- 6 Aralık 2017
- 998
- 1.155
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GENOKS var gazi mahallesindeKizlar Ankarada fetal dna yaptıran var mı? Benim de yaptırmam lazım ama hiç bildiğim güvenebileceğim laboratuvar yok
Canım merhaba azosperm tese negatif çıkmıştı sizin sonra herkese alife önermiştiniz ve sperm çıkmıştı hamile kaldınız mı merak ettim bizde aynı yoldan geçiyoruz. Ve türkiyede ilk transferde tek embriyo veriyorlar diye biliyorum 35 üstü ise 2 en fazla. Sizin nasıl 3 embriyo transfer yaptılar merak ettim kıbrısta mı oldu?Hayır 3üz miniklerim inşallah benimledir 1hafta sonra öğreneceğim sonucumu
Merhaba şuan 19 haftalık hamileyim ilk transferde tuttu hayır Kıbrıs değil Ankara alife hastanesinde oldum azospermi gibi nedenler olunca fazla embriyo transferi yapılabiliyor ben de 3 transfer edilmesini istemiştim şansı arttırmak için 1 aa kaliteli 2si orta kaliteliydi 1i tutmuş. O yazıyı yazdığım da yeni transfer olmuştum ve kaç tuttuğunu bilmiyordum size de alife etimesgutu öneririm üroloji doktoru mesut tül embriyolog Semra Sertyel androlog Burak Sümer ve kadın doğumcu Osman Denizhan Özgün hepsi mükemmeller bizim gibi bir çok azospermi olan kişilerin bebişleri oldu sprem çıkışları oldu size özelden telegram grupları var doktorlarda grupta onun linkini atayım takip edin istersenizCanım merhaba azosperm tese negatif çıkmıştı sizin sonra herkese alife önermiştiniz ve sperm çıkmıştı hamile kaldınız mı merak ettim bizde aynı yoldan geçiyoruz. Ve türkiyede ilk transferde tek embriyo veriyorlar diye biliyorum 35 üstü ise 2 en fazla. Sizin nasıl 3 embriyo transfer yaptılar merak ettim kıbrısta mı oldu?
Sağol canım oraya Bi bakıcaz. Bizim erken dönem duraksama çıktı yuvarlak hücre daha bölünememiş. Doktor sperm seviye testinde çıkmaz dediMerhaba şuan 19 haftalık hamileyim ilk transferde tuttu hayır Kıbrıs değil Ankara alife hastanesinde oldum azospermi gibi nedenler olunca fazla embriyo transferi yapılabiliyor ben de 3 transfer edilmesini istemiştim şansı arttırmak için 1 aa kaliteli 2si orta kaliteliydi 1i tutmuş. O yazıyı yazdığım da yeni transfer olmuştum ve kaç tuttuğunu bilmiyordum size de alife etimesgutu öneririm üroloji doktoru mesut tül embriyolog Semra Sertyel androlog Burak Sümer ve kadın doğumcu Osman Denizhan Özgün hepsi mükemmeller bizim gibi bir çok azospermi olan kişilerin bebişleri oldu sprem çıkışları oldu size özelden telegram grupları var doktorlarda grupta onun linkini atayım takip edin isterseniz
Öyle diyenlere inanma canım bizede eşim tese olduğunda hiç hücre dahi yok asla çocuğunuz olmaz demişlerdi alife da sd2 seviyesi ile başladık tedaviye 45günlük tedavi sonrası çıkışlar oldu hemen tüp bebeğe başladık ilkte nasip olduSağol canım oraya Bi bakıcaz. Bizim erken dönem duraksama çıktı yuvarlak hücre daha bölünememiş. Doktor sperm seviye testinde çıkmaz dedi
Bebeğinle sağlıklı ömürlerin olur insallah umarım bana da nasip olurÖyle diyenlere inanma canım bizede eşim tese olduğunda hiç hücre dahi yok asla çocuğunuz olmaz demişlerdi alife da sd2 seviyesi ile başladık tedaviye 45günlük tedavi sonrası çıkışlar oldu hemen tüp bebeğe başladık ilkte nasip oldu
Amin inşallah canım alife a gidip bir test versin eşin birde orada deneyinBebeğinle sağlıklı ömürlerin olur insallah umarım bana da nasip olur
Bakalım canım nasip düşünüyoruzAmin inşallah canım alife a gidip bir test versin eşin birde orada deneyin