Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar siyatik ağrısı yaşayan var mı ? Soldan anlık bir elektrik çarpması gibi giriyor bacağıma, solda belimde de ağrı var sabahtan beri. Acaba baskı mı yapıyor sinirlere anlamadım bugün bütün gün bu ağrı geçmedi .
Canim bazen bende oluyor 2 gun suruyor geciyor. Ters egilip kalktiysan bir yere uzandiysan falan oluyor. :( hamilelikten once de vardi hamilelijte 1-2 kere tekrarladi
Evet herkesin söylediği bebek emerken hissiyat öyle olmuyormuş. Zaten benim ilk ebenin sıktığındaki gibi acıyacak olursa, ben şahsen emzirmem. Ama ebe de, arkadaşlarım da herkes aynı şeyi söyledi, bebek emerken hormonlardan öyle hissetmeyecekmişiz. 🥰
Evet canim insallah🙏🏼 guzelce besleriz bebisleri travmasiz

Bendede çok iştah var ama galiba son haftalarda ödem yüzünden böyle kilolar biraz kandırayım kendimi😂
Vallahi doktorum kndine gel bi silkelen dedi 0 kiloyla kapatixaz dogumu dedi zaten alacagini aldn bebekte buyuk yeter artik dedide bi kulaktn girdi otekinden cikti elimden gelwni yapicam ama cidden zor gorunuyor

Vallahi doktorum kndine gel bi silkelen dedi 0 kiloyla kapatixaz dogumu dedi zaten alacagini aldn bebekte buyuk yeter artik dedide bi kulaktn girdi otekinden cikti elimden gelwni yapicam ama cidden zor gorunuyor
Bebekte bir sikinti fazla kilo falan yoksa bu tutumu acayip sacma ve kaba buluyorum

😂😂😂 ay içimden canavar çıkar mı saatler geçince merak ediyorum, fitili aldıktan sonra kocamı dövmezsem iyidir illa da gelicem dedi görsün gününü 😂😂😂😂🤭
Ay benimki ordayken ben doguramam heralde😂ama ablam yanımda olsa fena olmaz ama onunda yüregi dayanmaz beni o halde görmeye

Bana erken dedi bir saglik sorunu olmadan 39dan once onermiyorum sezeryan dedi
Seninle de sat aynıydı canım sende gelsen hepimiz aynı olacaktık 😬 bende 12 mayıs haftası gelir kendisi diyordum ama gebelik zehirlenmesinden dolayı bir hafta daha bekleyebiliyorum maksimum değerlerim çok yükseliyor mecburen fitille başlatacak 🥹 sağlıklı olsunlar da en doğru zaman o zaman 🙏♥️♥️

Seninle de sat aynıydı canım sende gelsen hepimiz aynı olacaktık 😬 bende 12 mayıs haftası gelir kendisi diyordum ama gebelik zehirlenmesinden dolayı bir hafta daha bekleyebiliyorum maksimum değerlerim çok yükseliyor mecburen fitille başlatacak 🥹 sağlıklı olsunlar da en doğru zaman o zaman 🙏♥️♥️
Evet canimm amiinn ben senin icin cok mutluyum her iste bir hayir var o gunde gelesi tutmus bence senin icin de daha iyi bir hfta bir haftadir❤️💕 insallah saglikla gelir minnoss ay cok heyecanlii!!

Ay benimki ordayken ben doguramam heralde😂ama ablam yanımda olsa fena olmaz ama onunda yüregi dayanmaz beni o halde görmeye
Yaa bugün hiç tanımadığım bi ebenin elini tuttum açılmamı muayene ederlerken, eşim olsa iyi olur demiştim aslında 🥹 ne biliyim ya beni acı çekerken hiçbir sevdiğim görsün istemiyorum ama dünyanın en güzel anı olacak kavuşma anı onu da görsün istiyorum, tuhaf duygular 🥹♥️

Evet canimm amiinn ben senin icin cok mutluyum her iste bir hayir var o gunde gelesi tutmus bence senin icin de daha iyi bir hfta bir haftadir❤️💕 insallah saglikla gelir minnoss ay cok heyecanlii!!
Kız benimki daha erken gelirse şaşırmam bugün fena sancım var muayeneden mi oldu bilmiyorum dün leke de geldi 2cm açıklık varmış erkenci kuş olabilir 😂😂😂😂

Ay 5 mayis guzel tarih ya dur birkac gun daha beklesin yat bari sen de hep 😂😂😂
1 mayısta gelir mi devrimci anarşik kız yok yok hayır kızım herkes tatilde olur 😂😂😂 en başından beri eşimle bunun dalgasını geçiyoruz umarım başımıza gelmez kendimi 1 haftaya şartladım teşekkürler aminn 🙏🙏😂😂🤭

Ay buna ağladım resmen. Allah bütün annelere sağlık sıhhat versin ki evlatlarına güzelce bakabilsinler 🥺
Aminn canım gezdiğimi gördü şimdi diğerlerine siz gelmeyin diyor 🤭 az daha sabretmesi lazım İnş doğumdan sonra gezmeye fırsat buluruz da bol bol gezeriz

Back
X