Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Ben ayva çekirdeği koydum buzdolabına öbürlerinde çok işe yaramıştı krem falan fayda etmedi

Ben de korkuyorum, anlattıkların hem bana ilham kaynağı oldu hem de rahatlattı. İnşallah ben de böyle her yönüyle pozitif bir doğum gerçekleştiririm. Kıvanç Ege sağlıkla, keyifle büyüsün inşallah. Maşallah size

Ben buraya daha önce yazdığımda tecrübeli ve çalışan bir anne bana medela marka süt sağma makinesini tavsiye etmişti. Ben de araştırdım ve piyasadakilerden baya iyi olduğunu görüp onu aldım. Sütü artırdığını, mastite engel olduğunu ve yara yapmadığını yapmıştı herkes. Bir an önce sağlıcakla kavuşun kuzucuğunuza

Ay ne güzel maşallah. Bende deniyim o zaman. Çok sağol.
Canim yara olmasin diye kendi sutunu, lansinoh krem ve gumus kapak oneriyorlar. Gumus kapak 999 ayar ebebekte var. Pompa olarak degisiyor. Elektrikli medela iyi diye duydum biraz pahali ama onun disinda mamajoo ve philips avent de kullanan cok var. Bir de manuel pompa edinin diyolar cunku elektrikli tam sutu sagamayabiliyormus. Bir bak istersen hepsine

Çok teşekkür ederim bende hemen bakıyım.

Henüz kendi sütüm gelmedi ama yine de hastanede sağma makinesiyle 2 saatte bir sağıyorum. Kanalları harekete geçirsin diye. Bugün 3. Gün olcak inşallah gelir biran önce.

Henüz kendi sütüm gelmedi ama yine de hastanede sağma makinesiyle 2 saatte bir sağıyorum. Kanalları harekete geçirsin diye. Bugün 3. Gün olcak inşallah gelir biran önce.
Canim sicak suyun altinda masaj yapmak iyi geliyormus. Oyle deneyip tekrar sag istersen

Canim sicak suyun altinda masaj yapmak iyi geliyormus. Oyle deneyip tekrar sag istersen
Dün ılık duş al gögüsüne masaj yaparak dediler. Yaptım ama uzun değil tabi kısa yaptım. Sezaryenin 2. Günüydü. Sıvı geçirmez bant duş alabilirsin dediler. Yine de çekindim kısa süre tuttum. Bugün 3. Gün tekrar denerim daha uzun. Hastaneden de bugün çıkıcam inşallah.

Çok mutlu oldum okudukça gözün aydın tekrardan. Birlikte sağlıklı uzun yıllarınız olsun.

Kadın doğum drlari çok kalabalık oluyo doğuma falan gidiyorlar acil oyüzden çok bekliyoruz çatı muanesini kendi odasında yapio herhalde
Ben devlete gidiyorum ya canım acil sezeryan olmadığı sürece kendi çıkmıyor yukarı da acil doktoru oluyor sezeryanları o yapıyor normali de ebeler yaptırıyor zaten

Günaydın kızlar kimse uyumamış gece bugün ara ara bende uyandim ama sabah ettik şükür
Günaydın bende sabahı zor ettim bugün normalde 1 kez tek uyanırdım o da tuvalet için bugün kaç kez uyardım bilmiyorum Bi kere sol kasığım felaket ağrıdı onun acısını çektim sonrasında aynısı sağ kasığıma oldu artık böyle geçer herhalde günler

Böyle bişey buldum hediyelik için fiyat gayet uygun ama sayfalar güvenilir mi diye insan düşünüyor ya her sayfada farklı fiyat veriyorlar shoping leri var ama fazla ürün yok orda doğum olsun öyle bakayım diyordum ama 2 mayısta ancak teslim ederim diyor

Eklentiler

• Screenshot_20250423-091611.webp
    37 KB · Görüntüleme: 43
Yok nasıl yapılıyo?
Bu şekilde deneyebilirsin baya rahatşatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…