Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Bende gece atistiriyorum ondanmi bukadar hareketli acaba çok canım yaniyo sanki çıkacak gibi nefesimi kesiyo

35 haftadan beri çok zorluk yaşıyorum uykusuzluktan yoruldum yarın uykusuz Dr gidicem aniden doğuma alsa enerji yok

Aynı gün gidiyoruz bende de bı panik var acaba acilmam varmı

Sancı yok dedim gaz sıkışması gibi ağrı geldi bacaklarım da dolandı 5 dk dır geçmiyor kaynanam da ayakları yanıyor herhalde birbirine sürmekten tüm uykumu kaçırdın hadi uyuyabilirsen uyu gündüz fırsat buldukça uyuyorum ama gece uykusunun yerini tutmuyor

Ben perşembe gideceğim canım randevu da bulamadım en kalabalık doktorda 1 saat sıra beklerim herhalde muayene için geri doğum haneye çık et Bi de yatış verirler kontrol amaçlı
Kadın doğum drlari çok kalabalık oluyo doğuma falan gidiyorlar acil oyüzden çok bekliyoruz çatı muanesini kendi odasında yapio herhalde

Aykizlar ellerim de egzama var dönemsel hortluyo, genelde baharla birlikte her sene olur. Kremleri hep kortizonlu ve kullanmakta uygun değil biliyorsunuz. Bepanthol sensiderim sürüyorum bı tık rahatlatıyor ama artık cildircam. Zaten yatamıyorum deli gibi elim kaşınıyor bide şimdi. Bı önerisi olan var mı ya napimde bu elim daha iyi olsun

Bende Bepanthol kullanıyorum bendede var düz kapaklarimda

Yulaf denedin mi ?

Deli gibi kaşınıyor valla, cuma günü doğum var inşallah o zamana kadar biraz rahatlamali. Bepanthol pek işe yaramıyor sanki ya, seni rahatlatiyo mu
Karbonatlı ılık suda bekletsen işe yarar mı acaba? Bende hem egzama hem de sedef var ama elde olması çok daha zordur ya

Eğer denemediysen yulafı robottan çekip ya da çekilmişini alıp ince bir tülbent ya da bezin içine koy, bir kova içerisinde ılık suya koy. Suyun rengi bezyaşıyor o suda biraz beklet ellerini . Kaşıntı yanma gibi semptomlara iyi geliyor saç derimde oluyor benimde mevsimsel

En hayırlısı en güzeli ne zamansa ozaman olsun canım için rahat olsun inşallah en kısa zamanda kavuşacaksın evladına

Ay hızlıca biter unutursunuz
Varislere neden bakıyor benim Dr da var mı dedi sadece yok dedim not aldı

İyi geceler kızlar, bebişim yoğun bakımda biliyosunuz ve ben her gün süt sağıcam. Tecrübeli anneler hangi pompayı önerirsiniz, bir de gögüs ucu için krem veya ne önerirsiniz. Sanırım yara olabilir bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…