Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Sabah nst ye girdim kızlar bütün gece inanılmaz bir bel ağrısı çektim. Nst yine düzenli 100 ü gösteren sancılarım çıktı. Doktorum ciddi sancın var ama açılma henüz yatış yapmak için yeterli değil sen biraz daha bekle, burada boşuna suniyle filan yorulma dedi. Cuma tekrar gel bakalım dedi. Bitik haldeyim
Canım dilerim ki bunlar son ağrılarındır, sağlıkla gelsin miniğin 🥺🙏🏻 en fazla bir iki güne senin de güzel mi güzel kavuşma hikayeni dinleriz inşallah 🍀

Sabah nst ye girdim kızlar bütün gece inanılmaz bir bel ağrısı çektim. Nst yine düzenli 100 ü gösteren sancılarım çıktı. Doktorum ciddi sancın var ama açılma henüz yatış yapmak için yeterli değil sen biraz daha bekle, burada boşuna suniyle filan yorulma dedi. Cuma tekrar gel bakalım dedi. Bitik haldeyim
Canım sancılarını önceden çektin inşallah doğumun çok kolay geçer 🙏

Canım bunu da kesin haber ver bakalım ne diyecek. Bizim de yarın kontrolümüz var, ne yapıyormuş yaramaz göreceğiz 🫠
Yazdım canım asagıdaki baskı devam ederse karın sertlesmesıde oldu oda devam ederse gel dedı bakalm 🥹 suan sadece sola gectı orda duruyo asagıdakı baskı yok suan bakalım ishalde cok yok ay sonlara yaklasınca hersey batıyo bıze be

Kızlar kontrolden geldim. Hafif sancı çıktı ama ciddi değilmiş . Bebiş 3050 kg . Vajinal ilk kontrolumu oldum 2 cm açıklık var dedi. Bu haftayı bol bol dinlen nefes egzersizi yap ve kaslarını gevşet dedi. Bakalım ne zaman gelecek oğluş💙
Çok heyecanlı,maşallah 🥹 sağlıkla gelsin 🍀🤗

hiç korkma bol bol anne sütü mama ver geçer benim bebe de sarılık oldu tam sınırdaydı değeri ben mamayı 2 defa değil her emzirmeden sonra veriyorum çok şükür şimdi çok çok azaldı sarılığımız tabi premütre bebek olduğu için mamayı her fırsatta veriyorum hem kilo kaybetmemesi adına hem de sarılık için
Evet canım bende ikiden fazla veriyorum yarın kontrolümüz var bakalım inşallah düşmüş olur biraz ☺️

Oyyy maşallah canım tedavi ile mi 3üz peki yoksa doğal mı oldu ☺️ sende düşünüyorsundur 3ü nereye sığıyor diye
Aşılamayla oldu 😅 valla hiç inanamıyorum yakın zamanda da doğururum gibi duruyor ama üç bir yandan tekme yemesem hamile değilim derim o derece

Kıyamam sana😔inşallah dogumun su gibi geçer

Yaa canım 100 nedir ya çekilir mi bu kadar boşuna. Versin suni bitsin bu sürecin kuzum ne bilim bana dert oldu çektiğin acı

Sen yine az kilo almışsın canım ben 15 kilo aldım ama karnım yine aman aman çıkmadı. Demek ki yapı meselesi bi de boyun uzun ondan olabilir mi bilmiyorum
Yok canım 157 boyum da uzun değil ama belki sen bacak koldan falan aldıysan kiloyu ondan rahatsındır

Başladım yavrum ben Bestlak geldi bugün ona da başladım
Sabah 2 akşam 2 alıyorum solgarı yarından sonra da sabah öğlen akşam 2 şer alırım 3/4 gün kalıyor nasılsa diye günde 6 yazıyor. Tok karnına alıyorum
Ben de başladım bugün kuzum ins etkili olurlar bestlak suya damlattim 20 damla . 3 gün kala ben de 3x1 e çıkarırım ikisini de

Açılma olması için plates yapıyor musun ?
Baya etkili diye biliyorum
Hatta benim çok aşağıda olduğu için platesi yapma diye uyarmıştı erken gelmesin diye .
Sancın var çünkü, şimdi açılma olması için butun tuşlara basman lazım sanırım
Çömelerek yürümek, plates , merdiven çıkmak ,bi ayak kaldırımda bi ayak yerde yürümek vs gibi?
Kac zamandır sancin var ya

Back
X