Anne Grupları 2025 Mayıs Anneleri Ne Alemdesiniz?Gelin Süreçlerimizi Paylaşalım

Merhaba bende 5+6 gebeyim dün kahverengi akıntım geldi korktum acile gittim progestan fitil e başladık çok şükür kanama durdu bebeğe baktık bugün sağlıklı kalbini gördük ama küçük olduğu için duyamadık normaldir değil mi
7 haftaya kadar duymaman da çok normal canım 🙏

Sat 7 ağustos geçen perşembe doktora gittim kese 4+5 ile uyumlu dedi sat a göre küçük gözüktü bu hafta tekrar gideceğim bebek oluşmuş mu bakacak herkese hayırlı olsun

Merhaba hanımlar bende 8 haftalık hamileyim ilk çocuğumda olduğu gibi bu hamileliğimde de aşırı mide bulantısı ve kusma yaşıyorum hiç bir şey yiyip içemiyorum benimle aynı durumda olan varmı doktor prillam verdi ama hiç etki etmiyor ne yapacağım bilmiyorum

Merhaba bende 5+6 gebeyim dün kahverengi akıntım geldi korktum acile gittim progestan fitil e başladık çok şükür kanama durdu bebeğe baktık bugün sağlıklı kalbini gördük ama küçük olduğu için duyamadık normaldir değil mi
Selamlar bende de aynısı oldu. 7 haftada kalbini dinledik. İnşallah sağlıkla dinlersiniz

Merhaba hanımlar bende 8 haftalık hamileyim ilk çocuğumda olduğu gibi bu hamileliğimde de aşırı mide bulantısı ve kusma yaşıyorum hiç bir şey yiyip içemiyorum benimle aynı durumda olan varmı doktor prillam verdi ama hiç etki etmiyor ne yapacağım bilmiyorum
Merhaba benı anlatmışsınız. Bende 8. Haftalık hamileyim 4 kilo verdim. Prillam verdi hiçbir faydasını görmedim bende . Maske takıyorum eşim yemek yerken koku midemi bulandırıyor çok kötüyüm bende . Doktorum ilk 3 ay bebek depolardan beslenır dedi o yüzden canını sıkma 3 aya kadar da geçer azalır dediler bakalım 🥹🙏

Ayy kızlar bakalım bebeklerimizin cinsiyeti ne olacak🐣🫶🏻 fazlaca heyecan. Bende miğde bulantısı yokta ne yesem diye düşünüyorum. İki gündür sabahları rüyalarımda yemek yiyorum.

Selamlar ben de burada yerimi alayım. Sat göre 4 haftalık gebeyim… 30 Eylülde doktor randevum var. 17-18-23 Eylül tarihlerde erken gebelik testi yaparak öğrendim ikinci gebeliğimi. İlk bebeğim ise bu hafta 1 yaşına girecek… rabbim nasip ederse iki bebiş arasında ortalama 20 ay olacak. Çok ilginç duygular içindeyim…
Bebeklerinin arasında bu kadar az yaş farkı olan anne adayları var mı benim gibi ?

Kızlar selam, 7 haftalık olup, cinsel ilişki konusunda ne düşünüyorsunuz. Dr muz sıkıntı yok dedi ama 3 ay beklemek daha mı doğru acaba?

Kızlar selam, 7 haftalık olup, cinsel ilişki konusunda ne düşünüyorsunuz. Dr muz sıkıntı yok dedi ama 3 ay beklemek daha mı doğru acaba?
Doktorum olmasın dedi 3 hafta ama biz yine de yapmıyoruz 2 hafta sonra kontrol var o zaman soracağım tekrar

Ayy kızlar bakalım bebeklerimizin cinsiyeti ne olacak🐣🫶🏻 fazlaca heyecan. Bende miğde bulantısı yokta ne yesem diye düşünüyorum. İki gündür sabahları rüyalarımda yemek yiyorum.
Bende hiç bişey almadım .3gun sonra 2 aylık olacağız. Bir an önce belli olsun ve bıseyler alayım diyorum . Sabırsızlanıyorum🙈🐣

Selam kızlar.Benim de ikinci gebeliğim.Oğlum 2021 Eylül doğumlu.Nasipse ikinciyi bekliyoruz.Son adet 29 Temmuz ama sanırım bir hafta geç döllenme bu yüzden 7+5 günlük.Benim de çok fazla mide bulantım var hiçbir şey yapamıyorum ve yiyemiyorum.İlk gebeliğim prenses gibiydi.Doğumum da öyle.Ama bu bebek beni baya perişan etti.😂canı sağ olsun.Sizlerle birlikte doğumu beklemeye geldim.

Doktorum olmasın dedi 3 hafta ama biz yine de yapmıyoruz 2 hafta sonra kontrol var o zaman soracağım tekrar
Ben de aynı haftadayım.Cinsel gebelikte bir sakınca yok.Doktorun aksini belirtmedikçe yani bir düşük tehlikesi söz konusu değilse hiçbir zararı olmaz.Aksine faydalıdır.İlk gebeliğimde de kaçınmamıştık.Rahat ol hiçbir şey olmaz Allahın izniyle 🙏

Ben de aynı haftadayım.Cinsel gebelikte bir sakınca yok.Doktorun aksini belirtmedikçe yani bir düşük tehlikesi söz konusu değilse hiçbir zararı olmaz.Aksine faydalıdır.İlk gebeliğimde de kaçınmamıştık.Rahat ol hiçbir şey olmaz Allahın izniyle 🙏
İnşalalh 🥹 doktorum 3 hafta olmasın demişti. Bu hafta bitıyor dediği süre . Kontrolden sonra sorayım dedim. Çünkü en son gittiğimde minik kanama alanı vardı

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

X