• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim sağlıkla büyütsünler inşallah 🙏🏼 biz de doktor kontrolünden geldik. Biraz sarılığımız var😐 günde 2 kere mamaya başladık. Çarşamba bir daha gideceğiz. Aslında gece sık sık emziriyorum ama yoruluyor yavrum uyuyakalıyor memede. İnşallah mama işe yarar. İşitme testimiz vs güzel geçti İnşallah şu sarılığı da atlatırız bir an önce 🥲
Canım mamaya da başlamışsınız zaten, sarılığı hemen atlatırsınız merak etme maşallah küçük prense 🧿🙏

34 e kdr catlamayip bir gecede su hale gelmekte beni uzdu ama sabha kdr felakwt kasnmistim uzuldm biraz

Eklentiler

• 20250428_205547.webp
    20250428_205547.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 94
Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim sağlıkla büyütsünler inşallah 🙏🏼 biz de doktor kontrolünden geldik. Biraz sarılığımız var😐 günde 2 kere mamaya başladık. Çarşamba bir daha gideceğiz. Aslında gece sık sık emziriyorum ama yoruluyor yavrum uyuyakalıyor memede. İnşallah mama işe yarar. İşitme testimiz vs güzel geçti İnşallah şu sarılığı da atlatırız bir an önce 🥲
Daha minicik gün geçtikçe daha da güçlü emecektir 🥹 mama işe yarıyor diyorlar
En kısa zamanda geçecek inşallah 🙏🏻💖

Kızlar selammmm, doğum yapan arkadaslarım gözünüz aydın😍sağlıkla büyüsünler inşallahhh🙏🏻😍 Bizim de kontrolümüz vardı bugün. 37+0 haftalığız 3.400 gr olmusuz Oğluş doğum kanalına girmiş🥰 doktorum karnında düşmüş zaten dedi. Haftaya ptesi sezeryan doğumum olacak ama bu süreye kadar bebisin hareketleri 10 dan az olursa mutlaka gel dedi. Nstde de düzensiz sancım cıktı. Resmen cok az kaldı. Haftaya bugün anneyim resmen🥹🥹🥹düsündükce gözlerim doluyor🙏🏻

Kızlar selammmm, doğum yapan arkadaslarım gözünüz aydın😍sağlıkla büyüsünler inşallahhh🙏🏻😍 Bizim de kontrolümüz vardı bugün. 37+0 haftalığız 3.400 gr olmusuz Oğluş doğum kanalına girmiş🥰 doktorum karnında düşmüş zaten dedi. Haftaya ptesi sezeryan doğumum olacak ama bu süreye kadar bebisin hareketleri 10 dan az olursa mutlaka gel dedi. Nstde de düzensiz sancım cıktı. Resmen cok az kaldı. Haftaya bugün anneyim resmen🥹🥹🥹düsündükce gözlerim doluyor🙏🏻
Maşallah 🥹
Her sey en güzel şekilde ilerlesin🙏🏻 🥰

Günlerdir su almak için yerimden kalkmaya erinen ben, bugün aşırı enerjiğim. Bir sürü ertelediğim iş halletim, üzerine de yürüyüşe bile gittim. Sizlerde de var mı böyle bi enerji artışı?
Geçen haftalarda dipteydim, bugün full enerji 🌸
Ben yaaaa, kıçıma motor takmışlar gibi neler yaptım manikur pedikür , buzdolabı düzenleme iki çeşit yemek. Bakliyat ıslatma. Bebek çikolatası stickerlama. Duş saçlara fön. Duramadım bugün resmen. 8 aydır oje sürmüyodum ojelendim😬

Ben yaaaa, kıçıma motor takmışlar gibi neler yaptım manikur pedikür , buzdolabı düzenleme iki çeşit yemek. Bakliyat ıslatma. Bebek çikolatası stickerlama. Duş saçlara fön. Duramadım bugün resmen. 8 aydır oje sürmüyodum ojelendim😬
Ay evet geçen haftalarda sürünmemin acısını çıkardım sanırım ben de 😁
Böyle devam etse bari doğurana kadar 🥰

Gözünüz aydın sağlıklı mutlu olun hep birlikte inşallah

O gün doğum yapacak çok anne var 😊 Sağlıkla sorunsuz kolaylıkla geçer doğumun kuzucum diye temenni de bulunayım şimdiden çünkü ben de o gün doğum yapacağım inşallah 😅

Tebrikler gözün aydınn biraz sorun olsada atlatmışsınız çok şükür kesisiz dikişsiz oh miss gibi 😊
Ayy o gün burası çok heyecanlı olacak desene kolaylıkla atlatalım inşallah canım 🙏🥰🥰♥️

Oy hadi bakalm senin bebiste iri masallah bende bugn kontroldeydim 38. Haftaya 3400 3500 bekliyorum dedi bakalm hayirlisiyla saglikla gelsin

Back
X