- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #23.361
O zaman herkese veriyorlarYoo benim gittiğim de 3 cm di tahlil verip yukarı çıktım 5 cm denildi suniyi taktı hemen çabuk doğsun diye gittiğim hastane de herkes aynı odada sancı çekiyor bana hatta ıkınmıyorum diye kızdı yemeğe çıkarsak kalırsın demişti onlar gitmeden hemen doğurttular beni
Ay evet tatlım doktor uzun süre oturma ,ayaklari daha cok uzatarak dur dedi zatenKontrole ne zaman gideceksin canım ayağını uzatmazsan daha çok rahatsız oluyor insan ya kasığı zorluyor toplayınca
Mümkün olsa verirler valla ama bazı hastaneler vermiyor buranın tek odası var hemen olsun diye veriyorlar bence özellikle aktif açılması olanları hızlandırmak içinO zaman herkese veriyorlarbiz evde alalım bunu açılıp gidelim hastaneye, bence güzel fikir
Bende perşembe günü gideceğim İnş benim önceden normal doğum var diye çatı muayenesi falan yok Allah dan ilki erken doğum olduğundan ikinci de de yapmadılar acile gidersem açılma var mı diye bakıyorlar sadeceAy evet tatlım doktor uzun süre oturma ,ayaklari daha cok uzatarak dur dedi zaten
Gercekten de öyle
Hemen başlıyor yoksa
Perşembe gideceğim inşallah, çatı bakacak ilk kezbiraz heyecanlıyım
Senin ne zaman kontrol ,sen ne zaman gideceksin?
Bizim hastanede bu varmış bir de 2.doğumda balon takılıyormuş açılmayı hızlandırmak için yurtdışında var bu tarz şeyler bir de gülme gazı veriyorlarmış rahatlama için eğitimde anlattı ebeAynıyız bizay bide Nisan annelerinde bıri yazmış doğumdan önce rahim olgunlastirici fitil yapmışlar doğum başlatmak için sanırım bana suni serum takılmıştı öbürlerinde değiştimi acaba
Bana serum baglamislardi hiç kendi sancım olmadı ikisinde de ne suyum geldi ne nişan son güne kadar bekleyip suni sancıyla açılmıştı şimdi fitil falan yazmışlar dikkatimi çektiHiç bilmiyorum canım ilk bebeğim benimsuni sancı yı da biliyorum da ne veriyorlar iğne mi serum mu fitil mi hiç bilmiyorum
İnşallah kendiliğinden hemen acilirda hiç birine gerek kalmaz hepimizin2 çeşitmiş suni sancı Eki Görüntüle 3576590
Seninde mi persembeBende perşembe günü gideceğim İnş benim önceden normal doğum var diye çatı muayenesi falan yok Allah dan ilki erken doğum olduğundan ikinci de de yapmadılar acile gidersem açılma var mı diye bakıyorlar sadece
Fitil le de başlattıkları oluyor duydum ama neye göre karar veriyorlar bilmiyorum benim gittiğim hastane sizleri bulsa direkt yatış verip suni sancı takardıhiç es geçmiyorlar
Hangisi daha kolay açılma sağlıyor acaba ilkinde 8 şise suni verdiler belki fitil daha hızlı açıyodurBana ikisini birden verdiler
Yoo benim gittiğim de 3 cm di tahlil verip yukarı çıktım 5 cm denildi suniyi taktı hemen çabuk doğsun diye gittiğim hastane de herkes aynı odada sancı çekiyor bana hatta ıkınmıyorum diye kızdı yemeğe çıkarsak kalırsın demişti onlar gitmeden hemen doğurttular beni
Sezaryendan önce de veriyorlarmış, rahim kaslarını harekete geçirmek için. Doktor bana öyle anlattı.Açılma var ama ilerlemiyorsa veriyorlar diye biliyorum ama öyle mi
Ozaman benimde çatı muanesi olmaz ebeler sadece açılma varmı diye bakar belki yada nst de sancı olmazsa belkide acikligada bakmazlarBende perşembe günü gideceğim İnş benim önceden normal doğum var diye çatı muayenesi falan yok Allah dan ilki erken doğum olduğundan ikinci de de yapmadılar acile gidersem açılma var mı diye bakıyorlar sadece
Heryerde farklı demekki hiç birimize gerek kalmadan inşallah hemencecik açılacakBizim hastanede bu varmış bir de 2.doğumda balon takılıyormuş açılmayı hızlandırmak için yurtdışında var bu tarz şeyler bir de gülme gazı veriyorlarmış rahatlama için eğitimde anlattı ebe
Benim 17 haftalık kalp durması sonucu kaybım olmuştu, normal doğum yapalım dedi doktor, dil altı ve fitillerle açılmam olmayınca bana da balon takıldı evet işe yarıyo gerçekten ama sonra yine suni sancı verdiler. Tabi normal yaşayan bebekte daha etkili olabilir.Bizim hastanede bu varmış bir de 2.doğumda balon takılıyormuş açılmayı hızlandırmak için yurtdışında var bu tarz şeyler bir de gülme gazı veriyorlarmış rahatlama için eğitimde anlattı ebe
Açılma kontrolü daha sinir bozucu değil mi ya bütün elini sokuyor gibi geliyorOzaman benimde çatı muanesi olmaz ebeler sadece açılma varmı diye bakar belki yada nst de sancı olmazsa belkide acikligada bakmazlar
Bunu da bilmiyordumSezaryendan önce de veriyorlarmış, rahim kaslarını harekete geçirmek için. Doktor bana öyle anlattı.
Ben de geçen haftaya kadar bilmiyordumBunu da bilmiyordumdaha neler öğrencez bakalım
İnşallah, bu akşam sürekli kahverengi lekelenmem var 10 dk da bir durmadan iç çamaşırı değiştiriyorum ya, ped de takmak istemedim su filan gelirse anlamam diyeİnşallah kendiliğinden hemen acilirda hiç birine gerek kalmaz hepimizin
Evet normalde bugün giderdim de eşim izin gününü değişmek istemedi bence haftaya alır diye düşünüyorum ama 37 nin sonunda dedi Bi sonraki haftaya bırakmaz İnş biraz hareketlenmek istiyorum artıkSeninde mi persembe
Dikişler ne zaman alinacakti senin ?
Açılma ile baktığı ile çatı için baktığı başka mi oluyor , düşününce bile kasıyorum kendimi ,böyle düşününce nasıl normal dogurmayi düşünüyorum acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?