- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #25.341
Ya çok üzüldümNe yazık ki protein değerim artmış225 di geçen hafta, bugünkü değer 374 yani geç preeklampsi olduğum kesinleşti. Perinatolog ile değerlendirdi doktorum, haftaya kadar iki kez daha 24 saatlik idrar bakılacak, her iki saatte bir tansiyon takibi ve ani bir durum değişikliği olursa ani sezaryen dedi. Haftaya cumartesi tahliller değerlendirilecek ve 38 doldurunca ya fitille vajinal başlatacaklar ya da sezaryen olacak perinatolog karar verecek. Canım çok sıkkın, bu stresle nasıl geçecek bilmiyorum bebiş 50cm ve 3060 gram, suyu iyiydi bakalım ne kadar dayanacağız
İnşallah sağlıkla atlatırım şu süreci bir sürü komplikasyonu var bu illetin bazen yavaş ilerliyormuş, öyle olur inşallahYa çok üzüldümama az kaldı 38 e dimi inşallah sağlıkla gelir maşallah kilosu da çok iyi bol bol dinlen kuzum Bebek iyiymiş bak tehlikeli bir durum olmadan da gelir inşallah
Ayy umarım her şey yolunda gider. Zaten 38’e çok az kalmış. Zaman hemen geçer de, sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizeİnşallah sağlıkla atlatırım şu süreci bir sürü komplikasyonu var bu illetin bazen yavaş ilerliyormuş, öyle olur inşallahevde tek kalmamam lazım onun stresi de başladı şimdi plasenta ayrılması falanda olabiliyormuş çünkü, aman dua edin bana çok kötü etkilendim bugün
Korkma babyy bu zamana kadar gelmissin 36 ya bir sey olmamis simdi allahin izniyle hicbir sey olmaz. Sorarsin daha erken baslatirlar belki ama icini ferah tut olumlu yayalim hepp.İnşallah sağlıkla atlatırım şu süreci bir sürü komplikasyonu var bu illetin bazen yavaş ilerliyormuş, öyle olur inşallahevde tek kalmamam lazım onun stresi de başladı şimdi plasenta ayrılması falanda olabiliyormuş çünkü, aman dua edin bana çok kötü etkilendim bugün
Kötü şeyleri düşünme , şuan aklına her şey geliyordur muhtemelen ama stresini azaltman lazım canım. Az kaldı zaten 38 e inşallah bir sonraki kontrolde artış olmazİnşallah sağlıkla atlatırım şu süreci bir sürü komplikasyonu var bu illetin bazen yavaş ilerliyormuş, öyle olur inşallahevde tek kalmamam lazım onun stresi de başladı şimdi plasenta ayrılması falanda olabiliyormuş çünkü, aman dua edin bana çok kötü etkilendim bugün
Canım çok geçmiş olsun. 38’i doldurmana çok az kalmış, stres yapma şu an her şey etkiliyorNe yazık ki protein değerim artmış225 di geçen hafta, bugünkü değer 374 yani geç preeklampsi olduğum kesinleşti. Perinatolog ile değerlendirdi doktorum, haftaya kadar iki kez daha 24 saatlik idrar bakılacak, her iki saatte bir tansiyon takibi ve ani bir durum değişikliği olursa ani sezaryen dedi. Haftaya cumartesi tahliller değerlendirilecek ve 38 doldurunca ya fitille vajinal başlatacaklar ya da sezaryen olacak perinatolog karar verecek. Canım çok sıkkın, bu stresle nasıl geçecek bilmiyorum bebiş 50cm ve 3060 gram, suyu iyiydi bakalım ne kadar dayanacağız
Ben perşembe günü artık dikişi aldıracağım ne olacaksa ondan sonra olacak inş şuan acaba o gün açılma olur mu nasıl olur diye düşünüyorum banada 34 ü görmezsin dediler 36+6 olduk ne zaman gelirse artık kismetimize ama Bi kaç gündür zorluyor gibi ben dolgunluk falan hissetmiyorum sürekli yattığımdan aşağı inmiyor sanırım ara sıra böyle batma oluyor o bile zorluyor beniBen 34+5 de olmama rağmen doktorum artık tehlike yok gelirse başımız üzerinde yeri var dedi, henüz açılmam yok bundan sonra olsa da sorun olmaz demek istedi galibayürüdükçe hareket ettikçe batma daha da artıyor bende doluluk ve baskı hissini sadece oturunca ve uzanınca hissediyorum. Senin de artık çok şükür miadın dolmuş sağlıkla tez zamanda yormadan gelsin bebişin
Canımm benim stres yapma.38. Hafta güzel bir hafta sonlara geldik artık. Bebisin kilosu ve boyu da çok iyi sağlıkla birbirinize kavuşcaksınız inşallahNe yazık ki protein değerim artmış225 di geçen hafta, bugünkü değer 374 yani geç preeklampsi olduğum kesinleşti. Perinatolog ile değerlendirdi doktorum, haftaya kadar iki kez daha 24 saatlik idrar bakılacak, her iki saatte bir tansiyon takibi ve ani bir durum değişikliği olursa ani sezaryen dedi. Haftaya cumartesi tahliller değerlendirilecek ve 38 doldurunca ya fitille vajinal başlatacaklar ya da sezaryen olacak perinatolog karar verecek. Canım çok sıkkın, bu stresle nasıl geçecek bilmiyorum bebiş 50cm ve 3060 gram, suyu iyiydi bakalım ne kadar dayanacağız
Ne yazık ki protein değerim artmış225 di geçen hafta, bugünkü değer 374 yani geç preeklampsi olduğum kesinleşti. Perinatolog ile değerlendirdi doktorum, haftaya kadar iki kez daha 24 saatlik idrar bakılacak, her iki saatte bir tansiyon takibi ve ani bir durum değişikliği olursa ani sezaryen dedi. Haftaya cumartesi tahliller değerlendirilecek ve 38 doldurunca ya fitille vajinal başlatacaklar ya da sezaryen olacak perinatolog karar verecek. Canım çok sıkkın, bu stresle nasıl geçecek bilmiyorum bebiş 50cm ve 3060 gram, suyu iyiydi bakalım ne kadar dayanacağız
Bende hurma ananas hepsini yapıyorumKızlar, ütüleri yaptım, evi sildim toz aldım bazı kışlıkları kaldırdım. Halıları halı yıkamaya verdim. Hurma yedim ahududu yaprağı çayı içiyorum tüm tuşlara basıyorum bakalım nolucak
33+6 iken gittim en son 2580gr’dı. Bu ölçümler ile doğum arasında 300gr kadar fark olur diyorlar. Avokado, yumurta, somon ve ceviz yemeye devam et canım kalan haftalarda çok daha fazla kilo alacaktır.Hanımlar kaç haftalıksınız bebeğiniz kaç kilo Doktor benimkine zayıf dedi moralim bozuldu 36+4 üm bebek 2760
Canım inşallah sağlıkla atlatacaksin kalan sureyide. Zaten çok kritik olsa bence hemen alırlardı doğuma. Kendini iyi takip et. Sağlıkla gelsin bebişinNe yazık ki protein değerim artmış225 di geçen hafta, bugünkü değer 374 yani geç preeklampsi olduğum kesinleşti. Perinatolog ile değerlendirdi doktorum, haftaya kadar iki kez daha 24 saatlik idrar bakılacak, her iki saatte bir tansiyon takibi ve ani bir durum değişikliği olursa ani sezaryen dedi. Haftaya cumartesi tahliller değerlendirilecek ve 38 doldurunca ya fitille vajinal başlatacaklar ya da sezaryen olacak perinatolog karar verecek. Canım çok sıkkın, bu stresle nasıl geçecek bilmiyorum bebiş 50cm ve 3060 gram, suyu iyiydi bakalım ne kadar dayanacağız
Banada 36+2 de 2400 suyuda az dedi doktor sasirdim cünkü bebege kilo aldiran seyler yiyordum diger günü hemen başka hastanede ölcüm yaptilar kilosu 2900 suyuda normal dendi belki yanlis ölcüm vardir eger yoksada kasar peyniri muz yumurta avakado falan yeHanımlar kaç haftalıksınız bebeğiniz kaç kilo Doktor benimkine zayıf dedi moralim bozuldu 36+4 üm bebek 2760
Bebeğin haftana göre boyu kilosu falan çok iyi canım doğarsa da sorun olmaz zaten 37. Haftandasın, canını sıkmaNe yazık ki protein değerim artmış225 di geçen hafta, bugünkü değer 374 yani geç preeklampsi olduğum kesinleşti. Perinatolog ile değerlendirdi doktorum, haftaya kadar iki kez daha 24 saatlik idrar bakılacak, her iki saatte bir tansiyon takibi ve ani bir durum değişikliği olursa ani sezaryen dedi. Haftaya cumartesi tahliller değerlendirilecek ve 38 doldurunca ya fitille vajinal başlatacaklar ya da sezaryen olacak perinatolog karar verecek. Canım çok sıkkın, bu stresle nasıl geçecek bilmiyorum bebiş 50cm ve 3060 gram, suyu iyiydi bakalım ne kadar dayanacağız
Ayy umarım her şey yolunda gider. Zaten 38’e çok az kalmış. Zaman hemen geçer de, sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
Korkma babyy bu zamana kadar gelmissin 36 ya bir sey olmamis simdi allahin izniyle hicbir sey olmaz. Sorarsin daha erken baslatirlar belki ama icini ferah tut olumlu yayalim hepp.
Kötü şeyleri düşünme , şuan aklına her şey geliyordur muhtemelen ama stresini azaltman lazım canım. Az kaldı zaten 38 e inşallah bir sonraki kontrolde artış olmaz
Canım çok geçmiş olsun. 38’i doldurmana çok az kalmış, stres yapma şu an her şey etkiliyor
Canımm benim stres yapma.38. Hafta güzel bir hafta sonlara geldik artık. Bebisin kilosu ve boyu da çok iyi sağlıkla birbirinize kavuşcaksınız inşallah
Stresle tansiyon artışın daha da artarbak cok şükür bebisin gelişimini etkileyecek bir durum olmamış. Sen hareketlerini, tansiyonunu takip etmeye devam et için rahat etmediğinde hic beklemeden git. Müdahale edeceklerdir hemencik. Çok az kaldı, artık simdi bile gelse hiç zorlanmaz gönlünü ferah tutmaya çalış. İnşallah bundan sonrası daha kolay ve güzel olur ikiniz içinde. Ne söylesem de stresini alamam belki ama dua edeceğim hep en güzeli için
Çok teşekkür ederim kızlar inşallah sağ salim geçer şu süre, düşünmemem lazım nasıl yaparım bilmiyorum dizi mi izlesem oyun mu oynasam tavsiyelere açığım kafanı dağıt diyor doktorCanım inşallah sağlıkla atlatacaksin kalan sureyide. Zaten çok kritik olsa bence hemen alırlardı doğuma. Kendini iyi takip et. Sağlıkla gelsin bebişin
Çok geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla doğsun inşallahİnşallah sağlıkla atlatırım şu süreci bir sürü komplikasyonu var bu illetin bazen yavaş ilerliyormuş, öyle olur inşallahevde tek kalmamam lazım onun stresi de başladı şimdi plasenta ayrılması falanda olabiliyormuş çünkü, aman dua edin bana çok kötü etkilendim bugün
Çok geçmiş olsun canım şükür fark edildi daha büyük şeyler olmadan. Canını hiç sıkma haftan güzel bilgenin kilosu çok güzel vajinal yada sezaryen ikiniz için hangisi sorunsuz geçecek ise o olsun. Dr 2 saat demiş ama daha sık ölçüm yap ve başta uyuşma hafif bulantın olursa evde bekleme kuzucum.Ne yazık ki protein değerim artmış225 di geçen hafta, bugünkü değer 374 yani geç preeklampsi olduğum kesinleşti. Perinatolog ile değerlendirdi doktorum, haftaya kadar iki kez daha 24 saatlik idrar bakılacak, her iki saatte bir tansiyon takibi ve ani bir durum değişikliği olursa ani sezaryen dedi. Haftaya cumartesi tahliller değerlendirilecek ve 38 doldurunca ya fitille vajinal başlatacaklar ya da sezaryen olacak perinatolog karar verecek. Canım çok sıkkın, bu stresle nasıl geçecek bilmiyorum bebiş 50cm ve 3060 gram, suyu iyiydi bakalım ne kadar dayanacağız
Bebeğin kilosu bence normal niye zayıf demiskiHanımlar kaç haftalıksınız bebeğiniz kaç kilo Doktor benimkine zayıf dedi moralim bozuldu 36+4 üm bebek 2760
Sana iyi gelen neyse ona yönel kuzum. Bana annem iyi geliyor mesela onunla sohbet etmek beni dinlemesi vs. Sana pasta börek yapmak olur yada dediğin gibi oyun veyaaaaa alışverişÇok teşekkür ederim kızlar inşallah sağ salim geçer şu süre, düşünmemem lazım nasıl yaparım bilmiyorum dizi mi izlesem oyun mu oynasam tavsiyelere açığım kafanı dağıt diyor doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?