Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar ben son günlerde hareketlerini çoğunlukla aşağıda hisssetmeye başladım sizde durumlar nasıl??
Ben vajinada baskı da çok hissediyorum ama karnımın solunda, kaburgaların altında, mesanede, kasıklarımda, göbek çevremde, yanlarımda sürekli sert hareketlerini de hissediyorum. Nasıl başarıyorsa şu an daracık alanda 😬

Valla ben de şaşırdım vajinal kontrol yapıyordu ilk rahim ağzını ölçecek sandım ama çok farklı şeyler hissettim😂😂😂😂 işte bittikten sonra sordum ve evet çatı muayenesini yapmıştı😂. Zaten aşırı dar dedi ve bebeğim de iri. Bu arada tabii ki hoş bi şey değil huylandım kötü hissettim ama hiç acılı bir şey değildi. O kadar da çıtkırıldım biriyimdir.
Yaa ben hiç hoşluk ve utanç kısmına gelemedim bile o an şoktum sadece 🙈 ama bilmiyorum benim açılmam varmış ve bebek için gelmiş bile dedi belki daha hassas bir dönemdeyim suan doğumun yakınlığıyla alakalı olabilir 🤔

En son doğuruyorum sanki diye hafif sesimi yükletmiştim 🙈 ilginç bi deneyim gerçekten doktorum acının psikolojik olduğunu iki parmağın sadece 2 cm olduğunu bebeğin kafasının 10 cm olduğunu söyledi ama hayır çok baskı uyguladı ya yani gerçekten çocuğa ulaşmak istedi gibi geldi bi an neye uğradığımı şaşırdım 😅
Geçen benim bebeğin hareketleri durunca elini sokup bebeği ittirdi hareket etsin diye canım evet biraz psikoloji bozuyor

Kimseyi korkutmak istemem tabi ama beklediğimden daha fazla baskı uyguladı. Canım yanmadı diyemem travma yaratıcak kadar değil kendimi kasmamaya çalıştım ama gerçekten çok baskı uyguladı doktorum ben hemen ucundan bi sağa bi sola hafif hafif baskı yapar falan sandım çok pozitif bi beklentiymiş. 🙈
Evet bende şaşkınım😬🤣

Açılma olması için plates yapıyor musun ?
Baya etkili diye biliyorum
Hatta benim çok aşağıda olduğu için platesi yapma diye uyarmıştı erken gelmesin diye .
Sancın var çünkü, şimdi açılma olması için butun tuşlara basman lazım sanırım
Çömelerek yürümek, plates , merdiven çıkmak ,bi ayak kaldırımda bi ayak yerde yürümek vs gibi?
Kac zamandır sancin var ya
Ben de şaşırdım açıkçası doktorun dinlen demesine yürüyüş yapsa açılma hızlanırdı

Yaa ben hiç hoşluk ve utanç kısmına gelemedim bile o an şoktum sadece 🙈 ama bilmiyorum benim açılmam varmış ve bebek için gelmiş bile dedi belki daha hassas bir dönemdeyim suan doğumun yakınlığıyla alakalı olabilir 🤔
Olabilir canım 2 hafta var aramızda. Doktorla da ilgili olabilir gerçekten benimkinin eli çok hafiftir zamanında smear testleri için de ona gidiyordum ve hiç zorlanmıyordum.

Valla bende komple elini soktu sandım baya garipti. İyi dayandın dedi ama nefese odaklanmaya çalıştım ama zordı
Ben normalde öyle şeylerde salak gibi oluyorum sesim çıkmıyor bilincim gitmiş gibi davranıyorum ama bu seferki bana denk gelen doktor spekulumu Bi o tarafa Bi bu tarafa dönderip durdu çok kötü oldum kendimden geçtim doktorun davranışı çok önemli ya

Yaa ben onu duyduğum andan beri tetikteyim sürekli doğuruyorum sanıyorum o kadar inandım ki ağrı ve kanamada devam ediyor demek dedikleri olmayadabiliyor çok zor bi zaman nasıl geçiricez böyle 🥹😅
Çok belirleyici bir şey değil o , doktor öyle dediği için doğrucam moduna girmiş olabilirsin bende de her seferinde oluyordu 😂 artık saldım 40 haftayı doldurmam gibi görünüyor

Kızlar size çok önemli bi sorum var. Benim doğuma 1 haftadan az kaldı. Ayaklarım feci şiş. Ama asıl sorunum şu bacaklarımın üstü şiş ve dokunamıyorum acıdan elimle bile yanlışlıkla değsem canım çok acıyor. İç bacak kısımlarım baldırlarım böyle olan var mı???

Kızlar size çok önemli bi sorum var. Benim doğuma 1 haftadan az kaldı. Ayaklarım feci şiş. Ama asıl sorunum şu bacaklarımın üstü şiş ve dokunamıyorum acıdan elimle bile yanlışlıkla değsem canım çok acıyor. İç bacak kısımlarım baldırlarım böyle olan var mı???
Kızlar nolur yardım edin korkuyorum bu bacak acısı ne olabilir? Kan sulandırıcı da kullanıyorum anlam veremedim

Ben normalde öyle şeylerde salak gibi oluyorum sesim çıkmıyor bilincim gitmiş gibi davranıyorum ama bu seferki bana denk gelen doktor spekulumu Bi o tarafa Bi bu tarafa dönderip durdu çok kötü oldum kendimden geçtim doktorun davranışı çok önemli ya
Valla söylenicek bir şeyde yok, yapmam gerekiyor diyor yapıyorlar ya ama eğer seks yapmıyorsan o sırada o kadar esnek olmanın imkanı yok tabi🙄ve bu çok can yakıcı. Umarım doğum sırasında gelip gidip çok bakmazlar da doğar hemen bebeğim yaa

😨😨😨 aman allahım şok olurdum sanırım
Bende onu beklemiyordum açılma var mı diye baktıkları gibi bakacak sandım hayır şunu anlamadım açıklık yoksa bebeğe nasıl ulaşıyorlar 🤔 bayağı salladı geri doktor parmağını gösterdi giriyor mu diye ama ebe ne cvp verdi hatırlamıyorum

Valla söylenicek bir şeyde yok, yapmam gerekiyor diyor yapıyorlar ya ama eğer seks yapmıyorsan o sırada o kadar esnek olmanın imkanı yok tabi🙄ve bu çok can yakıcı. Umarım doğum sırasında gelip gidip çok bakmazlar da doğar hemen bebeğim yaa
Bize yasaktı zaten canım dikişten dolayı geçen eve gittiğimizde dikiş alınınca serbest dedim ama korkup yine yapmayız yani bişey olur diye o psikoloji işlemiş artık içimize İnş açılma çabuk olurda o kadar oynamazlar hepimizle de

En son doğuruyorum sanki diye hafif sesimi yükletmiştim 🙈 ilginç bi deneyim gerçekten doktorum acının psikolojik olduğunu iki parmağın sadece 2 cm olduğunu bebeğin kafasının 10 cm olduğunu söyledi ama hayır çok baskı uyguladı ya yani gerçekten çocuğa ulaşmak istedi gibi geldi bi an neye uğradığımı şaşırdım 😅
Senin muhtemelen açıklığa bakmış canım o çatı muayenesi değil çatı farklı kemiklere bakılıyor bildiğim kadarıyla ve açıklıkta bebeğe kadar ya da başka değişle serviks girişine kadar elle bakılıyor

Back
X