- 24 Eylül 2024
- 593
- 796
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
- #26.581
Ayy umarım öyledirBunun doğum belirtisi olduğunu duymuştum bebek gelmeden bütün işleri halletmek için vücut ekstra enerjik oluyormuş senin de zamanın yaklaşmış canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy umarım öyledirBunun doğum belirtisi olduğunu duymuştum bebek gelmeden bütün işleri halletmek için vücut ekstra enerjik oluyormuş senin de zamanın yaklaşmış canım![]()
Canım mamaya da başlamışsınız zaten, sarılığı hemen atlatırsınız merak etme maşallah küçük prenseDoğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim sağlıkla büyütsünler inşallahbiz de doktor kontrolünden geldik. Biraz sarılığımız var
günde 2 kere mamaya başladık. Çarşamba bir daha gideceğiz. Aslında gece sık sık emziriyorum ama yoruluyor yavrum uyuyakalıyor memede. İnşallah mama işe yarar. İşitme testimiz vs güzel geçti İnşallah şu sarılığı da atlatırız bir an önce
![]()
İnşallah canım, teşekkür ederimCanım mamaya da başlamışsınız zaten, sarılığı hemen atlatırsınız merak etme maşallah küçük prense![]()
Oyy kokusu geldi buralara Allah'ım esirgesinkızlar ben bu minikomu kucağıma alıştırdım şimdi beşiğinde uyumuyor ya babanın göğsünde ya da benim göğsümde rahat uyuyor sadece içim eriyor teyzeleri![]()
Bende öyle oldum34 e kdr catlamayip bir gecede su hale gelmekte beni uzdu ama sabha kdr felakwt kasnmistim uzuldm biraz
Daha minicik gün geçtikçe daha da güçlü emecektirDoğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim sağlıkla büyütsünler inşallahbiz de doktor kontrolünden geldik. Biraz sarılığımız var
günde 2 kere mamaya başladık. Çarşamba bir daha gideceğiz. Aslında gece sık sık emziriyorum ama yoruluyor yavrum uyuyakalıyor memede. İnşallah mama işe yarar. İşitme testimiz vs güzel geçti İnşallah şu sarılığı da atlatırız bir an önce
![]()
İnşallah canım, teşekkür ederimDaha minicik gün geçtikçe daha da güçlü emecektirmama işe yarıyor diyorlar
En kısa zamanda geçecek inşallah![]()
Sorma arkdsm hic bisi yojtu ne guzel seviniodm bir gecece cortladkBende öyle oldumiki gün deri ağrısı yaşadım sabah bir baktım karnım mahvolmuş
![]()
MaşallahKızlar selammmm, doğum yapan arkadaslarım gözünüz aydınsağlıkla büyüsünler inşallahhh
Bizim de kontrolümüz vardı bugün. 37+0 haftalığız 3.400 gr olmusuz Oğluş doğum kanalına girmiş
doktorum karnında düşmüş zaten dedi. Haftaya ptesi sezeryan doğumum olacak ama bu süreye kadar bebisin hareketleri 10 dan az olursa mutlaka gel dedi. Nstde de düzensiz sancım cıktı. Resmen cok az kaldı. Haftaya bugün anneyim resmen
düsündükce gözlerim doluyor
![]()
Ben yaaaa, kıçıma motor takmışlar gibi neler yaptım manikur pedikür , buzdolabı düzenleme iki çeşit yemek. Bakliyat ıslatma. Bebek çikolatası stickerlama. Duş saçlara fön. Duramadım bugün resmen. 8 aydır oje sürmüyodum ojelendimGünlerdir su almak için yerimden kalkmaya erinen ben, bugün aşırı enerjiğim. Bir sürü ertelediğim iş halletim, üzerine de yürüyüşe bile gittim. Sizlerde de var mı böyle bi enerji artışı?
Geçen haftalarda dipteydim, bugün full enerji![]()
Ay evet geçen haftalarda sürünmemin acısını çıkardım sanırım ben deBen yaaaa, kıçıma motor takmışlar gibi neler yaptım manikur pedikür , buzdolabı düzenleme iki çeşit yemek. Bakliyat ıslatma. Bebek çikolatası stickerlama. Duş saçlara fön. Duramadım bugün resmen. 8 aydır oje sürmüyodum ojelendim![]()
Ayy o gün burası çok heyecanlı olacak desene kolaylıkla atlatalım inşallah canımGözünüz aydın sağlıklı mutlu olun hep birlikte inşallah
O gün doğum yapacak çok anne varSağlıkla sorunsuz kolaylıkla geçer doğumun kuzucum diye temenni de bulunayım şimdiden çünkü ben de o gün doğum yapacağım inşallah
Tebrikler gözün aydınn biraz sorun olsada atlatmışsınız çok şükür kesisiz dikişsiz oh miss gibi![]()
Eveet canım bu rahim açmak için verilen fitilin içinde de menideki maddeden varmış, özellikle korunmasız olması lazım dedi ebeCanim evet ben de duymustum dogum icin relaxlastiran bir hormon varmis menide cok ise yariyormus
Oy hadi bakalm senin bebiste iri masallah bende bugn kontroldeydim 38. Haftaya 3400 3500 bekliyorum dedi bakalm hayirlisiyla saglikla gelsinKızlar selammmm, doğum yapan arkadaslarım gözünüz aydınsağlıkla büyüsünler inşallahhh
Bizim de kontrolümüz vardı bugün. 37+0 haftalığız 3.400 gr olmusuz Oğluş doğum kanalına girmiş
doktorum karnında düşmüş zaten dedi. Haftaya ptesi sezeryan doğumum olacak ama bu süreye kadar bebisin hareketleri 10 dan az olursa mutlaka gel dedi. Nstde de düzensiz sancım cıktı. Resmen cok az kaldı. Haftaya bugün anneyim resmen
düsündükce gözlerim doluyor
![]()