Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Dünden beri perişanlardayım kaburga ağrısı beni bitiriyor 🥺 akşam karanlığı çökünce sağ kaburgam coşmaya başlıyor elimle azıcık itince kızım tekme atıyor sanırım yaslanıyor kaburgama
Üstüne yatma canım diğer tarafına yatmaya çalış bir süre sonra alışıyorsun . Benimki de sağ böbreğime yaslana yaslana büyütmüştü aylarca üstüne yatmadım dr yatma dedi daha büyümesin diye, şimdi yavaş yavaş sağa uzanıyorum bu defa tekme atıyor istemiyor yatmamı orayı devamlı boş bulunca mesken bellemiş izin vermiyor rahatsız edilmek istemiyor 😂

benim bebem de biraz sabırsız gibi sabaha kadar çektiğim ağrıdan kaynaklı gittim doktora kendi doktoruma gitmedim burda bir tıp merkezine gittim kemik ağrılarım ve alt bel ağrım için kan idrar tahlili istedi ondan kaynaklı olabilir dedi ama değerler normal çıktı nst de sancılarım çıktı hatta 90 ları gördüm tam 35 haftalık 2 kg 700 gram olmuş korkmaya başladım 🥺
Dinlenin bende bugün hep yattım benim daha çok gece basliyo agrilarim

Almanyada var arkadasım önerdi ama ihne seklinde mi yoksa gaz seklinde mi veriyorlar tam hatırlamıyorum kesinlikle al sersem gibi yapıyo sancıyı acıyı cok az hissediyorsın falan demişti ama ıkınmayı etkiler gibi düsündüm bende
Dedigin gulme gazi galiba daha cok amerikada veriyolar diye biliyorum, bizde yani trde hic duymadim, avrupada oluyor olabilir. Boruyla soluyosun relax oluyosun biraz daha. Bizde anca sedasyon, o da dogumda yapiliyo mu bilmiyorum
Kızlar basurla basım belada felaket rahatsiz ediyo🤦‍♀️basuru olan var mı aramızda??
Ben☹️☹️ yeni yuklendi sisteme. Nasil gecicek bilmiyorum hamilelikte yayginmis cok zorlmamamya kuru tutmaya ve sudocrem surmeye calisiyorum biraz rahatlatti

Yani doktor haftaya göre kilosundan çok haftalık kilo alışına bakıyo. Haftalık kilo artışı 100-150 gram olmasını bekliyoruz diyo. Şimdiye kadar gayet güzeldi ama nedense 2 haftadır 1 haftada alıcağı kiloyu 2 buçuk haftada filan almış oluyo 😞
Kiloyu takmayın doğunca alır

Sancılar düzenli mi? Doktorunu bilgilendir istiyorsan canım ama korkma eğer düzenliyse bile durduruyorlar kaldı ki kilosu vs yerinde bebişin maşallah 🧿
sancılar böyle çıktı açılmam yok yumuşama başlamış sancılarımı takipteyim şusn

Eklentiler

• 6D4D8617-CB4C-4299-B7E6-8B68E8415DE8.webp
    6D4D8617-CB4C-4299-B7E6-8B68E8415DE8.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bebek arabası ne aldınız ? Cybex çok karşıma çıkıyor bu ay halledeyim diyorum alan var mı hangi modelini ? Veya memnun kaldığınız bebek arabası ?

Kızlar bebek arabası ne aldınız ? Cybex çok karşıma çıkıyor bu ay halledeyim diyorum alan var mı hangi modelini ? Veya memnun kaldığınız bebek arabası ?
e priam modelini aldım ben özellikleri çok güzel yokuşta felan desteği var tekerleri kendisi dönüyor elini algılıyor elini çekince fren yapıp duruyor hafif sallanma özelliği de var tek dezavantajı motoru olduuğu için daha ağır diğer arabalara göre

Ay kız valla seni koruma içgüdüsü ile gelip kulaklarını çekerim görümcenin aynı yaşta kardeşim var ne dediklerini bilmiyorlar gerçekten 😬 neler çektin biri daha canını sıkarsa söyle bize hepimizin canı burnunda parçalayıveririz 😂😂😂😆
🤣🤣 Oğlum haklarından geliyor eli açık gelene gidene yapıştırıyor ya yüz buldu iyice burda

sancılar böyle çıktı açılmam yok yumuşama başlamış sancılarımı takipteyim şusn
Sancın var sanırım, ama tam düzenli değil herhalde. Benim de geçen cumartesi yumuşama başlamıştı ama açılma yoktu.

Akşam 5-6 gibi kasılma & regl ağrısı gibi geliyor (bazıları belden bunlar şiddetli oluyor) gece 2-3 e kadar devam ediyor.

Düzenli olmadığı için gitmedim ben eğer düzenli hale gelirse gidicem. Pozisyon filan değiştirince de geçmiyor benimkiler

Yani doktor haftaya göre kilosundan çok haftalık kilo alışına bakıyo. Haftalık kilo artışı 100-150 gram olmasını bekliyoruz diyo. Şimdiye kadar gayet güzeldi ama nedense 2 haftadır 1 haftada alıcağı kiloyu 2 buçuk haftada filan almış oluyo 😞
Kasar peyniri muz avakado ye 🌸

Arkadaşlar merhaba, ben 35. Haftadayim , belim çok ağrıyor , ilk bebeğim sezeryanla doğdu , 2.ci de sezeryan olacak Mayıs başında , ama bu sefer çok zorlanıyorum , bel ağrım hiç geçmiyor, yattığım yerde de rahat değilim oturdugumda da , uzun süre ayakta kalamiyorum, sizler de böyle misiniz ? Ben ilk bebegimde hiç yaşamadım bunlari çok rahattim...

Back
X