Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
36dan sonra dogum erken sayilmiyor gelisimleri tamamlanmis oluyor vaktiyle gelsin kendini korktma

Bende bu haftadan sonra evden devam edeceğim işe gitmeyeceğim muhtemelen
İş yerinde daha rahatım evde çok düşünüp stres yapıyorum sanırım
Sanırım 33 de gitmiştim bende , haftaya gidicem tekrar 36+0 da bu ayın sonunda da sezeryan istersem güm vereceğini söylemişti
Mesela şuan uyandım daha uyuyamam bu da yoruyor galiba

Benim de öyle canım ancak lavaboya gidersem rahatlıyor yoksa kasılıp kalıyor fenalardayım

Canım benimki 30+1 Haftadan beri rahim ağzında duruyor serklajda var bugün 35+6 oldum hala duruyor ama o günden beri sürekli yatıyorum haftan güzel endişelenmene gerek yok grubu okuduysan 36. Haftada yarın doğum yapacak arkadaşımız da var Allah İn izniyle bişey olmadan evine geçecek

Bisey olmaz kuzum aşılarını tam yaptır kumunu çok temizleme temizleyeceksen de eldiven tak hicbisey olmaz benim de kopegim var aynı böyle dikkat ediyorum ilk aylarda onu sevdikten sonra elimi yıkamaya dikkat ediyodum bir şey yiyeceksem. kopegimi çok seviyorum ve hiçbir şey olmayacağına inaniyorum kediler de eve şans ve bereket getiriyor bence sakın vazgeçme ondan ahını alma bu dediklerime dikkat etsen yeter pek çok evde kedi köpek var artık

günaydın benimde yarın doktor kontrolüm var bakalım sezeryana gün verecek heyecanlıyım. bizim bebiş 2 hafta önden gidiyordu hep doğum haftasını etkiler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…