Ben henüz sonuç öğrenmedimAşılama sonucu gebe kaldım 3+5 daha çok yenıyız. Tahmını doğum tarıhı 6 Mayıs . Neler yapıyorsunuz ? Neler yiyip içiyorsunuz? Kullandığınız vitaminler ? Gebelik süreçleriniz ? Toplaşalımher ayın var 2025 Mayıs göremedim ben
Yaa ikiz mi yaptırdınızBen henüz sonuç öğrenmedimyeni transfer oldum 8günüm var öğrenmeye tahmini doğum 14 mayıs gözüküyor inşallah tutarlarsa yavrularım
Hayır 3üz miniklerim inşallah benimledir 1hafta sonra öğreneceğim sonucumuYaa ikiz mi yaptırdınız
Ay inşallah peki çoğul gebelik olduğu kaçıncı hafta belli olur, bende de doktor ikiz olabilir dediHayır 3üz miniklerim inşallah benimledir 1hafta sonra öğreneceğim sonucumu
Beta hcgden de anlaşılır aslında ama kesin olarak kaç kese olduğu ile anlaşılır canımAy inşallah peki çoğul gebelik olduğu kaçıncı hafta belli olur, bende de doktor ikiz olabilir dedi
5.haftada vajinal muayenedeAşılama 13.gun 97,88di
2 gün sonra 267
3 gün sonra 1607ydi
Kese olarak kaçıncı haftada gözükür peki
Beta değerleri nasıl sence5.haftada vajinal muayenedehayırlı olsun inşallah
Benim bıgun karından gördü keseyi5.haftada vajinal muayenedehayırlı olsun inşallah
Çok güzel maşallah 1500 üstünde gözüküyormuş zaten kese kaç kese var şuan kaçıncı haftadasınBeta değerleri nasıl sence
oy oy masallah Lemanciim nasilda ilerlemis surec hemenŞuan 4+4 ama bugün doktor 6 haftalık dedi kese 16 mm dedi
Evet canım benim ya , her sürecin farklı stresi var . Sanırım burdan biraz uzaklaşmak gerek. Çok örnek var ve ınsan hep en kötüsünü düşünüyoroy oy masallah Lemanciim nasilda ilerlemis surec hemen
Oy maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahŞuan 4+4 ama bugün doktor 6 haftalık dedi kese 16 mm dedi
Maşallah kaç haftalıkkkk ve neden tedirginsiniz kiKızlar şurada yerimi alayım. Bugün öğrendim ki hamileyim aşırı sürpriz oldu. İkinci gebeliğim oğlum abi oluyor henüz 3 yaşındaçok tedirginimmmmm
Benim de 2. Gebeliğim. Oğlum 3 yaşında :) sat 5 ağustos henüz doktora gitmedim.Kızlar şurada yerimi alayım. Bugün öğrendim ki hamileyim aşırı sürpriz oldu. İkinci gebeliğim oğlum abi oluyor henüz 3 yaşındaçok tedirginimmmmm