Ben kuzum pgt yapilmadi taze transfer 3. Gun embriyosuyla gebe kaldimKizlar selam 7+5 im ben de. Tup bebekle oldu. Aranizda pgtsiz tup bebekle pozitif alan var mi acaba?
progestan hem içiliyor hem fitil olarak kullanılıyor 2 özellikli.Kızlar bişey soracağım. Doktorum bana artık ağızdan değil fitil olarak kullan dedi progestanı. Eşim almış gelmiş akşam yine tablet şeklinde olanını vermişler üzerine de fitil olarak yazmışlar. Ben anlamadım hap olarak kullandığımı şimdi fitil olarak mı koyacağım
Evet canım ikisi de aynısı zaten sadece kullanım şeklini değiştiriyorlarKızlar bişey soracağım. Doktorum bana artık ağızdan değil fitil olarak kullan dedi progestanı. Eşim almış gelmiş akşam yine tablet şeklinde olanını vermişler üzerine de fitil olarak yazmışlar. Ben anlamadım hap olarak kullandığımı şimdi fitil olarak mı koyacağım
Iki turlude kullanimi.var canimKızlar bişey soracağım. Doktorum bana artık ağızdan değil fitil olarak kullan dedi progestanı. Eşim almış gelmiş akşam yine tablet şeklinde olanını vermişler üzerine de fitil olarak yazmışlar. Ben anlamadım hap olarak kullandığımı şimdi fitil olarak mı koyacağım
Sen de benim gibi korkuyor musun ya fetal dna yaklastikti cok korkuyorum benBen kuzum pgt yapilmadi taze transfer 3. Gun embriyosuyla gebe kaldim
Korkma guzel.arkadasim ben korkmuyorum icim rahat benim cunku hersey olacagina variyor ne yaparsak yapalim kotu dusunmuyorum guzel sonuclar alicaz insallah doktorumda bana fetal dna onerdi maliyetini bilmiyorum ama yaptiricam riske atmak istemiyorum ne zaman yapiliyor fetal dna biliyormusun tarihiniSen de benim gibi korkuyor musun ya fetal dna yaklastikti cok korkuyorum ben
10.haftadan sonra yapiliyor ben iki yerle gorustum biri 490 dolar biri 380 dolar dedi yaKorkma guzel.arkadasim ben korkmuyorum icim rahat benim cunku hersey olacagina variyor ne yaparsak yapalim kotu dusunmuyorum guzel sonuclar alicaz insallah doktorumda bana fetal dna onerdi maliyetini bilmiyorum ama yaptiricam riske atmak istemiyorum ne zaman yapiliyor fetal dna biliyormusun tarihini
Hmm neredesin canim sen ben burda hic arastirmadim ankaradayim bende arastirsam iyi olcak 15.000 lira civari oluyor demislerdi demkki dogruymus10.haftadan sonra yapiliyor ben iki yerle gorustum biri 490 dolar biri 380 dolar dedi ya
Ben gebzede yasiyorum ama bu iki firma da istanbulda eve kan almaya geliyorlar geneldeHmm neredesin canim sen ben burda hic arastirmadim ankaradayim bende arastirsam iyi olcak 15.000 lira civari oluyor demislerdi demkki dogruymus
Merhaba, bende de 1 haftadır enfeksiyon var sarı akıntı oluyor hafif yanma. Doktor fitil verdi ama etki etmedi sanırım. Siz ilaç dışında farklı bir şey yapmış mıydınız?Bende çok yaşadım canım 2. Hamilelikte hep antibiyotik kullanmakla geçmişti bunda da hemen öğenir öğrenmez şase kullandım
Yok canım tekrar doktora git istersen canım Bi de bol su iç ve çamaşırını temzi tutmaya çalışMerhaba, bende de 1 haftadır enfeksiyon var sarı akıntı oluyor hafif yanma. Doktor fitil verdi ama etki etmedi sanırım. Siz ilaç dışında farklı bir şey yapmış mıydınız?
Gebesiniz değil miArkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu için annem sürekli sirkeli su ile temizle diyordu dinlemiyordum. Artık akıntı artınca deneyim dedim ve gerçekten kesti deneyebilirsiniz.
Evet elma sirkesi yazıyordu gördüklerimle bir şişeye su ve göz kararı sirke ekledim. Yanmayı tamamen kesmedi ama sarı akıntı yok denecek kadar gitti.Gebesiniz değil mihangi sirkeyi kullandınız hazır mı kendi yaptınız mı
Enfeksiyon canım hafife alma ilacını kullanMerhaba yeşil akıntıya doktor ne diyor birkaç gündür yeşil akıntım vardı günde 3 litre su tükettim şuan yeşil akıntım yok denecek kadar az bide geçen gün aile hekimime gittim bana üromosin verdi kullanacağım aslında sorum şu yeşil akıntının zararı ne