- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #22.841
Ay birde şey oluyo mu canım sana wc çıkmayınca aşırı uyku hali. Wc çıktıktan sonra açılıyom ben çok enteresan yaaaaKızlar benim de bağırsak hareketlerim çok arttı be bebiş içerde durmuyor asla cıldırmıs gibi bugün hayır olsun bugün 4. Filan çıkışım
Kullaniyorum canim normalde aksamlari alirdim simdi sabah aksam almaya basladimMagnezyum kullanıyorsun değil mi
Verir artık benceÇarşamba günü benim de kontrolüm var tarih verir mi acabaaaa
Doğacım en doğru zamanı seçecek annesiiiBen henüz doğurmadım biraz daha var sanırım canım
Umarım canımDoğacım en doğru zamanı seçecek annesiii
Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum acildeki doktor farklı birsey diyor kendi doktorum farklı birsey dünden bi farkı yok bugunjn de
Suanlık hersey normal buraya niye geldim bende bilmiyorum ki anlamadım boşuna geldim iyice stres oldum serum verdiler tekrar nst çekiliyorhsrttt naptın canım her şey yolunda mı ?
Gece olsun istemiyorum ya şuan hiç bir şey yok mesela, aşağı bastırmıyor kaburgam ağrımıyor falan akşam karanlık çökünce kurt adama dönüyorumUmarım canımgeceleri bir gelsem mi diyor sonra vazgeçiyor sanırım
Benim sürekli iğneler batıyor ya içerden, gece kasılma sancı, gündüz içime iğneler sokuyorlarGece olsun istemiyorum ya şuan hiç bir şey yok mesela, aşağı bastırmıyor kaburgam ağrımıyor falan akşam karanlık çökünce kurt adama dönüyorumhava çok güzel bugün bahar geliyor bebişlerimiz miss gibi havaya doğacaklar
Bebeğin suyu normalse ve 4 cm den azsa açılma pek tutmuyorlar aslında hastanede riskli bir durum yoksa evde bekle diyorlar. Bebişin hareketleri nasıl?Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum acildeki doktor farklı birsey diyor kendi doktorum farklı birsey dünden bi farkı yok bugunjn de
Amin inşallah sağlıkla gelsinler
Suanlık hersey normal buraya niye geldim bende bilmiyorum ki anlamadım boşuna geldim iyice stres oldum serum verdiler tekrar nst çekiliyor
Suyuma bakmadılar ultrason bile yapılmadı sadece nst ve serumBebeğin suyu normalse ve 4 cm den azsa açılma pek tutmuyorlar aslında hastanede riskli bir durum yoksa evde bekle diyorlar. Bebişin hareketleri nasıl?
Kendimi iyi hissettiğim son zamanlarım olabilir yani seni okudukça gittikçe zorlaşacak diyorumBenim sürekli iğneler batıyor ya içerden, gece kasılma sancı, gündüz içime iğneler sokuyorlarevet ya haftaya çok güzel hava inşallah tekrar bozmaz donduk geçen hafta
Sana dedigim laktatli serumu veriyolardir bebek hareket etsin diye, bebegin hareketlerini kontrol etmek icin. Ultrason rica etsen yapmazlar mi acaba?Suyuma bakmadılar ultrason bile yapılmadı sadece nst ve serum
Gerçekten bir de beni geriyorlar ya iri bebek iri bebek diyeKendimi iyi hissettiğim son zamanlarım olabilir yani seni okudukça gittikçe zorlaşacak diyorumay kız biz bi doğuraydık
Evet bebek serumdan sonra hareket etti nst de 50 lerde sancı çıktı ama sancı yokSana dedigim laktatli serumu veriyolardir bebek hareket etsin diye, bebegin hareketlerini kontrol etmek icin. Ultrason rica etsen yapmazlar mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?