7 haftaya kadar duymaman da çok normal canımMerhaba bende 5+6 gebeyim dün kahverengi akıntım geldi korktum acile gittim progestan fitil e başladık çok şükür kanama durdu bebeğe baktık bugün sağlıklı kalbini gördük ama küçük olduğu için duyamadık normaldir değil mi
2 yıl bekledik evet sadece üzülüyordum beslenemediğim içinHer hamilelik birbirinden ne kadar farklı, bende bu kadar şikayet yok şuanda. Umarım sizinki de azalır. Ama uzun süre bu gebeliği beklediyseniz biraz da mutlu olmaya çalışabiliriz
Selamlar bende de aynısı oldu. 7 haftada kalbini dinledik. İnşallah sağlıkla dinlersinizMerhaba bende 5+6 gebeyim dün kahverengi akıntım geldi korktum acile gittim progestan fitil e başladık çok şükür kanama durdu bebeğe baktık bugün sağlıklı kalbini gördük ama küçük olduğu için duyamadık normaldir değil mi
Merhaba benı anlatmışsınız. Bende 8. Haftalık hamileyim 4 kilo verdim. Prillam verdi hiçbir faydasını görmedim bende . Maske takıyorum eşim yemek yerken koku midemi bulandırıyor çok kötüyüm bende . Doktorum ilk 3 ay bebek depolardan beslenır dedi o yüzden canını sıkma 3 aya kadar da geçer azalır dediler bakalımMerhaba hanımlar bende 8 haftalık hamileyim ilk çocuğumda olduğu gibi bu hamileliğimde de aşırı mide bulantısı ve kusma yaşıyorum hiç bir şey yiyip içemiyorum benimle aynı durumda olan varmı doktor prillam verdi ama hiç etki etmiyor ne yapacağım bilmiyorum
Doktorum olmasın dedi 3 hafta ama biz yine de yapmıyoruz 2 hafta sonra kontrol var o zaman soracağım tekrarKızlar selam, 7 haftalık olup, cinsel ilişki konusunda ne düşünüyorsunuz. Dr muz sıkıntı yok dedi ama 3 ay beklemek daha mı doğru acaba?
Aşılama ile benımKizlar selam 7+5 im ben de. Tup bebekle oldu. Aranizda pgtsiz tup bebekle pozitif alan var mi acaba?
Bende hiç bişey almadım .3gun sonra 2 aylık olacağız. Bir an önce belli olsun ve bıseyler alayım diyorum . SabırsızlanıyorumAyy kızlar bakalım bebeklerimizin cinsiyeti ne olacakfazlaca heyecan. Bende miğde bulantısı yokta ne yesem diye düşünüyorum. İki gündür sabahları rüyalarımda yemek yiyorum.
İstanbuldamısınız ? Kadın doğumcu öneriniz olur mu?Bende hiç bişey almadım .3gun sonra 2 aylık olacağız. Bir an önce belli olsun ve bıseyler alayım diyorum . Sabırsızlanıyorum
Bizde korkuyoruz valla bir şey olur falan.Doktorum olmasın dedi 3 hafta ama biz yine de yapmıyoruz 2 hafta sonra kontrol var o zaman soracağım tekrar
Maalesef orayla ilgili doktor bilgim yokİstanbuldamısınız ? Kadın doğumcu öneriniz olur mu?
Ben de aynı haftadayım.Cinsel gebelikte bir sakınca yok.Doktorun aksini belirtmedikçe yani bir düşük tehlikesi söz konusu değilse hiçbir zararı olmaz.Aksine faydalıdır.İlk gebeliğimde de kaçınmamıştık.Rahat ol hiçbir şey olmaz Allahın izniyleDoktorum olmasın dedi 3 hafta ama biz yine de yapmıyoruz 2 hafta sonra kontrol var o zaman soracağım tekrar
İnşalalhBen de aynı haftadayım.Cinsel gebelikte bir sakınca yok.Doktorun aksini belirtmedikçe yani bir düşük tehlikesi söz konusu değilse hiçbir zararı olmaz.Aksine faydalıdır.İlk gebeliğimde de kaçınmamıştık.Rahat ol hiçbir şey olmaz Allahın izniyle