Anne Grupları 2025 Mayıs Anneleri Ne Alemdesiniz?Gelin Süreçlerimizi Paylaşalım

Merhabalar kızlar bebisleriniz hayirli olsun oncelikle saglikla kucağınıza almak nasip olsun insallah

Ilk gebeliğimnikinci tup bebek tedavimde basariya ulastik ankaradayim suan 5+5 teyiz kesemizi gorduk haftaya kalp atisi icin gidicem bakalm aslinda hazirran 3 gbi diyor doktor ama sezeryan olacagi icin mayista ogum.yapicam insallah

Kızlar bişey soracağım. Doktorum bana artık ağızdan değil fitil olarak kullan dedi progestanı. Eşim almış gelmiş akşam yine tablet şeklinde olanını vermişler üzerine de fitil olarak yazmışlar. Ben anlamadım hap olarak kullandığımı şimdi fitil olarak mı koyacağım

progestan hem içiliyor hem fitil olarak kullanılıyor 2 özellikli.

Evet canım ikisi de aynısı zaten sadece kullanım şeklini değiştiriyorlar

Iki turlude kullanimi.var canim

Sen de benim gibi korkuyor musun ya fetal dna yaklastikti cok korkuyorum ben
Korkma guzel.arkadasim ben korkmuyorum icim rahat benim cunku hersey olacagina variyor ne yaparsak yapalim kotu dusunmuyorum guzel sonuclar alicaz insallah doktorumda bana fetal dna onerdi maliyetini bilmiyorum ama yaptiricam riske atmak istemiyorum ne zaman yapiliyor fetal dna biliyormusun tarihini

10.haftadan sonra yapiliyor ben iki yerle gorustum biri 490 dolar biri 380 dolar dedi ya

Bende çok yaşadım canım 2. Hamilelikte hep antibiyotik kullanmakla geçmişti bunda da hemen öğenir öğrenmez şase kullandım
Merhaba, bende de 1 haftadır enfeksiyon var sarı akıntı oluyor hafif yanma. Doktor fitil verdi ama etki etmedi sanırım. Siz ilaç dışında farklı bir şey yapmış mıydınız?

Merhaba, bende de 1 haftadır enfeksiyon var sarı akıntı oluyor hafif yanma. Doktor fitil verdi ama etki etmedi sanırım. Siz ilaç dışında farklı bir şey yapmış mıydınız?
Yok canım tekrar doktora git istersen canım Bi de bol su iç ve çamaşırını temzi tutmaya çalış

Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için annem sürekli sirkeli su ile temizle diyordu dinlemiyordum. Artık akıntı artınca deneyim dedim ve gerçekten kesti deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için annem sürekli sirkeli su ile temizle diyordu dinlemiyordum. Artık akıntı artınca deneyim dedim ve gerçekten kesti deneyebilirsiniz.
Gebesiniz değil mi hangi sirkeyi kullandınız hazır mı kendi yaptınız mı

Merhaba yeşil akıntıya doktor ne diyor birkaç gündür yeşil akıntım vardı günde 3 litre su tükettim şuan yeşil akıntım yok denecek kadar az bide geçen gün aile hekimime gittim bana üromosin verdi kullanacağım aslında sorum şu yeşil akıntının zararı ne

Enfeksiyon canım hafife alma ilacını kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…