- 19 Ocak 2016
- 5.166
- 5.316
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
- #26.841
Valla öyle vajinal bakalım mı filan diyor doktorum direkt soyunuyorumhahahd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla öyle vajinal bakalım mı filan diyor doktorum direkt soyunuyorumhahahd
Bende öyleyim hiç itiraz etmiyorum ablam panik yapıyor öyle durumlarda 1 çocuğu oldu bi daha olmadı hepiniz dua edin çok istiyorlar kızı 11 yaşında bana alttan nasıl baktırıyon falan dedi geçen nazar ettin bayılıyordum dedim ama nazarla ilgisi yok tabii biraz da o lafıma kırıldı gibiValla öyle vajinal bakalım mı filan diyor doktorum direkt soyunuyorumhahahd
Ya valla hatta doktora şey diyesim geliyor hazır girmişken azıcık açsan da yardımcı olsan be ablam.bende merak ediyorum hiç bir fırsatı kaçırmıyorum olur diyorum hemen. Çünkü insan bilmek istiyor nezaman gelecek
![]()
İsteyen herkesin olsun inşallahBende öyleyim hiç itiraz etmiyorum ablam panik yapıyor öyle durumlarda 1 çocuğu oldu bi daha olmadı hepiniz dua edin çok istiyorlar kızı 11 yaşında bana alttan nasıl baktırıyon falan dedi geçen nazar ettin bayılıyordum dedim ama nazarla ilgisi yok tabii biraz da o lafıma kırıldı gibi
Bende öyleydim bayramdan 2 gün önce sp açtı vajina içini temizledi çok rahattı hiç panik falan olmadım ama dikiş olduğu gün normalde spekulumla açıp hemen ipi kesip bırakması lazımdı ne yaptı nasıl etti çok kıvırdı ittirdi ondan öyle oldumİsteyen herkesin olsun inşallahben öyle zorlanmadım hiç ya bugün de mesela bebeğin mesafesine baktı, biraz daha inmesi lazım dedi resmen yukarı ittirdi azıcık bir içim garip oldu ama kötü değildi. Biraz rahatım ben sanırım alıştım artık
![]()
Spekulum biraz acıtıyor bazen evet, ama senin zaten dikiş filan gergin bir durum vardı normal öyle hissetmen. Tedirgin de olmuşsundur, neyse ki geçtiBende öyleydim bayramdan 2 gün önce sp açtı vajina içini temizledi çok rahattı hiç panik falan olmadım ama dikiş olduğu gün normalde spekulumla açıp hemen ipi kesip bırakması lazımdı ne yaptı nasıl etti çok kıvırdı ittirdi ondan öyle oldum
demi ama yaaaYa valla hatta doktora şey diyesim geliyor hazır girmişken azıcık açsan da yardımcı olsan be ablam.![]()
Seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama maalesef oluyormuş. Bugün benim 100 oldu sürekli, tam bu sancı geldiğinde konuşamıyorsun. Hala da geldiğinde kitleniyorum 1 dk filan. Bu ağrısız olanlar braxton hicksler miş öncekilerde benim de hiç ağrı olmuyordu sadece karnım toplanıyordu.Benim geçen hafta su geldiğinde nstde 100leri gördüm kızlar ama bu tarz kasılma arada oluyor acı hissetmiyorum inşallah doğumda da böyle olur36 haftaya geliyim tüm tuşlara basıcam
![]()
Amin Allah hepimize kolay doğum versin en az acıyla atlatalımBize yasaktı zaten canım dikişten dolayı geçen eve gittiğimizde dikiş alınınca serbest dedim ama korkup yine yapmayız yani bişey olur diye o psikoloji işlemiş artık içimize İnş açılma çabuk olurda o kadar oynamazlar hepimizle de
Aynen bende bunu yazacaktımSeni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama maalesef oluyormuş. Bugün benim 100 oldu sürekli, tam bu sancı geldiğinde konuşamıyorsun. Hala da geldiğinde kitleniyorum 1 dk filan. Bu ağrısız olanlar braxton hicksler miş öncekilerde benim de hiç ağrı olmuyordu sadece karnım toplanıyordu.
Inş en kısa zamanda kucağına almak evinize gitmek nasip olur. Solunum sıkıntısı mı vardı sadeceKızlar bugün kontrole geldim çatı muayenesi olacaktı
Doğuma aldılar acil, açılmam varmış
Bebeğimi küveze aldılar bize dua edin lütfen![]()
Hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla büyüsünKızlar bugün kontrole geldim çatı muayenesi olacaktı
Canim muhtemel senin varis corabi kullanman gerek su kasiga kadar olanlardan ama doktorun onerisiyle tabiki bu bahsrttigin odem biraz fazlaKızlar nolur yardım edin korkuyorum bu bacak acısı ne olabilir? Kan sulandırıcı da kullanıyorum anlam veremedim
Aaa oncelikle hayirli olsun kuzum uzulme haftan ileri en kisa surede yanina gelecektir bebisin vajinal dogm oldu sanirimKızlar bugün kontrole geldim çatı muayenesi olacaktı
Evet yaaa
Gözünüz aydın canım umarım yakın zamanda kavuşursunuzKızlar bugün kontrole geldim çatı muayenesi olacaktı