Anne Grupları 2025 Mayıs Anneleri Ne Alemdesiniz?Gelin Süreçlerimizi Paylaşalım

Çok geçmiş olsun ama hep böyle düşüncelere girip kötüyü çağırmayın.Doktorlar illa ki bizden daha tecrübeliler.Her olasılığı da bize söylerler.Çoğul gebeliklerde böyle şeyler oluyor diye biliyorum.Hamilelikte kanama yaşayıp sağlıklı doğum gerçekleştiren çok kişi gördüm etrafımda.Gönlünü ferah tut alacak nefesleri varsa hiçbir şey olmaz.Güzel düşün,kendine zehir etme en güzel günlerini.

Çpk teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi hiç bir şey yoktur kanama hemencecik biter hamileliğim sağlıklı şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırım

Kızlar şimdi doktordan çıktım 6+1 dedi son adet tarihine göre 1 hafta geriden geliyor kalp atışını duyduk şükür

Kızlar selamlar, umarım herkes iyidir. Ben normalde uykuya çok düşkün biriydim 1 haftadır gece 4 de uyanıyorum ve uyuyamıyorum. Gün içinde de uyku yok var mı benim gibi olan? Erkenden uyanıp kahvaltı yapıorum çok şaşkınım

Kızlar merhaba 8+4 olduk . Mide bulantım devam ediyor siz ne alemdesiniz ?
Bide karnımın içinde bir deri çekilmiş gibi hissediyorum benim ilk gebeliğim. Tecrübeli olanlar cevap verebilir mi ? Normal mi bu sanki karnımın içini germişler ve dikiş atmışlar. Sağa sola dönerken zorlanıyorum dikkatli donmeye çalışıyorum hep . Ani dönünce ağrıyor içten kaslarım

Selam, bende 7 +6 dayım ama öyle bir şey olmuyor bende. Ara ara hafif ağrılar oluyor ama doktor normal olur demişti. Seni kıvrandıracak derecede ağrın sancın olursa hastaneye gel demişti. Hafif olanlar normal

Doktoruna bir danış canım belki magnezyum ve kalsiyum eksikliğin vardır ondan kaynaklanabilir

Doktoruna bir danış canım belki magnezyum ve kalsiyum eksikliğin vardır ondan kaynaklanabilir
1,5 hafta sonra kontrolüm var. Sorayım bir. Ama izlediğim vıdeolarda kasık ağrısı normal denılıyor . 12.haftaya kadar normalmiş zaten çok şükür kıvrandıran ağrılar değil adet sancısı gibi gelip gidiyor ağrı.
Karın gerilmesine gelirsek kimse yaşamamış ya başka platformda yazmıştım orda bebek büyüyor karın rahım büyüyor hazırlıyor kendını demıslerdı

Benim normaldede hafif ayva göbeğim olduğu için , belki ondan gerilme olmamıştır direk karnım hafif belirginleşti yuvarlaklaştı

Kızlar iyi akşamlar, bende açık sarı akıntı var. En başından beri devam ediyor hamile kalmadan önce olmazdı böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…