- 17 Aralık 2022
- 3.392
- 1.810
- 63
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.861
Kızlar Salı günü doğumum var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gozun aydin canim sevindimEvet bebek serumdan sonra hareket etti nst de 50 lerde sancı çıktı ama sancı yok
Salı gününe sezeryan olucam
Yaa sağlıkla gelsin inşallah. En müsait anında doğum hikayeni bekliyoruz haftaya pazartesi de benim doğumum var o nedenle tecrübelerin çok önemli.Kızlar Salı günü doğumum var![]()
Benim oğlum 700 gram civarı fazla çıkmıştı hayatımın şokunu yaşamıştımGerçekten bir de beni geriyorlar ya iri bebek iri bebek diyekızıma iri diyip duruyorlar eğer söyledikleri gibi çıkmazsa olay çıkaracam
![]()
Sağlıkla doğsun inşallahKızlar Salı günü doğumum var![]()
Canım meyve sıkacağın var mı? Çünkü bir bardak havuç suyu 1 kilo havuçtan çıkıyormuş. Öyle okudum forumlarda işe yaraması için sıkmak gerekiyormuş.Kızlar dün dr um suyumun sınırda olduğunu söyledi yanlış hatırlamıyorsam 100 ml gibi bir değer söyledi havuç aldım hemen 3 haftayı sorunsuz geçireyim diye. Daha önceden suyum azmış diyen arkadaşlar olmuştu sizde kaç demişlerdi suyunuzu ?
Benim oğlum 700 gram civarı fazla çıkmıştı hayatımın şokunu yaşamıştım![]()
Kuzum meyve sıkacağım yok direk soyup kıtır kıtır yiyorum ama şunu farkettim dün bu su meselesine çok yedim diye bebeğin hareketleri azaldı sabah rutinime geri dönünce hareketlendi yine çok mu yüklendim bir anda bilemedimCanım meyve sıkacağın var mı? Çünkü bir bardak havuç suyu 1 kilo havuçtan çıkıyormuş. Öyle okudum forumlarda işe yaraması için sıkmak gerekiyormuş.
Peki doktor ne dedi yani 3 hafta daha sorunsuz geçirebilir mi bebiş süreci? Sade kefir de arttırıyormuş bu arada mutlaka deneKuzum meyve sıkacağım yok direk soyup kıtır kıtır yiyorum ama şunu farkettim dün bu su meselesine çok yedim diye bebeğin hareketleri azaldı sabah rutinime geri dönünce hareketlendi yine çok mu yüklendim bir anda bilemedim
Dur dur %80/90 az çıkıyor bazen istisnalar oluyor. Aksi bir durum olsa dr un normale yönlendirmezdi.ya gerçekten mi maşallah, dün gittiğim hastaneye de ilk defa gittim devlet hastanesiydi. kilosunu filan söylemedi ama direkt iri bebek dedi , 1,5 hafta ilerde görünüyor dedi. Söylediklerinden de fazla çıkarsa
![]()
Su içmeyi arttır ve sakın ayağa kalma lavabo dışında yemeğin önüne gelsin dedi. Önümüzde ki c.tesi ilaç takviyesi yapılacak o gün hastaneye yatışım yapışacak bir aksilik çıkmazsa eve dönecekmişim yoksa doğum yapacakmışım kafam karıştı iyicePeki doktor ne dedi yani 3 hafta daha sorunsuz geçirebilir mi bebiş süreci? Sade kefir de arttırıyormuş bu arada mutlaka dene![]()
Dur dur %80/90 az çıkıyor bazen istisnalar oluyor. Aksi bir durum olsa dr un normale yönlendirmezdi.
Benim bir akrabam var 4 çocuğu var ve kadıncağız doğum için hastaneye yetişemiyor sancıları farkettiğinde açılması çoktan 10 cm leri buluyormuş ambulansla kucağında çocuk öyle hastaneye gidiyorlarmışbana temizliğie gelen ablada öyle dedi sancılanmamla bebeğin doğması 2 saat diyor yani o kadar kolay doğum yapıyorlar. Sen hiç tedirgin olma belki çok çok kolay olacak
![]()
Ben armutta suya iyi geliyor diye duydum. Ama şeker var mıydı sende ona dikkat etmek gerekiyormuşSu içmeyi arttır ve sakın ayağa kalma lavabo dışında yemeğin önüne gelsin dedi. Önümüzde ki c.tesi ilaç takviyesi yapılacak o gün hastaneye yatışım yapışacak bir aksilik çıkmazsa eve dönecekmişim yoksa doğum yapacakmışım kafam karıştı iyice
Stres yapma canım inşallah iyi düşün iyi olsun. İlaç işe yarar mutlaka. Sağlıkla gelsinlerSu içmeyi arttır ve sakın ayağa kalma lavabo dışında yemeğin önüne gelsin dedi. Önümüzde ki c.tesi ilaç takviyesi yapılacak o gün hastaneye yatışım yapışacak bir aksilik çıkmazsa eve dönecekmişim yoksa doğum yapacakmışım kafam karıştı iyice
Ben armutta suya iyi geliyor diye duydum. Ama şeker var mıydı sende ona dikkat etmek gerekiyormuş
Şekerim yok canım armutta aldırayım eşime hemen. İnşallah iyi olacak tün bebişlerimiz.Stres yapma canım inşallah iyi düşün iyi olsun. İlaç işe yarar mutlaka. Sağlıkla gelsinler![]()
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar Salı günü doğumum var![]()
Canım bazı yerlerde taze sıkılmış satılıyor, güvenilir bir yer varsa o şekilde bulabilirsen suyunu içmiş olursun hem miden de zorlanmamis olur. İnşallah iyi gelir. Yanına şişeler al suyunu da ic bol bolSu içmeyi arttır ve sakın ayağa kalma lavabo dışında yemeğin önüne gelsin dedi. Önümüzde ki c.tesi ilaç takviyesi yapılacak o gün hastaneye yatışım yapışacak bir aksilik çıkmazsa eve dönecekmişim yoksa doğum yapacakmışım kafam karıştı iyice
Gözün aydın canım. Darısı başımızaKızlar Salı günü doğumum var![]()