- 19 Mayıs 2023
- 18
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun kaç haftadasınız?Herkese merhaba bende katıldım aranıza
Teşekkürler 4 hafta 4 günlükmüş 4+4 diye yazılıyor galiba. Daha herseyi yeni öğrenmeye çalışıyorumHayırlı olsun kaç haftadasınız?
Tebrik ederim çok heyecanlı bende 5+5 teyim. Hergünümüz farklı geçiyor. Keseyi gördünüz mü?Teşekkürler 4 hafta 4 günlükmüş 4+4 diye yazılıyor galiba. Daha herseyi yeni öğrenmeye çalışıyorum
Merhaba karından mi gozuktu yoksa alttanmiMerhaba ,3 gün önce beta hcg 2036 çıktı. 5+1 bugün doktora gittim kesemiz minik baya 4mm ama normal olduğunu iletti. 1 hafta sonra tekrar gideceğim. Umarım bebeği görürüz.
Karından gözükmüştü. Şuan 6+2 deyiz. Allaha şükür bebişimiz büyümüş. Kalp atışı için gideceğizMerhaba karından mi gozuktu yoksa alttanmi
Bende sizi tebrik ederimTebrik ederim çok heyecanlı bende 5+5 teyim. Hergünümüz farklı geçiyor. Keseyi gördünüz mü?
Bu mesajı dün yazmıştım ama nasil olduysa gitmemiş. Cevapla tuşuna basmayı unutmuşum galiba siteyi yeni kullanmaya başladım bazı şeyleri tam yapamıyorumBende sizi tebrik ederim
Yok ben daha kadın doğuma gidemedim maalesef. Sağlık ocağında kan vermiştim orda öğrendim. Perşembe gününe randevu aldım kadın doğuma gitmek için.
Evet gerçekten çok heyecanlı birseymis. Siz gördünüz mü keseyi
Alttan yaptırmak istemiyorsak doktora diyebiliyor muyuz yoksa zorunlu mu acaba ben korktum açıkçasıKarından gözükmüştü. Şuan 6+2 deyiz. Allaha şükür bebişimiz büyümüş. Kalp atışı için gideceğiz
İnsaAllah gümbür gümbür dinlersiniz bizde yarın gideceğiz bakalım insaAllah keseyu de bebegide görür.Karından gözükmüştü. Şuan 6+2 deyiz. Allaha şükür bebişimiz büyümüş. Kalp atışı için gideceğiz
Merhaba bizde 8 haftalık olduk bugün çok şükür . 2 hafta sonra doktor kontrolümüz var. 5 gün ileri gidiyor. Doktor normal dedi.Kızlar selamlar nasılsınız? Ben 7+2 deyim. Dün kalp atışlarını dinledik. Şuanda her şey yolunda . Sizler napıyorsunuz
Selam arkadaşım hamişlik sendromları yükleniyor ay bugün benim başladı ya bulantı. Sabah zor kahvaltı yaptım resmen ağzımda büyüdü. Rüyalarımda da sürekli yemek yiyorum ama evde yapılan hiç bir yemeği yemek istemiyorum.Merhaba bizde 8 haftalık olduk bugün çok şükür . 2 hafta sonra doktor kontrolümüz var. 5 gün ileri gidiyor. Doktor normal dedi.
3haftadır tüm gün bulantılarım devam ediyor beslenemiyorum aklınıza gelecek herseyden midem bulanıyor
Düşününce bile midem bulanıyor. Neyseki doktor ilk 3 ay depolardan beslenıyor bebek dedi. O yüzden stres yapmıyorum . Dün sadece iki kase mercimek çorbası ve bir kase cacık yedim o kadarSelam arkadaşım hamişlik sendromları yükleniyor ay bugün benim başladı ya bulantı. Sabah zor kahvaltı yaptım resmen ağzımda büyüdü. Rüyalarımda da sürekli yemek yiyorum ama evde yapılan hiç bir yemeği yemek istemiyorum.
Her hamilelik birbirinden ne kadar farklı, bende bu kadar şikayet yok şuanda. Umarım sizinki de azalır. Ama uzun süre bu gebeliği beklediyseniz biraz da mutlu olmaya çalışabilirizDüşününce bile midem bulanıyor. Neyseki doktor ilk 3 ay depolardan beslenıyor bebek dedi. O yüzden stres yapmıyorum . Dün sadece iki kase mercimek çorbası ve bir kase cacık yedim o kadar