Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
O zaman herkese veriyorlar biz evde alalım bunu açılıp gidelim hastaneye, bence güzel fikir

Kontrole ne zaman gideceksin canım ayağını uzatmazsan daha çok rahatsız oluyor insan ya kasığı zorluyor toplayınca
Ay evet tatlım doktor uzun süre oturma ,ayaklari daha cok uzatarak dur dedi zaten
Gercekten de öyle
Hemen başlıyor yoksa
Perşembe gideceğim inşallah, çatı bakacak ilk kez biraz heyecanlıyım
Senin ne zaman kontrol ,sen ne zaman gideceksin?

O zaman herkese veriyorlar biz evde alalım bunu açılıp gidelim hastaneye, bence güzel fikir
Mümkün olsa verirler valla ama bazı hastaneler vermiyor buranın tek odası var hemen olsun diye veriyorlar bence özellikle aktif açılması olanları hızlandırmak için

Bende perşembe günü gideceğim İnş benim önceden normal doğum var diye çatı muayenesi falan yok Allah dan ilki erken doğum olduğundan ikinci de de yapmadılar acile gidersem açılma var mı diye bakıyorlar sadece

Aynıyız biz ay bide Nisan annelerinde bıri yazmış doğumdan önce rahim olgunlastirici fitil yapmışlar doğum başlatmak için sanırım bana suni serum takılmıştı öbürlerinde değiştimi acaba
Bizim hastanede bu varmış bir de 2.doğumda balon takılıyormuş açılmayı hızlandırmak için yurtdışında var bu tarz şeyler bir de gülme gazı veriyorlarmış rahatlama için eğitimde anlattı ebe

Hiç bilmiyorum canım ilk bebeğim benim suni sancı yı da biliyorum da ne veriyorlar iğne mi serum mu fitil mi hiç bilmiyorum
Bana serum baglamislardi hiç kendi sancım olmadı ikisinde de ne suyum geldi ne nişan son güne kadar bekleyip suni sancıyla açılmıştı şimdi fitil falan yazmışlar dikkatimi çekti

Seninde mi persembe
Dikişler ne zaman alinacakti senin ?
Açılma ile baktığı ile çatı için baktığı başka mi oluyor , düşününce bile kasıyorum kendimi ,böyle düşününce nasıl normal dogurmayi düşünüyorum acaba diyorum

Yemeğe çıkarsak kalirsin ne demek ya nöbetçi olmuyomu Allah iyi ebe dra denk getirsin gercekten

Ozaman benimde çatı muanesi olmaz ebeler sadece açılma varmı diye bakar belki yada nst de sancı olmazsa belkide acikligada bakmazlar

Heryerde farklı demekki hiç birimize gerek kalmadan inşallah hemencecik açılacak

Benim 17 haftalık kalp durması sonucu kaybım olmuştu, normal doğum yapalım dedi doktor, dil altı ve fitillerle açılmam olmayınca bana da balon takıldı evet işe yarıyo gerçekten ama sonra yine suni sancı verdiler. Tabi normal yaşayan bebekte daha etkili olabilir.

İnşallah kendiliğinden hemen acilirda hiç birine gerek kalmaz hepimizin
İnşallah, bu akşam sürekli kahverengi lekelenmem var 10 dk da bir durmadan iç çamaşırı değiştiriyorum ya, ped de takmak istemedim su filan gelirse anlamam diye bu sabah ki ağrıdan sonra oldu normal mi acaba

Evet normalde bugün giderdim de eşim izin gününü değişmek istemedi bence haftaya alır diye düşünüyorum ama 37 nin sonunda dedi Bi sonraki haftaya bırakmaz İnş biraz hareketlenmek istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…