Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Her Dr bakmiyomus öyle diyolar bende anlamadım hepsi farklı

Gözünüz aydin bebeginiz kac kg ve boyu kacti

Hic aciyacak bir islem degil yada her insanin aci esigimi farkli bilmiyorum ama ben hic hissetmedim bile

BEn anca sil süpür toz al okadar yapabiliyorum maşallah size

Geceleri zor uyuyorum kızlar
Yani ağrıdan falan değil
Huzursuz muyum bilmiyorum
Bide bebek gun içinde çok degil ama geceleri yattığımda daha hareketleniyor sanki
Sağa sola uzandığımda sanki sıkışıyormuş gibi icerde yer ayarlamaya çalışıyor gibi oluyor
E sırt üstü de yatamıyorum şuan
Bebek aşağıda olduğu içinde hareket ettikçe aşağıya aşırı bir baskı yapıyor

Bende senle aynı durumdayım canım. Bi uyanıyorum sonra uyku yok. Dönüp duruyorum maalesef uyku kalitem çok düştü. Oğlumda da uyanamıyorum öğlene kadar yatıyordum bunda öyle bişe yok

Bende senle aynı durumdayım canım. Bi uyanıyorum sonra uyku yok. Dönüp duruyorum maalesef uyku kalitem çok düştü. Oğlumda da uyanamıyorum öğlene kadar yatıyordum bunda öyle bişe yok
Gercekten uyku kalitem düştü
Bebek doğduktan sonraya hazırlık gibi oldu resmen
Bu kadar geç ve bölük porcuk uyumama rağmen sabah eşim ise giderken dinç sekilde gözlerim aciliveriyor
Ve özellikle gece yattığımda aşağıya baskı çok yapıyor

Evet benim kız da geceleri sürekli hareket halinde aşagi baskı yapio uyku uyuyamıyorum bu öğlen uyudum biraz hala uyku yok

Evet benim kız da geceleri sürekli hareket halinde aşagi baskı yapio uyku uyuyamıyorum bu öğlen uyudum biraz hala uyku yok
Evet gündüz uyuyorum bende sabahları azıcık uykuya rağmen fal taşı gibi açılınca gözlerim
Yani aşağıya baskı yapmasa uyurumda
Niye özellikle yattığımda baskısı artıyor anlamıyorum
Şuan mesela çok açım
Bir seyler atsam ağzıma daha da hareketlenip aşağıya baskısı artar mı ki diye düşünüyorum

Yuksek yastikta yatiyim diyorum dik, boynum agriyo. Yan dusuk yastikla yatiyim diyorum tam pozisyon aliyorum yine boyle huzursuzluk, rahatsizlik hissi geliyo. Rahat pozisyon asla bulamiyorum ki uykuya daliyim. Bazen yanlislikla daliyorum onda da cisjm gelince tekrar kaliyorum sonra hoppp en bastan: beni hicbir sey yormadi hamilelikte de su uykusuzluk bitirdi cidden. Icim daraliyo gece olsun istemiyorum.

Evet özellikle geceleri oluyor bu huzursuzluk ,rahat edememe
Zaten sağdan sola dönerken uyanıyorsun
Uyandığında tuvaletini hissedip kalkıyorsun
Kalkman ayrı yatması ayrı zor oluyor pozisyon ayarlamaya çalışırken

Bende öyleyim gece olunca bana bi haller oluyo resmen. Öğlen uyuma ihtimalim de olmuyor.yüksek yastıkta yatmasam midem ağzıma geliyor yatsam boynum ağrıyor solumda yata yata da olmuyo çürüdü çünkü artık e sırt üstü de yatılmıyor nefesim kesilşyonsanki kızlar çok zor ya hepimizin Allah yardımcımız olsun

Maşallah canım darısı bize olsun yaklaştıkça hepimizde gerginlik başladı biz de sağlıkla zamanında kucağımıza alalım senin gibi güzel doğum hikayeleriyle

Sen bensin arkadaşım
Yarın büyük ihtimalle korkarak ve ağlayarak çıkarım o çatala çıkmışken hemen açılsa inmeden olsa bitse de demiyor değilim de sanmıyorum sancı yok bişey yok açılma nerden olacak hafta erken suni de vermezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…