- 16 Eylül 2024
- 836
- 628
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.581
Tamamlayıcı saglik sigortasini nerden yaptirmistiniz ? Icerigi neydi ?Ben medikalparka sordum 65bin dedi doğum paketini, içerisi baya kapsamlı, ancak şöyle bir durum var, dışardan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırırsan 45bin tl ödedim ben hem doğum kapsamlı hemde tüm ayakta yatarak tedaviler, bence özel sağlık sigortalarını da inceleyin derim, burada önemli olan hamile olduğunuzu bildirerek yapmaları lazım yoksa en az 6 ay sonra hamileliği ödüyor, bilginiz olsun.
medikalparkta Ayşegül hocaya gidiyorum ben harika bir kadın Ankara tıp mezunu zaten çok detaycı ve tecrübeli kendisi. Size uzak ama Batıkent’te. Yine de aklınızda olsun
Bariz belliyse eli kolu erkek bebektir diye bilirim ultrason fotoğrafı var mı hareketleri falan nasıldı 2 hamileliğimde de doktordan önce kendim söyledim erkek olduğunuDoktorum bebeğin normal yan pozisyondayken anlıyor cinsiyeti çıkıntı oluyormuş sanırım tabi onu ben göremedim.yani şuan haftasına göre kolu bacağı tam her şeyi oluşmuş çok şükür ama bakalım.
Anlamadim o zaman neden istediginiHayır canım olmaz ama benim bildiğim lekelenme falan olmazsa erkenden o testi istemiyorlar yani 3. Hamileliğim 3 ünde de lekelenme var diye yapıldı
Ultrason fotoğrafı var ama fotoğrafta belli değil kolu bacağı ultrason aletini hareket ettirdikçe gördük çoğu kez hareketliydi ama çok aşırı değil. Ben en başından beri erkek hissediyordum ama bugün bacak arasına görünce kız olduğunu düşünüyorum artık. Bakalım ne çıkacak.Bariz belliyse eli kolu erkek bebektir diye bilirim ultrason fotoğrafı var mı hareketleri falan nasıldı 2 hamileliğimde de doktordan önce kendim söyledim erkek olduğunu
10. Haftadan itibaren yapılıyor fetal dna canım12-13 gibi öğreniriz canım diye düşünüyorum. Ama bu fetal DNA şimdi tam olarak ne zaman yaptırırsak onda zaten daha erken belli oluyormuş ve kesin bilgi oluyormuş
Ben yaptımÇin takvimine baktınız mı kızlarbir de yüzük testi yapan var mı
Bi bildiği vardır canım bazı doktorlar lazım olmadığı halde de bir sürü test istiyorAnlamadim o zaman neden istediginikafam karıştı yaa..
12. Haftadan önce pek belli olmuyor orası canım sen yok dersin Bi bakmışsın var doktorun dediği gibi beklemen lazım biraz çoğu doktor 16. Haftadan önce söylemiyor yanılma payı oluyor diyeUltrason fotoğrafı var ama fotoğrafta belli değil kolu bacağı ultrason aletini hareket ettirdikçe gördük çoğu kez hareketliydi ama çok aşırı değil. Ben en başından beri erkek hissediyordum ama bugün bacak arasına görünce kız olduğunu düşünüyorum artık. Bakalım ne çıkacak.
Ben diyecektim belli zamandan sonra silik çıkmaya başlar diye neyse araştırıp bulmuşsun canımKonuyu araştırırken yabancı bir forumda hook efekt diye bir şey gördüm, gebelik testleri belli bir seviyenin üstünü ölçemediği için negatif yani silik gösteriyormuş 5.haftadan sonra test yapacak olanlar için belki birine lazım olur. %50 suyla karıştırıp yapmak gerekiyormuş denedim gerçekten koyu çıktı. Boşuna evhamlanmışım kaç gündür.
Bende ikinci ihtimalden suphe duydum biraz lazim olmadigi halde istiyor gibi geldi ama bakalimBi bildiği vardır canım bazı doktorlar lazım olmadığı halde de bir sürü test istiyor
Evet kuzum önemli olan sağlıklı olmaları tabi ilk olunca pek cinsiyet arayışı olmuyor bende ikincide sağlıklı olsun ama şu cinsiyet olsa iyi olur derim heraldeHahaha maksat eğlence bana da erkek diyor ikiside artık sağlıklı olsunlarda önemli olan o
Kuzum bence artık bırak idrar testlerini boşuma strese sokma kendini her şey iyi olacak diye düşün ve yoluna devam et sağlıkla gelecek bebişlerimizKonuyu araştırırken yabancı bir forumda hook efekt diye bir şey gördüm, gebelik testleri belli bir seviyenin üstünü ölçemediği için negatif yani silik gösteriyormuş 5.haftadan sonra test yapacak olanlar için belki birine lazım olur. %50 suyla karıştırıp yapmak gerekiyormuş denedim gerçekten koyu çıktı. Boşuna evhamlanmışım kaç gündür.
Benim ilk çocuğum erkekti Çin takvimine göre ve erkek.. şimdi size bi soru hamile kaldığın aya göre mi ? Yoksa son regl tarihine göre mi bakıcaz Çin takvimine ? Birinde kız diğerinde erkek çıkıyor çünküKızlar çin takvimi ile cinsiyet doğru sonuç veriyor mu sizce ilk hamileliklerinizden ya da çevrenizden çin takvimi ile cinsiyet tutturan var mı ne diyorsunuz? Benim ilki çin takvimine göre erkekti ve erkek oldu hakkaten. Şimdi ikinci de erkek görünüyo takvime göre
Çin takvimine baktınız mı kızlarbir de yüzük
Ben ikisinede baktimÇin takvimine baktınız mı kızlarbir de yüzük testi yapan var mı çin takvimine göre erkek yüzük testine göre kız
testi yapan var mı
Hamile kaldığın aya göre bakıyorsun canım. Ben tek ilişki ile hamile kaldığım için tarihini de biliyordum açıkçasıBenim ilk çocuğum erkekti Çin takvimine göre ve erkek.. şimdi size bi soru hamile kaldığın aya göre mi ? Yoksa son regl tarihine göre mi bakıcaz Çin takvimine ? Birinde kız diğerinde erkek çıkıyor çünkü
Sen bensinHamile kaldığın aya göre bakıyorsun canım. Ben tek ilişki ile hamile kaldığım için tarihini de biliyordum açıkçasıdirek o tarihe bakıyorum ben doğruysa tabi neyse bi kaç haftaya öğreniriz artık doğru mu değil mi bu arada benim ilk kızım tuttu ama ikinci kızım tutmadı