-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.021
Sağlık açısından hiçbi sorun olmuyormuş sadece bünye çabuk alışıyor sanırım o yüzden fazla tepki vermiyor. İyi böyle keyfimize bakalımTabiki iyi bulantı olmamasi ama olunca da insan otomatik olarak her şey yolundaymis gibi düşünüyor rahatlıyor. Hiç belirti olmaması biraz daha belirsizlik yaratiyo
Keseyi 6cı haftada görmüştük yalnış hatırlamıyorsam, ama bende 1 hafta geriden geliyor geç döllenme olmuşKeseyi ne zaman görmüştün kuzum bide haftanla uyumlu dedi mi doktor
yaa sağlıkla gelsin bebişimm doktorum bana haftanla uyumlu demişti yarın duyarım o zaman heralde :)Keseyi 6cı haftada görmüştük yalnış hatırlamıyorsam, ama bende 1 hafta geriden geliyor geç döllenme olmuş
İyi gidiyor çok şükür canım bugün bakamadım hiç buraya şimdi gördüm canım benim biraz koku hassasiyetim var kokular rahatsız ediyor beni buz dolabının kapağını açmak istemiyorum hiçvisneliturta34 canım nasıl gidiyor senin belirti falan var mı ne durumdasın herhangi kullandığın takviye veya ilaç falan?
Yediklerimizden olabilir canım bir de gaz olabilirYa bende anlamadım valla bu sabah güzeldi karnım şimdi yine sis özellikle öğleden sonraları sisiyorum..
Benim de sadece koku hassasiyeti var bide Araf’a bi hazımsızlık oluyor gece uykudan uyandırdığı bile rahatsız hissediyorum mide bulantısı bir gün oluyor iki gün olmuyor değişken o da çok yoğun belirtiler olmayınca insan şüpheye düşüyor seninle aynı durumda olmamıza sevindim sorun yok demek o zaman heraldeİyi gidiyor çok şükür canım bugün bakamadım hiç buraya şimdi gördüm canım benim biraz koku hassasiyetim var kokular rahatsız ediyor beni buz dolabının kapağını açmak istemiyorum hiçonun dışında çok şükür iyiyim canım elenatal 1 kullanıyorum ben sadece
Yarın kalp atışı için randevum var insallah hayırlı haberler ile gelirim canlarımsen iyi misin senin nasıl gidiyor seninle aynı haftamız canım
İnşallah canım, çok ama çok değişik bi duyguyaa sağlıkla gelsin bebişimm doktorum bana haftanla uyumlu demişti yarın duyarım o zaman heralde :)
İçini ferah tut kuzum bazen ilk 12 hafta olabiliyormuş ara ara lekelenme aktif kanama olmadığı sürece sorun olmaz inşallah çok stres etmemeye ve en azından sonuç çıkana kadar bir yerde uzanıp dinlenmeye bak balımKızlar bugün çamaşırıma 3 4 damla kahverengi leke geldi sonra cok hafif peçeteye geldi sizce normal mi? 8. Haftaya girdik bugün.
En yakin acile geldim kan aldılar 2,5 saat oldu bekliyorum hala bebeğe bakılmadı, sonuc da çıkmadı sonuç çıkmadan bakamazlarmış.
Çok moralim bozuldu, acildeki doktorla konuşuyoruz en azindan bakalım diye bir şey yapamayız zaten şu an 8 haftalık düşerse düşer gibi konuştu iyice moralim bozuldu.
Ay belirtilerimiz bile aynıymış ne güzel bu süreci beraber paylaşmakBenim de sadece koku hassasiyeti var bide Araf’a bi hazımsızlık oluyor gece uykudan uyandırdığı bile rahatsız hissediyorum mide bulantısı bir gün oluyor iki gün olmuyor değişken o da çok yoğun belirtiler olmayınca insan şüpheye düşüyor seninle aynı durumda olmamıza sevindim sorun yok demek o zaman heraldebide bel ağrım ve göğüs hassasiyetim devam ediyor, ben de yarın gideceğim inşallah kalp atışı için ikimiz de güzel haberlerle dönelim
İnşallah iyidir elimden bir şey de gelmiyor dua ediyorum sadeceİçini ferah tut kuzum bazen ilk 12 hafta olabiliyormuş ara ara lekelenme aktif kanama olmadığı sürece sorun olmaz inşallah çok stres etmemeye ve en azından sonuç çıkana kadar bir yerde uzanıp dinlenmeye bak balım
Eski kan olabilir canım kahverengi damla kan olabiliyormuş bu zamanlarda ama mutlaka doktora görünmekte fayda var onlar ne biçim doktormuş öyle seni direk ultrasona bağlayıp bakmaları gerekirdi canım sen yarın mutlaka kendi doktoruna da gitKızlar bugün çamaşırıma 3 4 damla kahverengi leke geldi sonra cok hafif peçeteye geldi sizce normal mi? 8. Haftaya girdik bugün.
En yakin acile geldim kan aldılar 2,5 saat oldu bekliyorum hala bebeğe bakılmadı, sonuc da çıkmadı sonuç çıkmadan bakamazlarmış.
Çok moralim bozuldu, acildeki doktorla konuşuyoruz en azindan bakalım diye bir şey yapamayız zaten şu an 8 haftalık düşerse düşer gibi konuştu iyice moralim bozuldu.
Keşke kendi doktoruma gitseydim burası daha yakın diye tercih ettim fakat daha bebegin durumuna bakmadılar bile.Eski kan olabilir canım kahverengi damla kan olabiliyormuş bu zamanlarda ama mutlaka doktora görünmekte fayda var onlar ne biçim doktormuş öyle seni direk ultrasona bağlayıp bakmaları gerekirdi canım sen yarın mutlaka kendi doktoruna da git
Amin inşallah balımm çok sabırsızımAy belirtilerimiz bile aynıymış ne güzel bu süreci beraber paylaşmakyarın insallah hayırlı haberler ile geliriz kuzucum
Bozma moralini canim mesela benim.rahim.icinde kanama alani varmis doktorum her an kanaman olabilir panik yapma dedi o kani atacak rahim dedi 12. Haftaya kadar normalmis sanirim icini ferah tut rabbim korusunKızlar bugün çamaşırıma 3 4 damla kahverengi leke geldi sonra cok hafif peçeteye geldi sizce normal mi? 8. Haftaya girdik bugün.
Şimdi girebildim kadın doğum doktorunun yanına 4 saat oldu. Kanama alanı görünmüyor dedi, Kanama sebebi için de net bir şey söyleyemedi bebegim iyi durumdaymis cok sukur kalp atisini da duydumBozma moralini canim mesela benim.rahim.icinde kanama alani varmis doktorum her an kanaman olabilir panik yapma dedi o kani atacak rahim dedi 12. Haftaya kadar normalmis sanirim icini ferah tut rabbim korusun
Progestanin hic bir zarari olmaz beb gunde 3 kere kullaniyorum ignesinide hapinida kullaniyorum ama sen yinede danis doktoruna canim bence cok sevindim bebisin saglikli onunla gecmis olsun kuzumŞimdi girebildim kadın doğum doktorunun yanına 4 saat oldu. Kanama alanı görünmüyor dedi, Kanama sebebi için de net bir şey söyleyemedi bebegim iyi durumdaymis cok sukur kalp atisini da duydum. Artış olursa, leke rengi kırmızıya dönerse tekrar gelmemi söyledi.
Kanama devam etmezse de haftaya tekrar doktoruna kontrolüne gitmeni öneririm bekleme dedi. Progestan 200 mg fitil verdi. Sabah akşam kullanacakmışım. Kendi doktoruma da danışmalı miyim sizce ilacı kullanmadan?
Sonuçta o da doktor o da doktor ama işte insan tedirgin oluyor her şeye.
Aynen sağlıklı olsun da gerisinin önemi yokSağlık açısından hiçbi sorun olmuyormuş sadece bünye çabuk alışıyor sanırım o yüzden fazla tepki vermiyor. İyi böyle keyfimize bakalım
Benim de geçen olmuştu kahverengi akıntı canım progestan yutuyorum günde 2 tane şuan geçti bile ama kullanmaya devam ederim bende acile gittim gider gitmez kanama nasıl diye baktılar hiç birşey olmadığı halde ultrasonla kontrol edip tahlil aldılar yatış verdiler yani gittiğin hastaneden kaynaklanıyor galiba ilgi alaka ben devlete gittim ama doğum hastanesi olduğu için ilgileniyorlar öyle daha küçük düşer falan demiyorlar doktoruna Bi sor fitil olarak mı önerecek yutmanı mı önerecekŞimdi girebildim kadın doğum doktorunun yanına 4 saat oldu. Kanama alanı görünmüyor dedi, Kanama sebebi için de net bir şey söyleyemedi bebegim iyi durumdaymis cok sukur kalp atisini da duydum. Artış olursa, leke rengi kırmızıya dönerse tekrar gelmemi söyledi.
Kanama devam etmezse de haftaya tekrar doktoruna kontrolüne gitmeni öneririm bekleme dedi. Progestan 200 mg fitil verdi. Sabah akşam kullanacakmışım. Kendi doktoruma da danışmalı miyim sizce ilacı kullanmadan?
Sonuçta o da doktor o da doktor ama işte insan tedirgin oluyor her şeye.