-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.601
Elbette yazarım çiçeğimmAa dogru tamam hatirladim canimm. Sen yarin bir fiyat al dogum paketi ile alakali benimle de paylas olur muutelefonda fiyat vermemislerdi aradigimda. Simdi kac haftaliksiniz canim. Benimde yarin kontrolum var ❤
Kesinlikle öyle bebek konusunda çok güzel bilgi veriyor ama sohbet havasında değil daha ciddi bir doktor muayene oldukça uzun sürüyor mesela benim o çok hoşuma gitti baktım gönderiyim hemen yeni hastayı alıyım diye bir telaşı yok hiç adamın o çok güzel :)Olabilir ben hiç gitmedim vatan hastanesine insanda gittiğinde biraz bilgi istiyor konussun anlatsın ayda bir gidiyoruz zaten
Benimde en başından beri bazen beyaz kremsi bazen sulu akıntım oluyor canım doktorum normal endişelenme demişti yeşil ve kokulu olmadığı sürece tüm hamilelik boyunca gelebilir demişti :)Elbette yazarım çiçeğimm6+2 olduk bugün birşey soracağım bu arada afedersiniz sizlerde de akıntı oluyor mu progestan fitil ve vagifem fitil kullanıyorum bazen su gibi bı akıntım oluyor herşeyden korkmaktan da yoruldum
Çok teşekkür ederim canım cevabin için gerçekten kendime de kızıyorum buluttan nem kapar oldum ama elimde değil işteBenimde en başından beri bazen beyaz kremsi bazen sulu akıntım oluyor canım doktorum normal endişelenme demişti yeşil ve kokulu olmadığı sürece tüm hamilelik boyunca gelebilir demişti :)
Hepimiz öyleyiz canım inan ki benim çok fazla gaz problemim var mesela dün akşam bir anda merdiven çıkarken karnıma sancı girdi bebeğime bir şey mi oldu diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım gaz sancısı olduğunu farketmem için ikinci bir sancıya gerek duydum resmen :)Çok teşekkür ederim canım cevabin için gerçekten kendime de kızıyorum buluttan nem kapar oldum ama elimde değil işte
Selam hamilelik hormonları çok yüksek olduğu için testler hata veriyormuş hamileliğin ilerleyen zamanlarında, doktor kontrolune gitmediniz mi ? Keseyi görmek için acabaKızlar benim hamilelik testim 2.çizgi silik çıkıyor bir kaç gündür endişeye kapıldım cumartesi Dr kontrolüm var ama o zamana kadar bir şey olacak diye korkuyorum. 6+4üm koyu çıkması gerekmiyor mu bir kaç gün önce daha koyuydu
HCG takibi yapılsa bu kadar endişelenmeyecektim sadece 2 kere hCG baktılar kanda sonra da doktorum tatile çıktı diğer gittiğim doktor tahlil sonuçlarıma bile bakmadı ultrasonu resmen karnıma değdirip çekti çok ilgisizdi. Bir de 3 hafta sonra gel dedi. Bıktım bu ülkenin doktorlarından gerçekten berbat sistemleri.Kuzum bence artık bırak idrar testlerini boşuma strese sokma kendini her şey iyi olacak diye düşün ve yoluna devam et sağlıkla gelecek bebişlerimiz
Türkiye sigortanın tamamlayıcı grup poliçesi şirketimden vardı benim, işten ayrıldım ama devam ettirdim, o zaman sormuştum özel sağlık olarak yaparsan doğumda 20bine kadar limit var dediler tamamlayıcı devam ettirirsen limit yok dediler bende tamamlayıcı devam edelim o zaman dedim.Tamamlayıcı saglik sigortasini nerden yaptirmistiniz ? Icerigi neydi ?
Gittim keseyim görmek için ama kalp atışına çağırmadı doktor ben de başka doktora randevu aldım bu gittiğim herhalde 5. Doktor filan olacak. Hepsi birbirinden beter.Selam hamilelik hormonları çok yüksek olduğu için testler hata veriyormuş hamileliğin ilerleyen zamanlarında, doktor kontrolune gitmediniz mi ? Keseyi görmek için acaba
Kız olunca eli kolu belli olmuyor mu onu nasıl anlıyorsunuz kızlarBariz belliyse eli kolu erkek bebektir diye bilirim ultrason fotoğrafı var mı hareketleri falan nasıldı 2 hamileliğimde de doktordan önce kendim söyledim erkek olduğunu
Allah'ım kolaylaştırır inşallah canım imtihansız kucağımıza alalım inşallah minikolarıHepimiz öyleyiz canım inan ki benim çok fazla gaz problemim var mesela dün akşam bir anda merdiven çıkarken karnıma sancı girdi bebeğime bir şey mi oldu diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım gaz sancısı olduğunu farketmem için ikinci bir sancıya gerek duydum resmen :)
Bu minişler ne isterse yapacağız galiba :)
Tüp bebekse ona nasıl bakacağız :)Hamile kaldığın aya göre bakıyorsun canım. Ben tek ilişki ile hamile kaldığım için tarihini de biliyordum açıkçasıdirek o tarihe bakıyorum ben doğruysa tabi neyse bi kaç haftaya öğreniriz artık doğru mu değil mi bu arada benim ilk kızım tuttu ama ikinci kızım tutmadı
Masallah büyüyor bebislerimizElbette yazarım çiçeğimm6+2 olduk bugün birşey soracağım bu arada afedersiniz sizlerde de akıntı oluyor mu progestan fitil ve vagifem fitil kullanıyorum bazen su gibi bı akıntım oluyor herşeyden korkmaktan da yoruldum
Ay maşşallah canım benimKizlarr bugun doktora gittim yine dayanamadigim icin8+4’deyiz 2cm olmusss
Oncesinde sigortan vardi yanii anladim cok teşekkürlerTürkiye sigortanın tamamlayıcı grup poliçesi şirketimden vardı benim, işten ayrıldım ama devam ettirdim, o zaman sormuştum özel sağlık olarak yaparsan doğumda 20bine kadar limit var dediler tamamlayıcı devam ettirirsen limit yok dediler bende tamamlayıcı devam edelim o zaman dedim.
Canimmm cok tesekkur ederim cok mutlu ettinAy maşşallah canım benim
Benim de sigortam vardi ama gebeligi karsilamiyormus. Kaldim ortada:) yaptirabilirsiniz ama odemeyi 1-2 sene sonra yapiyolar dedi. Iyi lanet olsun dedimOncesinde sigortan vardi yanii anladim cok teşekkürlerçünkü gebelikte yaptirmayi dusunsem cok yuksek fiyatlar ciktigini duydum. O nedenle sizin uygun demeniz acaba bir umut mu demistim
HahahahBenim de sigortam vardi ama gebeligi karsilamiyormus. Kaldim ortada:) yaptirabilirsiniz ama odemeyi 1-2 sene sonra yapiyolar dedi. Iyi lanet olsun dedim
Aynen oyle, en azindan strese girmiyosun kac para olur seneye diye. Bir de zaten kocalara dert anlat, devlette dogrulmuyo mu demeler.. ay sanki ben yaptim cocugu tek!!Hahahah1 2 sene sonra odeyeceginiz 40 bine market alisverisi yapamam sizin olsun deseydin
Sigortacilar da biliyor yolunu onlar hic zarar edecekleri ise girerler miiiivalla bana en iyisi dogum paketi gibi geliyor