- 29 Ocak 2024
- 60
- 146
- 39
Benim de aynı şekilde oluyor.Ama neden bilmiyorum.Salı günü kontrole gideceğim o zaman soracağım1,5 hafta sonra kontrolüm var. Sorayım bir. Ama izlediğim vıdeolarda kasık ağrısı normal denılıyor . 12.haftaya kadar normalmişzaten çok şükür kıvrandıran ağrılar değil adet sancısı gibi gelip gidiyor ağrı.
Karın gerilmesine gelirsek kimse yaşamamış yabaşka platformda yazmıştım orda bebek büyüyor karın rahım büyüyor hazırlıyor kendını demıslerdı
Mutlaka buraya yaz lütfen doktor görüşünüBenim de aynı şekilde oluyor.Ama neden bilmiyorum.Salı günü kontrole gideceğim o zaman soracağım
Hayırlı olsun .ilk gebeliğiniz miMerhaba bende 5 haftalık hamisim.. sürecimiz insallah sağlıklı kolaylıkla geçer..
Teşekkür ederimHayırlı olsun .ilk gebeliğiniz mi
Valla bu benim 3. Gebeliğim ama beyin galiba bazı şeyleri siliyor sanki ilk defa hamile olmuşum gibi bilgim sıfırlandı diyebilirim ilkim kötü sonuçlandığı için ona dair sadece kötü anılar aklımda 2. De yatarak geçti zor süreçti ondan detaylar aklımda kalmamış ama ilk hamileliğin olduğu için karın kasların büyüdükçe ağrı yapıyor olabilir1,5 hafta sonra kontrolüm var. Sorayım bir. Ama izlediğim vıdeolarda kasık ağrısı normal denılıyor . 12.haftaya kadar normalmişzaten çok şükür kıvrandıran ağrılar değil adet sancısı gibi gelip gidiyor ağrı.
Karın gerilmesine gelirsek kimse yaşamamış yabaşka platformda yazmıştım orda bebek büyüyor karın rahım büyüyor hazırlıyor kendını demıslerdı
Sarı akıntı normal canım hamilelikte yeşil kahverengi falan sıkıntıKızlar iyi akşamlar, bende açık sarı akıntı var. En başından beri devam ediyor hamile kalmadan önce olmazdı böyle olan var mı?
Benim ikinci gebeliğim şu an öyle hissetmiyorum ilkini de çok hatırlamıyorum 3 sene oldu ama herkesin vücut yapısı farklı bence de rahim büyüdükçe geriliyordur yukarı doğru.Belki o gerginliği hissediyorsundur.Çok normal merak etme1,5 hafta sonra kontrolüm var. Sorayım bir. Ama izlediğim vıdeolarda kasık ağrısı normal denılıyor . 12.haftaya kadar normalmişzaten çok şükür kıvrandıran ağrılar değil adet sancısı gibi gelip gidiyor ağrı.
Gebelikte enfeksiyon çok sık oluyor.Yanma ve belde hafif sızı hissedersen idrar yolu enfeksiyonu olabilir.Ben çok yaşamıştım ilk gebeliğimde.Sarı akıntı normal canım hamilelikte yeşil kahverengi falan sıkıntı
Yanma ve sızlama yok , doktor normal olabilir dediGebelikte enfeksiyon çok sık oluyor.Yanma ve belde hafif sızı hissedersen idrar yolu enfeksiyonu olabilir.Ben çok yaşamıştım ilk gebeliğimde.
Bende çok yaşadım canım 2. Hamilelikte hep antibiyotik kullanmakla geçmişti bunda da hemen öğenir öğrenmez şase kullandımGebelikte enfeksiyon çok sık oluyor.Yanma ve belde hafif sızı hissedersen idrar yolu enfeksiyonu olabilir.Ben çok yaşamıştım ilk gebeliğimde.
Bende de oldu çok hafif doktor yerleşme olabilir, kanama alanı yok dedi. 1 hafta pregestoran kullandım. Kalp atışını duyduk. Tüp bebek değil ama bizim Şimdi 8. Haftadayız çok şükür sorun yok.Merhaba kızlar bende mayıs annesi olacağım yüce rabbim izin verirse 5+5 de kanamam oldu durdu şimdi 6+0 ım kesemde sorun gözükmedi yolk kesemde var doktor kesede bozulma yok düşük gözükmüyor dedi beta 38bin , bebeğim tüp bebek . Aranızda tüp bebekte kanama yaşayan oldu mu
Çok geçmiş olsun. Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Teşekkür ederimMart ayinda 5 haftalikken bi düşüğüm oldu.. acil bi ameliyata girmem gerekti sonrasında düştü maalesef
İnşallah bakalım sağlıkla gelsinler zaman hemen aksınBenim ikinci gebeliğim şu an öyle hissetmiyorum ilkini de çok hatırlamıyorum 3 sene oldu ama herkesin vücut yapısı farklı bence de rahim büyüdükçe geriliyordur yukarı doğru.Belki o gerginliği hissediyorsundur.Çok normal merak etme
Evet bugün iyiyim mesela ama dün baya adet sancısı gibi yaygın tüm kasığımda vardı ağrı. Genelde yatıyorum iş yapmıyorum ilk 3 ayımız sağlıkla bitseydi rahatlayacağım . 2 yıl neler yaptık uğraştık böyle olunca insan ekstra korkuyorValla bu benim 3. Gebeliğim ama beyin galiba bazı şeyleri siliyor sanki ilk defa hamile olmuşum gibi bilgim sıfırlandı diyebilirim ilkim kötü sonuçlandığı için ona dair sadece kötü anılar aklımda 2. De yatarak geçti zor süreçti ondan detaylar aklımda kalmamış ama ilk hamileliğin olduğu için karın kasların büyüdükçe ağrı yapıyor olabilir
Editörün açtığı resmi grup baya aktif aslında, oldukça da kalabalığız, burası ayrı olarak açılmış ama diğer gruba bekleriz eğer yoksanızAynen aynı zamanda ben 2022 mayıs annesiyim bayağı aktiftik ve kalabalıktık burda fazla paylaşım yapan yok
Diğer grup hangisi bulamadım benEditörün açtığı resmi grup baya aktif aslında, oldukça da kalabalığız, burası ayrı olarak açılmış ama diğer gruba bekleriz eğer yoksanız
BuldummmEditörün açtığı resmi grup baya aktif aslında, oldukça da kalabalığız, burası ayrı olarak açılmış ama diğer gruba bekleriz eğer yoksanız