- 3 Eylül 2015
- 2.053
- 3.270
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #25.381
Bebeğin hayırlı olsun darısı bize buradaki herkesin doğumu güzel geçer inşallah güzel hatırlayacağımiz dogumlarimiz olurKızlar başlıyorum. Yazılanları tam okuyamıyorum. Sabah 8 de yatışım yapıldı nstye bağlandım hayatımda damar yolu açtırmamış benim gerginliğim hemşirenin bile dikkatini çekmiştidaha sonra korka korka sedyeye oturdum, biraz ağladım eşimle ve ailemle vedalaştım. Yalnız olmak biraz zordu ama sonunda bebeğime kavuşacağım diye kendimi telkin ediyordum. Ameliyathaneye girdik ve direk spinal hakkında bilgi vermeye başladılar. Çok tatlı bir anestezi doktorum vardı gayet sıcakkanlı beni rahatlattı işlem hakkında bilgi verdi ve damar yolundan daha az açıyacağını söyledi. Ben pozisyonumu aldım ve iğne yapıldı ve düşündüğüm kadar acı verici olmadı gerçekten damar yolu ile aynı acıya sahiptiler. Direk sol bacağıma bir sıcaklık geldi daha sonra sağ bacağıma. Ve bu süreçte kendimi patates çuvalı gibi hissettim. Direk yatırdılar bacaklarımı ayırdılar ve sondayı taktılar yine hiçbir şey hissetmedim. Biraz midem bulandı anestezinin etkisiyle, hemen anestezi uzmanına söyledim ilaç yaptı. Daha sonra başladılar mı diye sordum ohoo kafası çıkmak üzere dedi.
Ve benim için o an dünya durdu. Oğlumun sesini duydum, ağlamaya başladım. Tansiyonum yükseldi, hemen yanıma getirmediler ilk muayenesi vs yapıldı. Ve o 10 dakika boyunca sadece ağladıen sonunda doktorumdan, anestezi uzmanına kadar herkesi illallah ettirdi çünkü cidden hiç susmadı. Ben hala ağlamaya devam ediyordum, yanıma getirdiler. Yanağına, yanağıma değdirdikleri an dünyam durdu. Dünyanın en yumuşak ve en sıcak yanağına dokundum. Daha sonra bebeğimi yukarı çıkardılar benim dikişlerim yapıldı ve patates çuvalı odasına çıkarıldı ben gittiğimde bebegim oradaydı hemen kucağıma verdiler. Hemşireler geldi emzirmeye başladım çok şükür hemen sütüm geldi.
İlk 4 saat falan bacaklarımı hiç hissetmedim zaten. Daha sonra çorba ve su içmeye başladım. Hemen arkasından götürdüğüm hoşafı içtim. Bacaklarımı hissetmeye başladım ve yürüyüşe geçtik. Sadece ilk kalkış can yakıcıydı acı yoktu sadece yanma vardı tarif etmek gerekirse açık yara yanması gibi. Kalkarken direk karşıya baktım hiç yere bakmadım. Yavaş yavaş yürüdüm. Yürüyebildiğimi görünce sondamı çıkardılar. Bol su içmeye başladım sütüm çoğalsın diye. Bol su içince tuvalet ihtiyacım çok oldu bu da bol hareket demek, hareket demek iyileşmek demek. Eşimin yardımıyla oturup kalkıyordum ama her defasında daha az canım acıyordu. Dikişimde yanma olunca ağrı kesici butonuna basıyordum hafifletiyordu. Akşam gazımı çıkardım ve geceyi böyle atlattık. Şuan çok şükür iyiyim ağrım sızım yok denebilir çok nadir bir yanma oluyor bazı hareketlerde o da olacak, katlanılmaz bir şey değil kesinlikle. Ben kendimi sanırım daha fazla acıya şartlayınca böyle oldu gerçekten hiç korktuğum gibi geçmedi çok şükür. Hatta eşim ameliyattan çıkınca ikinciyi yapar mısın dedi yaparım dedim yani o kadaryani korkan arkadaşlarım varsa korkmasın, tünelin ucu aydınlık su gibi doğumlarınız olsun inşallah
Yapma oyle uzme kndini boyle olsn kmse istemedi ama gecicek duzelicek hersey yoluna giricek kucagina alicaksin doya doya seviceksin opup koklayacaksinEvet canım benim bebiş 30.haftada doğduğu için yüksek oksijen aldı herhaldedoktor iyi açıkladı korkulacak bişey yok dedi ama onun yanında olamadığım için çok üzgünüm her gittiğim de ağlıyorum oda ağlıyor ve kucağıma alıp susturamıyorum çok zoruma gidiyor
İnşallah canım darısı başınızaBebeğin hayırlı olsun darısı bize buradaki herkesin doğumu güzel geçer inşallah güzel hatırlayacağımiz dogumlarimiz olur
Canım ultrason kilsuula bebeğin kilosu aynı çıktı miİnşallah canım darısı başınıza
Mukemmelll cok sevindim canimm cok guzel bir dogum gecirmissin hepimiz bu sekilde geciricez insallahKızlar başlıyorum. Yazılanları tam okuyamıyorum. Sabah 8 de yatışım yapıldı nstye bağlandım hayatımda damar yolu açtırmamış benim gerginliğim hemşirenin bile dikkatini çekmiştidaha sonra korka korka sedyeye oturdum, biraz ağladım eşimle ve ailemle vedalaştım. Yalnız olmak biraz zordu ama sonunda bebeğime kavuşacağım diye kendimi telkin ediyordum. Ameliyathaneye girdik ve direk spinal hakkında bilgi vermeye başladılar. Çok tatlı bir anestezi doktorum vardı gayet sıcakkanlı beni rahatlattı işlem hakkında bilgi verdi ve damar yolundan daha az acıyacağını söyledi. Ben pozisyonumu aldım ve iğne yapıldı ve düşündüğüm kadar acı verici olmadı gerçekten damar yolu ile aynı acıya sahiptiler. Direk sol bacağıma bir sıcaklık geldi daha sonra sağ bacağıma. Ve bu süreçte kendimi patates çuvalı gibi hissettim. Direk yatırdılar bacaklarımı ayırdılar ve sondayı taktılar yine hiçbir şey hissetmedim. Biraz midem bulandı anestezinin etkisiyle, hemen anestezi uzmanına söyledim ilaç yaptı. Daha sonra başladılar mı diye sordum ohoo kafası çıkmak üzere dedi.
Ve benim için o an dünya durdu. Oğlumun sesini duydum, ağlamaya başladım. Tansiyonum yükseldi, hemen yanıma getirmediler ilk muayenesi vs yapıldı. Ve o 10 dakika boyunca sadece ağladıen sonunda doktorumdan, anestezi uzmanına kadar herkesi illallah ettirdi çünkü cidden hiç susmadı. Ben hala ağlamaya devam ediyordum, yanıma getirdiler. Yanağına, yanağıma değdirdikleri an dünyam durdu. Dünyanın en yumuşak ve en sıcak yanağına dokundum. Daha sonra bebeğimi yukarı çıkardılar benim dikişlerim yapıldı ve patates çuvalı odasına çıkarıldı ben gittiğimde bebegim oradaydı hemen kucağıma verdiler. Hemşireler geldi emzirmeye başladım çok şükür hemen sütüm geldi.
İlk 4 saat falan bacaklarımı hiç hissetmedim zaten. Daha sonra çorba ve su içmeye başladım. Hemen arkasından götürdüğüm hoşafı içtim. Bacaklarımı hissetmeye başladım ve yürüyüşe geçtik. Sadece ilk kalkış can yakıcıydı acı yoktu sadece yanma vardı tarif etmek gerekirse açık yara yanması gibi. Kalkarken direk karşıya baktım hiç yere bakmadım. Yavaş yavaş yürüdüm. Yürüyebildiğimi görünce sondamı çıkardılar. Bol su içmeye başladım sütüm çoğalsın diye. Bol su içince tuvalet ihtiyacım çok oldu bu da bol hareket demek, hareket demek iyileşmek demek. Eşimin yardımıyla oturup kalkıyordum ama her defasında daha az canım acıyordu. Dikişimde yanma olunca ağrı kesici butonuna basıyordum hafifletiyordu. Akşam gazımı çıkardım ve geceyi böyle atlattık. Şuan çok şükür iyiyim ağrım sızım yok denebilir çok nadir bir yanma oluyor bazı hareketlerde o da olacak, katlanılmaz bir şey değil kesinlikle. Ben kendimi sanırım daha fazla acıya şartlayınca böyle oldu gerçekten hiç korktuğum gibi geçmedi çok şükür. Hatta eşim ameliyattan çıkınca ikinciyi yapar mısın dedi yaparım dedim yani o kadaryani korkan arkadaşlarım varsa korkmasın, tünelin ucu aydınlık su gibi doğumlarınız olsun inşallah
Canım neyin var senin ya ben kaçırmışım çok geçmiş olsun iyisin dimiÇok severiim bayadır aklıma gelmiyordu not aldım hemen
Son kontrolde bebek 3200 gramdı 3190 doğduCanım ultrason kilsuula bebeğin kilosu aynı çıktı mi
Teşekkür ederim canım, darısı başınızaMukemmelll cok sevindim canimm cok guzel bir dogum gecirmissin hepimiz bu sekilde geciricez insallah
Kızlar başlıyorum. Yazılanları tam okuyamıyorum. Sabah 8 de yatışım yapıldı nstye bağlandım hayatımda damar yolu açtırmamış benim gerginliğim hemşirenin bile dikkatini çekmiştidaha sonra korka korka sedyeye oturdum, biraz ağladım eşimle ve ailemle vedalaştım. Yalnız olmak biraz zordu ama sonunda bebeğime kavuşacağım diye kendimi telkin ediyordum. Ameliyathaneye girdik ve direk spinal hakkında bilgi vermeye başladılar. Çok tatlı bir anestezi doktorum vardı gayet sıcakkanlı beni rahatlattı işlem hakkında bilgi verdi ve damar yolundan daha az acıyacağını söyledi. Ben pozisyonumu aldım ve iğne yapıldı ve düşündüğüm kadar acı verici olmadı gerçekten damar yolu ile aynı acıya sahiptiler. Direk sol bacağıma bir sıcaklık geldi daha sonra sağ bacağıma. Ve bu süreçte kendimi patates çuvalı gibi hissettim. Direk yatırdılar bacaklarımı ayırdılar ve sondayı taktılar yine hiçbir şey hissetmedim. Biraz midem bulandı anestezinin etkisiyle, hemen anestezi uzmanına söyledim ilaç yaptı. Daha sonra başladılar mı diye sordum ohoo kafası çıkmak üzere dedi.
Amin canım aminYapma oyle uzme kndini boyle olsn kmse istemedi ama gecicek duzelicek hersey yoluna giricek kucagina alicaksin doya doya seviceksin opup koklayacaksin
InşaAllah canım çok geçmiş olsunEvet canım erken doğduğu için olmuş, önce enjeksiyon olacakmış %90 düzeliyormuş ama olmazsa lazerle kesinmiş, Ona gerek kalmadan biter gider Allahın izniyle
AyyKızlar başlıyorum. Yazılanları tam okuyamıyorum. Sabah 8 de yatışım yapıldı nstye bağlandım hayatımda damar yolu açtırmamış benim gerginliğim hemşirenin bile dikkatini çekmiştidaha sonra korka korka sedyeye oturdum, biraz ağladım eşimle ve ailemle vedalaştım. Yalnız olmak biraz zordu ama sonunda bebeğime kavuşacağım diye kendimi telkin ediyordum. Ameliyathaneye girdik ve direk spinal hakkında bilgi vermeye başladılar. Çok tatlı bir anestezi doktorum vardı gayet sıcakkanlı beni rahatlattı işlem hakkında bilgi verdi ve damar yolundan daha az acıyacağını söyledi. Ben pozisyonumu aldım ve iğne yapıldı ve düşündüğüm kadar acı verici olmadı gerçekten damar yolu ile aynı acıya sahiptiler. Direk sol bacağıma bir sıcaklık geldi daha sonra sağ bacağıma. Ve bu süreçte kendimi patates çuvalı gibi hissettim. Direk yatırdılar bacaklarımı ayırdılar ve sondayı taktılar yine hiçbir şey hissetmedim. Biraz midem bulandı anestezinin etkisiyle, hemen anestezi uzmanına söyledim ilaç yaptı. Daha sonra başladılar mı diye sordum ohoo kafası çıkmak üzere dedi.
Çatı muayenesi hiç korkulacak bir şey değil. Sadece rahatsız edici o da bir 15-20 sn sürüyor.Kızlar çatı muayenesi oldunuz mu , kabus gibi düşünmeden edemiyorum
Aslında sezeryan düşünüyordum ama vajinal doğuma da sıcak bakmaya başladım
Bu arada şiddetli çatlağı olup yanan var mı , kırmızı kırmızı göbeğim ve yanıyor
Gözlerim dolu dolu okudumKızlar başlıyorum. Yazılanları tam okuyamıyorum. Sabah 8 de yatışım yapıldı nstye bağlandım hayatımda damar yolu açtırmamış benim gerginliğim hemşirenin bile dikkatini çekmiştidaha sonra korka korka sedyeye oturdum, biraz ağladım eşimle ve ailemle vedalaştım. Yalnız olmak biraz zordu ama sonunda bebeğime kavuşacağım diye kendimi telkin ediyordum. Ameliyathaneye girdik ve direk spinal hakkında bilgi vermeye başladılar. Çok tatlı bir anestezi doktorum vardı gayet sıcakkanlı beni rahatlattı işlem hakkında bilgi verdi ve damar yolundan daha az acıyacağını söyledi. Ben pozisyonumu aldım ve iğne yapıldı ve düşündüğüm kadar acı verici olmadı gerçekten damar yolu ile aynı acıya sahiptiler. Direk sol bacağıma bir sıcaklık geldi daha sonra sağ bacağıma. Ve bu süreçte kendimi patates çuvalı gibi hissettim. Direk yatırdılar bacaklarımı ayırdılar ve sondayı taktılar yine hiçbir şey hissetmedim. Biraz midem bulandı anestezinin etkisiyle, hemen anestezi uzmanına söyledim ilaç yaptı. Daha sonra başladılar mı diye sordum ohoo kafası çıkmak üzere dedi.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım, darısı başınıza Doğa hanımla sizeAyyağlattın beni, kendimi hayal ettim bir an kızım ile çok güzel pozitif bir doğum olmuş canım, up uzun sağlıklı, mutlu güzel bir ömrü olsun Kıvanç ‘ ın birlikte çok güzel hikayeleriniz olsun
Teşekkür ederim canım, darısı başınızaGözlerim dolu dolu okudummaşallah canım benim sağlıkla büyüsün süt kokulu oğluşun çok tebrik ederim
33+6’da 2025 çıktık bizimki de zayıf gidiyor bakalım o kadar avokado ceviz badem zeytinyağ yağlı süt nereye gidiyor bilmiyorumHanımlar kaç haftalıksınız bebeğiniz kaç kilo Doktor benimkine zayıf dedi moralim bozuldu 36+4 üm bebek 2760
Artık haftan tamam olmuş bence canım çok şükür aldır dikişlerini doktoruna da sorarak yürüyüşlere başla istersen, insan bu sefer gelmemesinden korkuyor çünkü. O korku bende şimdiden başlamış ya açılma olmazsa kanala girmezse falan diyeBen perşembe günü artık dikişi aldıracağım ne olacaksa ondan sonra olacak inş şuan acaba o gün açılma olur mu nasıl olur diye düşünüyorum banada 34 ü görmezsin dediler 36+6 olduk ne zaman gelirse artık kismetimize ama Bi kaç gündür zorluyor gibi ben dolgunluk falan hissetmiyorum sürekli yattığımdan aşağı inmiyor sanırım ara sıra böyle batma oluyor o bile zorluyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?