Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Bence birebir doğru olması çok çok zor. Ama umarım büyük farklar çıkmaz Benim kızlardan birisi 300 Gr az birisi 200 gr fazla doğmuştu. Yakın olduğu için cokta sasirmadik
Arkadan bakınca ya da mont giyince hamile gibi durmuyorum kimse anlamıyor ama karnımı gördüklerinde çocuk almış sen almamışsım diyorlar bakalım tutacak mı tahminler

Kızlar benim bebe hala ters galiba hareketlerini kasigimda hissediyorum ayakları ile vuruyor dönmesi için ne yapılabilir acaba bilginiz varmı

Canoş bana düşmüş gibi gelmedi ayrıca karın düşünce 1 hafta içinde doğum olayını ilk defa duydum salak bence o ebe. Yani benim önceki hamileliklerimde de bana da düşmüş derlerdi gayette zamanında doğdu sen takma o ebeyi için rahatlasın istiyorsan doktorunla bi görüş canım elfida39

Kızlar benim bebe hala ters galiba hareketlerini kasigimda hissediyorum ayakları ile vuruyor dönmesi için ne yapılabilir acaba bilginiz varmı
Canım youtubeda bebek dönmesi için yapılacak egzersizler var, dizlerinin altına kırlent koyup koltuktan başaşağı dönüp 10 a kadar sayıp kalıyosun. Akşam yap istersen eşin yanında olsun. Birde yere inip yoga pozu kedi köpek esne 10 kere. Ben yaptım döndü.

Kızlar bugün sabahın köründe gittim usg girdim nst 3 kere istedi ya sancım çıktı ilkimde baya ikincide de uyudu beğenmedi üçüncüde şükür ikna oldu doktorum iyiydi güzelce açıkladı herşeyi beğendim yukarı gönderdi doğumhane olduğu yere gittim yatış için dosyam vs hazırlandı. Haftaya cuma gün verdiler sabah 6.30 burda ol dediler şafak operasyonu ile alacaklar benim bebişi

Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah

Ayy maşallah canım. Desene çok çok az kaldı. Sağlıkla kavuşun

Canım sanki geç kaldın eğer tersse bile zor döner yinede videolar var izleyip yapabilirsin bazı hareketleri Mavimun yapmıştı eski haftalarda dönmüştü.

çok güzel sağlıkla gelsin canım

O ilk defigin hareket bana çok sakıncalı geldi tansiyonum allak bullak olmasından korktum eşim varken yapım bakalım inşallah döner

Bana suni sancı ile diyo bilmiyorum canım ya 8 gün benimde ama şuan aşırı bi baskı yapio sadece öyle ağrım yok geceleri batma hissi oluyo bide

Kızlar ya kedi sesi geliyordu kömürlükten dün , aklıma takıldı şimdi indim bu minnakın ayağı iplere dolanmış mosmor şişmiş kurtardım. Annesi bırakmış. Ayağında kan dolaşımı başladı sanırım ısındı. Şuan eşim yok götüremiyorum veterinere ayağı için yapabileceğim bir şey var mı kendi haline bırakayım mı bilgisi olan var mı ?

Eklentiler

• image.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 62
En güzel şekilde olur doğumun umarım canım. Sizinki de ayrı stres. Sezaryen olacakların en azından tarihi belli. Acil bir durum olmazsa. Vajinalde geldi gelecek diye diye bekle dur
Evet ya öff sezeryan bu yönden çok iyi günün belli biz biyere gitmeye korkuyoruz

Bana serum vermişlerdi suni sancı ama şimdi fitil veriyolarmis benimde fitil ilk olacak

Sağlıkla gelsin bebiiiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…