Anne Grupları 2025 Mayıs Anneleri Ne Alemdesiniz?Gelin Süreçlerimizi Paylaşalım

Aynen canım dikkat et enfeksiyona da çok dikkat et olmuyor diye kendimizi çok yıpratmışlığımız var Allah kimseye evladının acısını göstermesin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişleri

Editörün açtığı resmi grup baya aktif aslında, oldukça da kalabalığız, burası ayrı olarak açılmış ama diğer gruba bekleriz eğer yoksanız
Hangisi ben bayağı baktım ama 2 grup gördüm ikisinde de fazla kişi yoktu

Amin inşallah
Fetal dna mı direk yoksa ikili test mi yapacaksınız kızlar

Ben ilkinde de bu testleri yapmamıştım şimdi de yapmayı düşünmüyorum.İnşallah sizin sonuçlarınız güzel çıkar Ben de size şeyi soracaktım ya cinsiyet ne hissediyorsunuz? benim bir oğlum var bir de kızım olsun çok isterim ama kendimi de hep oğlan annesi gibi hissediyorum.Çevremdeki herkes erkek olacak diyor ondan da etkilenmiş olabilirim.Ailede tek kızım o yüzden bir kızım olsun çok isterdim ama hayırlısı İlkinde hep erkek hissetmiştim bunda da içime kız gibi doğuyor mide bulantılarından dolayı ama bilemiyorum

Temiz çıkınca diğerlerini yapmıyorlar değil mi
Gerek duymuyorlar bir tek detaylı ultrason istiyorlar ben devlette yaptırıyorum hatta oğlumda sıkıntı çıkmadı detaylıyı peritonolog yapmıştı ama ben serklajlı hasta olduğum için

Benim ilkim erkekti ama maalesef hikayemiz yarım kaldı onda ikincim yine erkek bunu da erkek hissediyorum sağ tarafımda olduğu için eşimde miden bulanıyor kızdır kesin diyor geçende rüyamda kız doğurmuştum çin takvimi de erkek diyor bakalım ne olacak sağlıklı bir kızım olsun isterim ama

Kızlar sağda yada solda olduğunu ultrasondan mı biliyorsunuzzz
Benim kesem ortada gibi shshhshs

Kızlar sağda yada solda olduğunu ultrasondan mı biliyorsunuzzz
Benim kesem ortada gibi shshhshs
Doktor bakarken fark dersinde benim sağda yumruk var gibi ağırlık o tarafta diye sağda diye düşünüyorum

Gerek duymuyorlar bir tek detaylı ultrason istiyorlar ben devlette yaptırıyorum hatta oğlumda sıkıntı çıkmadı detaylıyı peritonolog yapmıştı ama ben serklajlı hasta olduğum için
Merhaba serklaj kaçıncı haftada atıldı acaba bende ilk bebeğimi erken doğumla kaybettm 2. Gebeliğim şuan onda atılma ihtimali varda korkuyorum

Merhaba serklaj kaçıncı haftada atıldı acaba bende ilk bebeğimi erken doğumla kaybettm 2. Gebeliğim şuan onda atılma ihtimali varda korkuyorum
Benim 18+6 da atıldı ama normalde 12. Haftadan sonra atılıyor benim rahim boyunda kısalma yoktu doktor hikayeye bağlı serklaj atıldı zor ikna ettim ona da sonrasında hunileşme başladı iyiki atılmıştı bunda kaçıncı haftada atarlar bilmiyorum zeka testinden sonra bakacaklar

Herkese merhaba, gruba denk geldiğime çok sevindim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Benim ilk hamileliğim bir buçuk yıl sonra nasip oldu. 9+3 haftalık. Sürekli içimde bir korku var. İyi mi, acaba kalbi atıyor mu diye. Bebeğini kaybeden arkadaşlarım var sanırım onlardan dolayı etkilendim. Hep iyi düşünmeye çalışıyorum bol dua, çekilmesi gereken zikirleri falan çekiyorum ama o düşünceyi de aklımdan atamıyorum. Bende mi bir sıkıntı var acaba sizlere de oluyor mu?

Merhaba canım. benımde 2 yıl sonunda oldu. Aramızda 1 gün var bende 9+2yim.
Bende burası,farklı platformlarda okuyorum kaybedenleri bende korkuyorum. 3 ayı devırmeyı bekliyorum. Çok normal aynı korkuları bende yaşıyorum ama içimizi ferah tutmamız lazım. sağlıkla kucağımıza alacağız öyle düşün canım sizin sorun neydi

Sağ tüp kapalı dediler laparoskopi oldum meğerse kist varmış aldılar bir kaç ay sonra hamile kaldım. Korku gereksiz Rabbim nasip ettiyse her şekilde doğacak. En doğrusu tedbirini alıp tevekkül etmek ama işte insan engel olamıyor. Kontrolüm 2 hafta sonra içim içimi yiyor tuhaf. Kendime çok kızıyorum böyle düşündüğüm için .

Evet insanın elinde olmuyor ama buna inanıyorum neyi düşünsek o geliyor başımıza . Evrendeki enerji olayını bu aşılamamda teyit ettim aşılama olunca hep karnımla konuştum oldu dedim. Tutundun annene biliyorum ordasın dedim. Varmış gibi konuştum ve oldu.

Merhabalar bende 7 haftalık hamileyim dün doktor kontrolüm vardı keseyi de bebeğide gördüm kalp atışınıda dinledim 7 yıl sonra tekrar anne oluyorum. Hepimize hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Bende kıyafet almıştım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

Bende çok kötü diş eti ağrısı oldu. Diş doktorum ve kadın doğum doktorumda augmentin iç dedi. Dayanılmayacak gibi olduğu için içtim. İnternetten ve burdan da baya baktım kullanan kimse hamilelikte sıkıntı yaşamamış. Neyse bir süre sonra da sarı akıntı başladı bende küçük kalıntılar da geldi ama koku yok. Doktorum Gynolomexin fitil verdi. Bugün yaptım ama bilemedim bir sıkıntı olur mu diye ? Burda ve internette de net bir bilgi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…