- 6 Ocak 2025
- 55
- 109
- 8
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #25.321
Canım hiç bilmiyorum ama şimdi internetten baktım retinada damar büyümesi diyor. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur çok geçmiş olsun.Kızlar bebeğim erken doğduğu için gözlerinde rop rahatsızlığı çıktı, doktor enjeksiyon tedavisi yapılacak dedi. Genelikle prematürelerde oluyormuş. Bizimki 3. Evredeymiş ama kötü değilmiş aranızda bu rahatsızlığı bilen varmı acaba
Benim ne durumda acaba biraz uyumuşum yeni kalktımMüstakil binadayım canım 2 kat inip çıkıyorum günde bir kaç kez. Annem de söyledi bunubiraz fazla inip çıkayım artık teşekkür ederim
MaşallahCanım çok şükür eve dönüş yolundayız, taburcu olduk.Mutlu, heyecanlı ve duygusallık hepsi bir arada. Darısı başınıza
Ben 34+5 de olmama rağmen doktorum artık tehlike yok gelirse başımız üzerinde yeri var dedi, henüz açılmam yok bundan sonra olsa da sorun olmaz demek istedi galibaBana da biraz önce batma oldu sanırım tırnaklarını geçirdi vajinaya yürüyemedim Bi an artık sona geldik herşey gelecek başımıza
Sendeki bu batma ve baskı hissi vajinadan geliyor di mi? Ben uzandığımda da hissediyorum, karnımın içi geriliyor rahim vajina tarafı, bölge bölge batıyor hissi, baskı oluyor, hatta yürürken daha kötü oluyor canım yanıyor baya. Aynı şeyi mi yaşıyoruz acabaBen 34+5 de olmama rağmen doktorum artık tehlike yok gelirse başımız üzerinde yeri var dedi, henüz açılmam yok bundan sonra olsa da sorun olmaz demek istedi galibayürüdükçe hareket ettikçe batma daha da artıyor bende doluluk ve baskı hissini sadece oturunca ve uzanınca hissediyorum. Senin de artık çok şükür miadın dolmuş sağlıkla tez zamanda yormadan gelsin bebişin
Ayy nasıl olacak acaba, inşallah o ilk açılmadan tam acilmaya kadar geçen zaman su gibi akıp gecerYok canım çatı ağrısı filan gibi değil nefes kesiyor resmen. Belden giriyor benimkiler ve kaşığımdan çıkıyor. Doğumda da bunun daha şiddetlisi olacak dedi ebe. Tam açılma olunca şiddeti daha çok artıyormuş.
1 dk üzerinde ve çok sert geliyor. 30-40 sn de en nefes kesici kısmı oluyor. Benim de ağrı eşiğim yüksek ama normal kasılma sancılardan farklı geliyor cidden. Doğumda nasıl olacak ben de meraktayım
Erken doğan bebeklere oksijen tedavisi uygulandığında oluyormuş sanırım ben de internetten baktım, pek bilgim yok. 3. Evrede ameliyatla düzelen bebişler olduğunu okudum. İnşallah senin bebisin de çok çok iyi olacakKızlar bebeğim erken doğduğu için gözlerinde rop rahatsızlığı çıktı, doktor enjeksiyon tedavisi yapılacak dedi. Genelikle prematürelerde oluyormuş. Bizimki 3. Evredeymiş ama kötü değilmiş aranızda bu rahatsızlığı bilen varmı acaba
Evet kuzum rahim ağzında hissediyorum batmayı bazen şiddetli oluyor birden hatta kıvrandırıyor. Baskıyı da pelvis kemiklerimde hissediyorum sanki iki kemiğin arası dolu ve baskı yapıyor gibi bir his. Doktorum bebek baş aşağı olduğu için oluyor dedi.Sendeki bu batma ve baskı hissi vajinadan geliyor di mi? Ben uzandığımda da hissediyorum, karnımın içi geriliyor rahim vajina tarafı, bölge bölge batıyor hissi, baskı oluyor, hatta yürürken daha kötü oluyor canım yanıyor baya. Aynı şeyi mi yaşıyoruz acabayarın kontrolüm olmasına rağmen doktorumu aradım, randevuyu sabaha çekti.
hadi bakalm cok sevindm guzel gecmesineBu arada akşam pozitif sezaryen doğum hikayemi yazacağım. Korkan arkadaşlarıma cesaret vermek istiyorum çünkü biliyorsunuz ben korkuyordum ama sandığım gibi olmadı
Masallahhh canım çok sevindim. Sağlıkla sevgiyle büyüsün. Evet darısı bizlerin başınaCanım çok şükür eve dönüş yolundayız, taburcu olduk.Mutlu, heyecanlı ve duygusallık hepsi bir arada. Darısı başınıza
Canım gecmis olsun. Benim arkadaşımın prematüre ikizlerinde de rop çıkmıştı. Enjeksiyon çok etkili oldu. Şuan 10 yasindalar ve bir problemleri yok şükür. Senin bebeğinde atlatacaktirKızlar bebeğim erken doğduğu için gözlerinde rop rahatsızlığı çıktı, doktor enjeksiyon tedavisi yapılacak dedi. Genelikle prematürelerde oluyormuş. Bizimki 3. Evredeymiş ama kötü değilmiş aranızda bu rahatsızlığı bilen varmı acaba
Canim ben biliyorum bu hastaligi soyleki 1400 gramin altinda dogan ve 32 33. Haftadan once dogan bebeklerde yuksek oksijene maruz kaldiklari icin gozlerdeki ag tabakalari gelismeyi durduruyor ve eger fark edilipntedavi edilmez ise gorme.bozuklugu yada gorme kaybina sebebiyet verebiliyor en onemli evresi 3. Evre ki 3. Evrede yakalanmis bu cok onemli genwlde bu evrede yakalanan rop tedavisinde basari orani cok yuksekmis ama 5. Evre artik hic birseye mudahale edilemiyirmus icini ferah tut guzel zamanda fark edilmis eminim guzel bir tedaviyle toparlayacaktirKızlar bebeğim erken doğduğu için gözlerinde rop rahatsızlığı çıktı, doktor enjeksiyon tedavisi yapılacak dedi. Genelikle prematürelerde oluyormuş. Bizimki 3. Evredeymiş ama kötü değilmiş aranızda bu rahatsızlığı bilen varmı acaba
Aynen öyle bugün bu durum tavan yaptı bende resmen. Tabii ki canımm, kontrol sonrası kuş gibi rahatlayacağım yine inşEvet kuzum rahim ağzında hissediyorum batmayı bazen şiddetli oluyor birden hatta kıvrandırıyor. Baskıyı da pelvis kemiklerimde hissediyorum sanki iki kemiğin arası dolu ve baskı yapıyor gibi bir his. Doktorum bebek baş aşağı olduğu için oluyor dedi.yarın senin doktorun neler dicek bizi de bilgilendir canım.
Sabırsızlıkla bekliyorum canımBu arada akşam pozitif sezaryen doğum hikayemi yazacağım. Korkan arkadaşlarıma cesaret vermek istiyorum çünkü biliyorsunuz ben korkuyordum ama sandığım gibi olmadı
Ne yazık ki protein değerim artmışherax0 canım bugün kontrole gidecektin galiba, gittin mi? Tahlillerin nasıl? İnşallah her şey yolunda gider
İnşallah canım çok sağolÇok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlıkla evinize kavuşursunuz inşallah
İnşallah canımAcil şifalar diliyorum canım. İnşallah en yakın zamanda evinize dönersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?