Aaa kanama varsa evet beklemekte yarar var.Allah korusun.Güzel haberlerle inşallahİnşalalh doktorum 3 hafta olmasın demişti. Bu hafta bitıyor dediği süre . Kontrolden sonra sorayım dedim. Çünkü en son gittiğimde minik kanama alanı vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa kanama varsa evet beklemekte yarar var.Allah korusun.Güzel haberlerle inşallahİnşalalh doktorum 3 hafta olmasın demişti. Bu hafta bitıyor dediği süre . Kontrolden sonra sorayım dedim. Çünkü en son gittiğimde minik kanama alanı vardı
Çok geçmiş olsun ama hep böyle düşüncelere girip kötüyü çağırmayın.Doktorlar illa ki bizden daha tecrübeliler.Her olasılığı da bize söylerler.Çoğul gebeliklerde böyle şeyler oluyor diye biliyorum.Hamilelikte kanama yaşayıp sağlıklı doğum gerçekleştiren çok kişi gördüm etrafımda.Gönlünü ferah tut alacak nefesleri varsa hiçbir şey olmaz.Güzel düşün,kendine zehir etme en güzel günlerini.Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
İnşallah bakalımAaa kanama varsa evet beklemekte yarar var.Allah korusun.Güzel haberlerle inşallah
Çpk teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi hiç bir şey yoktur kanama hemencecik biter hamileliğim sağlıklı şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırımÇok geçmiş olsun ama hep böyle düşüncelere girip kötüyü çağırmayın.Doktorlar illa ki bizden daha tecrübeliler.Her olasılığı da bize söylerler.Çoğul gebeliklerde böyle şeyler oluyor diye biliyorum.Hamilelikte kanama yaşayıp sağlıklı doğum gerçekleştiren çok kişi gördüm etrafımda.Gönlünü ferah tut alacak nefesleri varsa hiçbir şey olmaz.Güzel düşün,kendine zehir etme en güzel günlerini.
Gözünüz aydın , hayırlı olsun. İçiniz ferahlamıştırKızlar şimdi doktordan çıktım 6+1 dedi son adet tarihine göre 1 hafta geriden geliyor kalp atışını duyduk şükür
Maşallah sağlıkla büyüsünKızlar şimdi doktordan çıktım 6+1 dedi son adet tarihine göre 1 hafta geriden geliyor kalp atışını duyduk şükür
Evet canım ne kadar 3. Hamilelikte olsa hep aynı düşüncelere giriyor insanGözünüz aydın , hayırlı olsun. İçiniz ferahlamıştır
Amin canım cümlemizinki sağlıkla büyür inşMaşallah sağlıkla büyüsün
Aynen aynı zamanda ben 2022 mayıs annesiyim bayağı aktiftik ve kalabalıktık burda fazla paylaşım yapan yokBu arada Mart 2025 anneleri grubu aşırı aktif, bizde ses yok
Selam, bende 7 +6 dayım ama öyle bir şey olmuyor bende. Ara ara hafif ağrılar oluyor ama doktor normal olur demişti. Seni kıvrandıracak derecede ağrın sancın olursa hastaneye gel demişti. Hafif olanlar normalKızlar merhaba 8+4 olduk . Mide bulantım devam ediyor siz ne alemdesiniz ?
Bide karnımın içinde bir deri çekilmiş gibi hissediyorum benim ilk gebeliğim. Tecrübeli olanlar cevap verebilir mi ? Normal mi bu sanki karnımın içini germişler ve dikiş atmışlar. Sağa sola dönerken zorlanıyorum dikkatli donmeye çalışıyorum hep . Ani dönünce ağrıyor içten kaslarım
Daha çok yeni herkes sanırım ondan kalabalıklaşmadık.Aynen aynı zamanda ben 2022 mayıs annesiyim bayağı aktiftik ve kalabalıktık burda fazla paylaşım yapan yok
Olabilir daha gruplar tam oturmadı yavaş yavaş gelirler bir grup daha var mayıs ayına ait orda da fazla kimse yokDaha çok yeni herkes sanırım ondan kalabalıklaşmadık.
Doktoruna bir danış canım belki magnezyum ve kalsiyum eksikliğin vardır ondan kaynaklanabilirKızlar merhaba 8+4 olduk . Mide bulantım devam ediyor siz ne alemdesiniz ?
Bide karnımın içinde bir deri çekilmiş gibi hissediyorum benim ilk gebeliğim. Tecrübeli olanlar cevap verebilir mi ? Normal mi bu sanki karnımın içini germişler ve dikiş atmışlar. Sağa sola dönerken zorlanıyorum dikkatli donmeye çalışıyorum hep . Ani dönünce ağrıyor içten kaslarım
1,5 hafta sonra kontrolüm var. Sorayım bir. Ama izlediğim vıdeolarda kasık ağrısı normal denılıyor . 12.haftaya kadar normalmiş zaten çok şükür kıvrandıran ağrılar değil adet sancısı gibi gelip gidiyor ağrı.Doktoruna bir danış canım belki magnezyum ve kalsiyum eksikliğin vardır ondan kaynaklanabilir
Benim normaldede hafif ayva göbeğim olduğu için , belki ondan gerilme olmamıştır direk karnım hafif belirginleşti yuvarlaklaştı1,5 hafta sonra kontrolüm var. Sorayım bir. Ama izlediğim vıdeolarda kasık ağrısı normal denılıyor . 12.haftaya kadar normalmiş zaten çok şükür kıvrandıran ağrılar değil adet sancısı gibi gelip gidiyor ağrı.
Karın gerilmesine gelirsek kimse yaşamamış ya başka platformda yazmıştım orda bebek büyüyor karın rahım büyüyor hazırlıyor kendını demıslerdı