- 2 Ağustos 2024
- 603
- 849
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.621
Valla bilemedim canımTüp bebekse ona nasıl bakacağız :)
Aman tıka kulaklarını canım boşver erkekler konuşur bazen öyle çok ciddiye alma hepsi kütük bunlarınAynen oyle, en azindan strese girmiyosun kac para olur seneye diye. Bir de zaten kocalara dert anlat, devlette dogrulmuyo mu demeler.. ay sanki ben yaptim cocugu tek!!
Kocalarin en temel görevi bize destek olup isteklerimize Olumlu cevaplar vermeleri bence hamilelikteAynen oyle, en azindan strese girmiyosun kac para olur seneye diye. Bir de zaten kocalara dert anlat, devlette dogrulmuyo mu demeler.. ay sanki ben yaptim cocugu tek!!
benim doktorumda öyle dediAman tıka kulaklarını canım boşver erkekler konuşur bazen öyle çok ciddiye alma hepsi kütük bunların
4 hafta dediyse 10+4 te falan git canım bende 6+4 de gittim 3 hafta sonra gel dedi 9+ ların birinde gidicem artıkbenim doktorumda öyle dediboş konuşan çok oluyor maalesef ben bir şey soracağım ya en son 6+4 de gittim doktora doktor 4 hafta sonra gel dedi 10+4 gibi mi gitmeliyim 11+4 gibimi ?
o kadarda dayanmam zaten4 hafta dediyse 10+4 te falan git canım bende 6+4 de gittim 3 hafta sonra gel dedi 9+ ların birinde gidicem artık
bazı şirketler gebeyken yaptırmaya kalkarsan kapsamıyor bazıları kapsıyormuş da fiyat bilmiyorum ama benimkisi gebeliğime istinaden verildi bu fiyat aksigortaya da sormuştum 100bin istemişti mesela çok değişken fiyatlar.Oncesinde sigortan vardi yanii anladim cok teşekkürlerçünkü gebelikte yaptirmayi dusunsem cok yuksek fiyatlar ciktigini duydum. O nedenle sizin uygun demeniz acaba bir umut mu demistim
Siz hangi ülkedeydinizGittim keseyim görmek için ama kalp atışına çağırmadı doktor ben de başka doktora randevu aldım bu gittiğim herhalde 5. Doktor filan olacak. Hepsi birbirinden beter.
Bende bilemedimValla bilemedim canımyapılan aya göre mi baksan
10+4 te gideceksin canımbenim doktorumda öyle dediboş konuşan çok oluyor maalesef ben bir şey soracağım ya en son 6+4 de gittim doktora doktor 4 hafta sonra gel dedi 10+4 gibi mi gitmeliyim 11+4 gibimi ?
bazen su gibi gelince ne oluyor diyorum doktora sorduğum herşeye normal diyor paranoyak zannedecek beni büyük ihtimalle artıkMasallah büyüyor bebislerimizkuzum bende de oluyor akıntı. Zaten evde cok fazla ic camasiri giymiyorum ama ozellikle dışarı ciktigimizda günlük ped kullaniyorum onu gecip çamaşırımı islatacak kadar bile oluyor. Bende hafif kıvamlı bazen normal beyaz bazende sarı akıntı da oluyor. Ama kokusu vs olmadigi için ben endise etmiyorum. Zaten normal zamanda da akıntı normaldir kokulu ve rengi koyuysa yapısı farkliysa biraz daha sıkıntılı olur ya bende öyle düşünüp kendimi rahatlatiyorum. Gercekten herseyden suphe duyuyoruz ama yapmamamiz lazim aslinda. Stresli olmak hic iyi degil. Icimiz ne kadar ferah rahat olursa o kadar kolay akıp gidecek aslinda hamileligimiz
benimde yarın sabah canım çok heyecanlıyımbazen su gibi gelince ne oluyor diyorum doktora sorduğum herşeye normal diyor paranoyak zannedecek beni büyük ihtimalle artıkbiraz daha büyüse belkide rahatlariz ilk trimester riskli dönemler diyorlar ya atlatinca rahatlariz ancak sanırım öğlen sonu randevum var bakalım minik mucizem nasılmış
Düşünsene öyle veya böyle 3 aylık olduk kaldı 6 ay aslında düşünceler içindeyken zamanda bir anda geçiyor mu nebazen su gibi gelince ne oluyor diyorum doktora sorduğum herşeye normal diyor paranoyak zannedecek beni büyük ihtimalle artıkbiraz daha büyüse belkide rahatlariz ilk trimester riskli dönemler diyorlar ya atlatinca rahatlariz ancak sanırım öğlen sonu randevum var bakalım minik mucizem nasılmış
Yani tam belli olmuyor böyle bulanık Bi görüntü oluyorKız olunca eli kolu belli olmuyor mu onu nasıl anlıyorsunuz kızlar
Deme öyle deme kan gördüm ona da normal dedi o yüzden aklım almıyor ya her gebenin hikayesi başka imişbenimde yarın sabah canım çok heyecanlıyımAllah göstermesin kan görmediğin sürece ben her şey yolunda diye düşünüyorum inşallah öyle olur
Doktor istirahat verdi kalkmıyorum yatıyorum hep haliyle kafamda kurmam daha çok oluyor sanırımDüşünsene öyle veya böyle 3 aylık olduk kaldı 6 ay aslında düşünceler içindeyken zamanda bir anda geçiyor mu ne
Aynen o da normal tabi canımDeme öyle deme kan gördüm ona da normal dedi o yüzden aklım almıyor ya her gebenin hikayesi başka imiş