Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Şimdi öyle yok diyo özel gibi devlette bende acile gittigimde devlette dogumaneler tek kişilik pilates topu falan vardı demekki hala kaldi o şekilde yapan yerler
İşte eski olduğu için oda kısıtlı çoğu kişi de tecrübeli doktor ebe arıyor o yüzden kalabalık geçen biri yalvarıyordu beni siz sezeryan yapın ben başka doktora olmam diye sen düşün gittiğim hastane sadece kadın doğum hastanesi başka bölüm yok

İşte eski olduğu için oda kısıtlı çoğu kişi de tecrübeli doktor ebe arıyor o yüzden kalabalık geçen biri yalvarıyordu beni siz sezeryan yapın ben başka doktora olmam diye sen düşün gittiğim hastane sadece kadın doğum hastanesi başka bölüm yok
Evet bende kadın doğum hastanesinde dogurmustum Bakırköyde şimdi yıkılmış çok eski binaydi ama ordaki dr ebe tecrübesi çok iyiydi bebekle çok ilgilenmişledi refakatçi yoktu 3 gün yatirmislardi tedbir amaçlı 🙈

Evet bende kadın doğum hastanesinde dogurmustum Bakırköyde şimdi yıkılmış çok eski binaydi ama ordaki dr ebe tecrübesi çok iyiydi bebekle çok ilgilenmişledi refakatçi yoktu 3 gün yatirmislardi tedbir amaçlı 🙈
Sıkıntı olmazsa çıkarıyorlar öyle tutmuyorlar burda da bakalım nasıl olacak Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Benimkide çok aşağıda
Plates falan yapma ara ver dedi
Şu uzandığım dönemde kilo alırım artık, zaten çok almamıştım
Çok yemiyorsan almazsın canım ben almıyorum kaç kontroldür aynıyım bebek alıyor ama hep aynı kilodayım

Kızlar ya bu saatte karnım taş gibi oluyor sonra birden yumuşuyor ama bu döngü sürekli oluyor sizde de var mı
oturma pozisyonumu yatma pozisyonumu bir türlü ayarlayamadım hep bir batma hissi yaşıyorum:(( geçmiyor son günler

Canım ben de şehir Hastanesi'nde düşünüyorum doğumu. Genel anestezi mi uygulanıyor?
Canım ne özelde ne devlette çok sıkıntılı bir durum olmadığı sürece spinal yapıyorlar. Genel anestezi bebeği etkiledigi için tercih edilmiyormus. Bugün anestezi uzmanı geldi o soyledi ve daha konforlu dedi genel anesteziden uyanınca direk ağrılar başlıyormuş ama spinalde 5 6 saat uyuşuk kaldığın için zor dönemi atlatmış ağrılar azalmış şekilde hissediliyormuş.
Asla korkma bana da magnezyum serum yapıldığında uyanık taktılar . Çok kolay kasma kendini 20 saniye sürüyor acımıyor .
Kendimi alistirdim canım korkmuyorum artık neler atlattık biz bebisimle bunları da atlatırız Allah'ın izni ile önemli olan sağlıkla kucağıma gelmesi ☺️

Canım ne özelde ne devlette çok sıkıntılı bir durum olmadığı sürece spinal yapıyorlar. Genel anestezi bebeği etkiledigi için tercih edilmiyormus. Bugün anestezi uzmanı geldi o soyledi ve daha konforlu dedi genel anesteziden uyanınca direk ağrılar başlıyormuş ama spinalde 5 6 saat uyuşuk kaldığın için zor dönemi atlatmış ağrılar azalmış şekilde hissediliyormuş.

Kendimi alistirdim canım korkmuyorum artık neler atlattık biz bebisimle bunları da atlatırız Allah'ın izni ile önemli olan sağlıkla kucağıma gelmesi ☺️
Heyecanla bekliyoruz sag salim girip cikacaksiniz insallah 🐣

Kızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum🙏🏼
Sağlıkla kucağına al canım ins çok kolay geçecek hiç korkma 💕💕

Kızlar ya bu saatte karnım taş gibi oluyor sonra birden yumuşuyor ama bu döngü sürekli oluyor sizde de var mı
oturma pozisyonumu yatma pozisyonumu bir türlü ayarlayamadım hep bir batma hissi yaşıyorum:(( geçmiyor son günler
Bende yorulunca daha çok oluyor, bugün biraz zorlandım karnım taş gibi hala 😕

Bende yorulunca daha çok oluyor, bugün biraz zorlandım karnım taş gibi hala 😕
Ben dikkat de ediyorum işe gidip gelmeye devam ediyorum ama boş zamanlarımda dinleniyorum hafta sonu dahi aynı durumu yaşıyorum :/
Artık geceleri bel ağrısı da başladı Dr kontrolüme de var daha umarım her şey yolundadır
Haftamız uyumlu sizinle de kaç günde bir kontrole çağırıyor sizi

Ben dikkat de ediyorum işe gidip gelmeye devam ediyorum ama boş zamanlarımda dinleniyorum hafta sonu dahi aynı durumu yaşıyorum :/
Artık geceleri bel ağrısı da başladı Dr kontrolüme de var daha umarım her şey yolundadır
Haftamız uyumlu sizinle de kaç günde bir kontrole çağırıyor sizi
İşe gidip gelmek de yoruyor olabilir artık ağırlamaşmaya başladık, uykusuz da kalıyoruz. Ben 32 de ayrıldım izne, evde olmak sıkıcı ama çok iyi geldi, bacaklardaki ödemim büyük oranda indi dinledikçe.
En son ne zaman gittin kontrole? 😕 agrilar normal olabilir ama sonlara yaklaştığımız için daha dikkatli olmakta fayda var tabi ki, takip etmek daha iyi olacaktır ihmal etme.
Bazen 15 gün sonra gel diyor bazen 10 gün sonra diyor keyfine göre 😂
En son 33. Haftada gittim 2 hafta sonra gel dedi, bu hafta perşembe gideceğim

Kızlar tam 36 haftalığım, bebeğim biraz aşağıya inmiş doktorumda her an gelebilir artık normal haftalar dedi. Ama korkuyorum erken değil mi henüz? 38.haftaya kadar bari durabilse :( aşağıya inen bebek ne kadar süre daha durabilir acaba bilgisi olan bar mıdır

Back
X