler boyle soyleyince bende üzülüyorum kızıyorum bile hatta olumsuz seyleri cagirmayin hayatimiza diye. Allahim sag salim kucagimiza aldirsin uzun sağlıklı ömürlerimiz olsun beraber
Sağol canimm amiinn insallah hepimizin olsun hepimiziin
Artık almamaya çalışıyorum, kontrollü ilerlemek için elimden geldiğince bakalımAman boşver hiç üzülme canım kilo aldım diye hamileliğin tadını çıkar bence bu süreç bizim en güzel zamanlarımız :)
Çok mantıklı bende onlara geçeceğim artık
Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun beterinden korusun
Baksr bakmaz içimden kız geçti
Ayy benimki bensiz bir yere gitmeyi teklif etmeyi bırak düşünemez bile hissedersem neler yapacağımı tahmin bile edemiyorum normalde çok sakin ılımlı bir insanımdır ama şu sıralar elektrik trafosu gibi geziyorum ortalıktaAh canım benim nasıl mutlu oldum nasıl moral oldun çok teşekkür ederim. Eşim ailesinden bi kaç erkek ile erkek erkeğe tatile gittiler 3 günlüğüne bende ilk defa böyle gitti diye tadı kaçmasın diye söylemedim ama gece gelsin bidaha tatil dersen bana bu süreçte ağzına kurekle vuracağımı soylicem
Maşallah
Can eşim de istedi tek başına çok güzel ama kayınbiraderimin ikinci ismi Can olduğu için ben istemedim. Tek başına çok güzel ben de tek isim koyacağım.Ben bu aralar bebeğe isim düşünmekle meşgulum Can koyacağım sanırım. İki isim olmasını da pek istemiyorum. Eşimin ailesi çok kalabalık ve kuzenlerinin çocukları falan derken bize çok seçenek kalmadı. Şu aralar trend Aren, Demir, Kerem, Toprak bunların hepsi ailede varMarsel, Miran, Milan isimleri de trend ama pek emin olamadım. Sizin fikriniz nedir?
Can çok güzel bir isim canım eskimeyen klasik isimlerden biri bence. Sizin canınız gibi kulağa böyle diyince de çok hoş geliyor.Ben bu aralar bebeğe isim düşünmekle meşgulum Can koyacağım sanırım. İki isim olmasını da pek istemiyorum. Eşimin ailesi çok kalabalık ve kuzenlerinin çocukları falan derken bize çok seçenek kalmadı. Şu aralar trend Aren, Demir, Kerem, Toprak bunların hepsi ailede varMarsel, Miran, Milan isimleri de trend ama pek emin olamadım. Sizin fikriniz nedir?
Asil urasta güzelmiş, Asilde var ailedeCan çok güzel bir isim canım eskimeyen klasik isimlerden biri bence. Sizin canınız gibi kulağa böyle diyince de çok hoş geliyor.
Ben erkek olursa asil uras düşünüyorum
Zaten bu geniş sülaleler deli ediyor beni aynı sorun bizde de varAsil urasta güzelmiş, Asilde var ailede
Tek Can daha hoş sanki ama tercih anne babanınCivan ismi hakkında ne düşünüyorsunuz. Bi ara Can Civan düşünmüştüm
Vallahi o kadar kalabalıklarki birde genç kuzen çocukları. Çok güzel isimler var ama sahiplerini sevmiyoruz bazıları ondan eleniyoZaten bu geniş sülaleler deli ediyor beni aynı sorun bizde de varhangi ismi koymak istesem biri koymus mutlaka. Erkekte mert ismi de çok güzel
Valla kese ve duruşumuz aynı resmen :)
Can candır ben de can düşüyordum.Vallahi o kadar kalabalıklarki birde genç kuzen çocukları. Çok güzel isimler var ama sahiplerini sevmiyoruz bazıları ondan eleniyoŞuan tek Can ile ilerliyoruz bakalım
Bende kız ismi Bade, Nil düşünüyordumCan candır ben de can düşüyordum.
Şuan beynimde kız isimleri cirit atıyorBende kız ismi Bade, Nil düşünüyordum
Çok güzel canım bana hep karizmatik bir isim olarak gelmiştirKızlar bende Kıvanç düşünüyorum eşimle bir kaç isim daha konuştuk ama hiçbirine bu kadar ısınmadım. Ne diyorsunuz? Düşüncelerinizi merak ediyorum.