Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Valla öyle vajinal bakalım mı filan diyor doktorum direkt soyunuyorum 😂 hahahd
Bende öyleyim hiç itiraz etmiyorum ablam panik yapıyor öyle durumlarda 1 çocuğu oldu bi daha olmadı hepiniz dua edin çok istiyorlar kızı 11 yaşında bana alttan nasıl baktırıyon falan dedi geçen nazar ettin bayılıyordum dedim ama nazarla ilgisi yok tabii biraz da o lafıma kırıldı gibi

Bende öyleyim hiç itiraz etmiyorum ablam panik yapıyor öyle durumlarda 1 çocuğu oldu bi daha olmadı hepiniz dua edin çok istiyorlar kızı 11 yaşında bana alttan nasıl baktırıyon falan dedi geçen nazar ettin bayılıyordum dedim ama nazarla ilgisi yok tabii biraz da o lafıma kırıldı gibi
İsteyen herkesin olsun inşallah 🙏 ben öyle zorlanmadım hiç ya bugün de mesela bebeğin mesafesine baktı, biraz daha inmesi lazım dedi resmen yukarı ittirdi azıcık bir içim garip oldu ama kötü değildi. Biraz rahatım ben sanırım alıştım artık 😂😂

Benim geçen hafta su geldiğinde nstde 100leri gördüm kızlar ama bu tarz kasılma arada oluyor acı hissetmiyorum inşallah doğumda da böyle olur 😅 36 haftaya geliyim tüm tuşlara basıcam 🤭

Eklentiler

• IMG_0827.webp
    IMG_0827.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 28
İsteyen herkesin olsun inşallah 🙏 ben öyle zorlanmadım hiç ya bugün de mesela bebeğin mesafesine baktı, biraz daha inmesi lazım dedi resmen yukarı ittirdi azıcık bir içim garip oldu ama kötü değildi. Biraz rahatım ben sanırım alıştım artık 😂😂
Bende öyleydim bayramdan 2 gün önce sp açtı vajina içini temizledi çok rahattı hiç panik falan olmadım ama dikiş olduğu gün normalde spekulumla açıp hemen ipi kesip bırakması lazımdı ne yaptı nasıl etti çok kıvırdı ittirdi ondan öyle oldum

Bende öyleydim bayramdan 2 gün önce sp açtı vajina içini temizledi çok rahattı hiç panik falan olmadım ama dikiş olduğu gün normalde spekulumla açıp hemen ipi kesip bırakması lazımdı ne yaptı nasıl etti çok kıvırdı ittirdi ondan öyle oldum
Spekulum biraz acıtıyor bazen evet, ama senin zaten dikiş filan gergin bir durum vardı normal öyle hissetmen. Tedirgin de olmuşsundur, neyse ki geçti 🙏

Benim geçen hafta su geldiğinde nstde 100leri gördüm kızlar ama bu tarz kasılma arada oluyor acı hissetmiyorum inşallah doğumda da böyle olur 😅 36 haftaya geliyim tüm tuşlara basıcam 🤭
Seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama maalesef oluyormuş. Bugün benim 100 oldu sürekli, tam bu sancı geldiğinde konuşamıyorsun. Hala da geldiğinde kitleniyorum 1 dk filan. Bu ağrısız olanlar braxton hicksler miş öncekilerde benim de hiç ağrı olmuyordu sadece karnım toplanıyordu.

Bize yasaktı zaten canım dikişten dolayı geçen eve gittiğimizde dikiş alınınca serbest dedim ama korkup yine yapmayız yani bişey olur diye o psikoloji işlemiş artık içimize İnş açılma çabuk olurda o kadar oynamazlar hepimizle de
Amin Allah hepimize kolay doğum versin en az acıyla atlatalım

Seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama maalesef oluyormuş. Bugün benim 100 oldu sürekli, tam bu sancı geldiğinde konuşamıyorsun. Hala da geldiğinde kitleniyorum 1 dk filan. Bu ağrısız olanlar braxton hicksler miş öncekilerde benim de hiç ağrı olmuyordu sadece karnım toplanıyordu.
Aynen bende bunu yazacaktım annelik yolunda annelik yolunda

Kızlar bugün kontrole geldim çatı muayenesi olacaktı
Doğuma aldılar acil, açılmam varmış
Bebeğimi küveze aldılar bize dua edin lütfen :(
Hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla büyüsün 🥰 solunum sorunu mu oldu ? İnşallah hemen toparlar bazen kısa süreliğine alıyorlar içini rahat tut, kısa sürede kavuşursunuz umarım 🙏

Ayyy kızlar bugün bebeğin kıyafetlerinin yarısını yıkadım astım, mutfak dolaplarını da sildim öldüm yorgunluktan öldüm, daha da yığınla iş var yapılacak… Sadece mutfakta iki günlük iş var… Ne kadar ağırlaşmışım farkında değilim

Back
X