- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.421
36dan sonra dogum erken sayilmiyor gelisimleri tamamlanmis oluyor vaktiyle gelsin kendini korktmaKızlar tam 36 haftalığım, bebeğim biraz aşağıya inmiş doktorumda her an gelebilir artık normal haftalar dedi. Ama korkuyorum erken değil mi henüz? 38.haftaya kadar bari durabilseaşağıya inen bebek ne kadar süre daha durabilir acaba bilgisi olan bar mıdır
Spor bence çok araştırdım spor en etkili yol gibi…Kızlar Serklaj dikişim alındı. 2cm açıklık var dedi bugün doktor.
38.haftaya gireceğim yarın.
Doğumu hızlandırmak için neler yapabilirim
Bulantılarınız mı varKızlar asla uyuyamıyorum midem ağzımda resmen, sürekli tuvaletteyim onu saymıyorum bile
Bende bu haftadan sonra evden devam edeceğim işe gitmeyeceğim muhtemelenİşe gidip gelmek de yoruyor olabilir artık ağırlamaşmaya başladık, uykusuz da kalıyoruz. Ben 32 de ayrıldım izne, evde olmak sıkıcı ama çok iyi geldi, bacaklardaki ödemim büyük oranda indi dinledikçe.
En son ne zaman gittin kontrole?agrilar normal olabilir ama sonlara yaklaştığımız için daha dikkatli olmakta fayda var tabi ki, takip etmek daha iyi olacaktır ihmal etme.
Bazen 15 gün sonra gel diyor bazen 10 gün sonra diyor keyfine göre
En son 33. Haftada gittim 2 hafta sonra gel dedi, bu hafta perşembe gideceğim
Benim de öyle canım ancak lavaboya gidersem rahatlıyor yoksa kasılıp kalıyor fenalardayımKızlar ya bu saatte karnım taş gibi oluyor sonra birden yumuşuyor ama bu döngü sürekli oluyor sizde de var mı
oturma pozisyonumu yatma pozisyonumu bir türlü ayarlayamadım hep bir batma hissi yaşıyorum( geçmiyor son günler
Canım benimki 30+1 Haftadan beri rahim ağzında duruyor serklajda var bugün 35+6 oldum hala duruyor ama o günden beri sürekli yatıyorum haftan güzel endişelenmene gerek yok grubu okuduysan 36. Haftada yarın doğum yapacak arkadaşımız da var Allah İn izniyle bişey olmadan evine geçecekKızlar tam 36 haftalığım, bebeğim biraz aşağıya inmiş doktorumda her an gelebilir artık normal haftalar dedi. Ama korkuyorum erken değil mi henüz? 38.haftaya kadar bari durabilseaşağıya inen bebek ne kadar süre daha durabilir acaba bilgisi olan bar mıdır
Evet bulantıdan çok reflü gibi herşey var valla bu haftalar hep mi böyle bilmiyorumBulantılarınız mı var
Çok zor ya Allah yardımcın olsun yediklerinden dolayı olabilir mi acabaEvet bulantıdan çok reflü gibi herşey var valla bu haftalar hep mi böyle bilmiyorum
Sağol canımÇok zor ya Allah yardımcın olsun yediklerinden dolayı olabilir mi acaba
Bisey olmaz kuzum aşılarını tam yaptır kumunu çok temizleme temizleyeceksen de eldiven tak hicbisey olmaz benim de kopegim var aynı böyle dikkat ediyorum ilk aylarda onu sevdikten sonra elimi yıkamaya dikkat ediyodum bir şey yiyeceksem. kopegimi çok seviyorum ve hiçbir şey olmayacağına inaniyorum kediler de eve şans ve bereket getiriyor bence sakın vazgeçme ondan ahını alma bu dediklerime dikkat etsen yeter pek çok evde kedi köpek var artıkArkadaşlar merhaba daha yeni gebe kaldım ve neredeyse 1-1.30 yıldır uğraşıyordum çok şükür doğal yolla gebeliğim gerçekleşti bu cuma doktor randevum var daha net şekilde İnşallah bebeğimin kalp atışlarını duyacağım ama benim asıl günlerdir içim içimi yiyen soru şu benim 5 aylık kedim var 3-4 ay önce sahiplendim fakat normal olarak küçük olduğu için çok hareketli Ve açıkçası biraz yaramaz bir kedi Tuvalet konusunda da eğitimi var Fakat her yer kum ne kadar her gün temizlesem de ben de birazcık temizlik takıntısı olan biriyim tüydür kıllıdır zaten onları saymıyorum şimdi asıl konumuz şu Ben tabii ki de elimden geldiğince temizliyorum ve özen gösteriyorum fakat çocuktan sonra az çok çocuk sahibi olanlar bilir gözün bile açamayacağım Hatta belki uyumak için bile fırsat bulamayacağım Bu yüzden onun bakımını ve temizliğini ihmal edeceğim E tabii ki de açıkçası bebeğime de bir şey olur mu diye korkum var bahsettiğim şey virüs vesaire değil kedim Çok hiperaktif olduğu için istemese de sürekli çiziyor ve çoğunlukla oyun şekli ısırmak ve ayaklara saldırmak Bu sebepten dolayı ileriyi de düşünerekten ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor lütfen kendinizi benim yerime koyup öyle cevap verin linçlemeden önce
Amin canım inşallahHeyecanla bekliyoruz sag salim girip cikacaksiniz insallah
İnşallah canım aminSağlıkla kucağına al canım ins çok kolay geçecek hiç korkma
Ne zaman giriyorsun canımAmin canım inşallah
İnşallah canım amin
Ayyy benim de bu cuma songünaydıın bugün 2 bebiş daha geliyor sağlıkla inşallah, onlar gibi heyecanlıyım.cuma doğum iznine ayrılacağım artık iş yeri çekilmez hale geldi. İş verildi mi boğasım geliyor idareyi
şükürler olsunAyyy benim de bu cuma son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?