Anne Grupları 2025 Mayıs Anneleri Ne Alemdesiniz?Gelin Süreçlerimizi Paylaşalım

Benim de aynı şekilde oluyor.Ama neden bilmiyorum.Salı günü kontrole gideceğim o zaman soracağım

Valla bu benim 3. Gebeliğim ama beyin galiba bazı şeyleri siliyor sanki ilk defa hamile olmuşum gibi bilgim sıfırlandı diyebilirim ilkim kötü sonuçlandığı için ona dair sadece kötü anılar aklımda 2. De yatarak geçti zor süreçti ondan detaylar aklımda kalmamış ama ilk hamileliğin olduğu için karın kasların büyüdükçe ağrı yapıyor olabilir

Kızlar iyi akşamlar, bende açık sarı akıntı var. En başından beri devam ediyor hamile kalmadan önce olmazdı böyle olan var mı?
Sarı akıntı normal canım hamilelikte yeşil kahverengi falan sıkıntı

Benim ikinci gebeliğim şu an öyle hissetmiyorum ilkini de çok hatırlamıyorum 3 sene oldu ama herkesin vücut yapısı farklı bence de rahim büyüdükçe geriliyordur yukarı doğru.Belki o gerginliği hissediyorsundur.Çok normal merak etme

Gebelikte enfeksiyon çok sık oluyor.Yanma ve belde hafif sızı hissedersen idrar yolu enfeksiyonu olabilir.Ben çok yaşamıştım ilk gebeliğimde.
Bende çok yaşadım canım 2. Hamilelikte hep antibiyotik kullanmakla geçmişti bunda da hemen öğenir öğrenmez şase kullandım

Merhaba kızlar bende mayıs annesi olacağım yüce rabbim izin verirse 5+5 de kanamam oldu durdu şimdi 6+0 ım kesemde sorun gözükmedi yolk kesemde var doktor kesede bozulma yok düşük gözükmüyor dedi beta 38bin , bebeğim tüp bebek . Aranızda tüp bebekte kanama yaşayan oldu mu

Bende de oldu çok hafif doktor yerleşme olabilir, kanama alanı yok dedi. 1 hafta pregestoran kullandım. Kalp atışını duyduk. Tüp bebek değil ama bizim Şimdi 8. Haftadayız çok şükür sorun yok.

İnşallah bakalım sağlıkla gelsinler zaman hemen aksın

Evet bugün iyiyim mesela ama dün baya adet sancısı gibi yaygın tüm kasığımda vardı ağrı. Genelde yatıyorum iş yapmıyorum ilk 3 ayımız sağlıkla bitseydi rahatlayacağım . 2 yıl neler yaptık uğraştık böyle olunca insan ekstra korkuyor

Aynen aynı zamanda ben 2022 mayıs annesiyim bayağı aktiftik ve kalabalıktık burda fazla paylaşım yapan yok
Editörün açtığı resmi grup baya aktif aslında, oldukça da kalabalığız, burası ayrı olarak açılmış ama diğer gruba bekleriz eğer yoksanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…