- 20 Ocak 2020
- 3.992
- 1.765
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.401
İşte eski olduğu için oda kısıtlı çoğu kişi de tecrübeli doktor ebe arıyor o yüzden kalabalık geçen biri yalvarıyordu beni siz sezeryan yapın ben başka doktora olmam diye sen düşün gittiğim hastane sadece kadın doğum hastanesi başka bölüm yokŞimdi öyle yok diyo özel gibi devlette bende acile gittigimde devlette dogumaneler tek kişilik pilates topu falan vardı demekki hala kaldi o şekilde yapan yerler
Evet bende kadın doğum hastanesinde dogurmustum Bakırköyde şimdi yıkılmış çok eski binaydi ama ordaki dr ebe tecrübesi çok iyiydi bebekle çok ilgilenmişledi refakatçi yoktu 3 gün yatirmislardi tedbir amaçlıİşte eski olduğu için oda kısıtlı çoğu kişi de tecrübeli doktor ebe arıyor o yüzden kalabalık geçen biri yalvarıyordu beni siz sezeryan yapın ben başka doktora olmam diye sen düşün gittiğim hastane sadece kadın doğum hastanesi başka bölüm yok
Sıkıntı olmazsa çıkarıyorlar öyle tutmuyorlar burda da bakalım nasıl olacak Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahEvet bende kadın doğum hastanesinde dogurmustum Bakırköyde şimdi yıkılmış çok eski binaydi ama ordaki dr ebe tecrübesi çok iyiydi bebekle çok ilgilenmişledi refakatçi yoktu 3 gün yatirmislardi tedbir amaçlı
Amin inşallah iyi birilerine denk gelirizSıkıntı olmazsa çıkarıyorlar öyle tutmuyorlar burda da bakalım nasıl olacak Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Benimkide çok aşağıdaPerşembe günü 36+1 oluyoruz artık 37+ lara kendimizi atarsak hareket edin derler de benimki çok aşağıda ya yine rahat etmeyip yatarım herhalde
Çok yemiyorsan almazsın canım ben almıyorum kaç kontroldür aynıyım bebek alıyor ama hep aynı kilodayımBenimkide çok aşağıda
Plates falan yapma ara ver dedi
Şu uzandığım dönemde kilo alırım artık, zaten çok almamıştım
Canım ne özelde ne devlette çok sıkıntılı bir durum olmadığı sürece spinal yapıyorlar. Genel anestezi bebeği etkiledigi için tercih edilmiyormus. Bugün anestezi uzmanı geldi o soyledi ve daha konforlu dedi genel anesteziden uyanınca direk ağrılar başlıyormuş ama spinalde 5 6 saat uyuşuk kaldığın için zor dönemi atlatmış ağrılar azalmış şekilde hissediliyormuş.Canım ben de şehir Hastanesi'nde düşünüyorum doğumu. Genel anestezi mi uygulanıyor?
Kendimi alistirdim canım korkmuyorum artık neler atlattık biz bebisimle bunları da atlatırız Allah'ın izni ile önemli olan sağlıkla kucağıma gelmesiAsla korkma bana da magnezyum serum yapıldığında uyanık taktılar . Çok kolay kasma kendini 20 saniye sürüyor acımıyor .
Şimdiden hayırlı olsun canımKızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Heyecanla bekliyoruz sag salim girip cikacaksiniz insallahCanım ne özelde ne devlette çok sıkıntılı bir durum olmadığı sürece spinal yapıyorlar. Genel anestezi bebeği etkiledigi için tercih edilmiyormus. Bugün anestezi uzmanı geldi o soyledi ve daha konforlu dedi genel anesteziden uyanınca direk ağrılar başlıyormuş ama spinalde 5 6 saat uyuşuk kaldığın için zor dönemi atlatmış ağrılar azalmış şekilde hissediliyormuş.
Kendimi alistirdim canım korkmuyorum artık neler atlattık biz bebisimle bunları da atlatırız Allah'ın izni ile önemli olan sağlıkla kucağıma gelmesi
Sağlıkla kucağına al canım ins çok kolay geçecek hiç korkmaKızlar merhaba, bugün tam 36+0 ım. Anestezi için kan vermeye geldim yatış 1 hafta sonra olur diye düşünüyordum ama hemen yatış yapıldı. Yarın sabah doğuma giricem bana dua edin çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum
Bende yorulunca daha çok oluyor, bugün biraz zorlandım karnım taş gibi halaKızlar ya bu saatte karnım taş gibi oluyor sonra birden yumuşuyor ama bu döngü sürekli oluyor sizde de var mı
oturma pozisyonumu yatma pozisyonumu bir türlü ayarlayamadım hep bir batma hissi yaşıyorum( geçmiyor son günler
Ben dikkat de ediyorum işe gidip gelmeye devam ediyorum ama boş zamanlarımda dinleniyorum hafta sonu dahi aynı durumu yaşıyorum :/Bende yorulunca daha çok oluyor, bugün biraz zorlandım karnım taş gibi hala
İşe gidip gelmek de yoruyor olabilir artık ağırlamaşmaya başladık, uykusuz da kalıyoruz. Ben 32 de ayrıldım izne, evde olmak sıkıcı ama çok iyi geldi, bacaklardaki ödemim büyük oranda indi dinledikçe.Ben dikkat de ediyorum işe gidip gelmeye devam ediyorum ama boş zamanlarımda dinleniyorum hafta sonu dahi aynı durumu yaşıyorum :/
Artık geceleri bel ağrısı da başladı Dr kontrolüme de var daha umarım her şey yolundadır
Haftamız uyumlu sizinle de kaç günde bir kontrole çağırıyor sizi
Aminnn
En güzel heyecan maşaAllahAminnn
Evet canım çok heyecanlıyım 8:30 da sezeryan olacağım
Mutlaka haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?