Anne Grupları 2025 Mayıs Anneleri Ne Alemdesiniz?Gelin Süreçlerimizi Paylaşalım

Kızlar selamlar, bugün bebeğimizi gördük. Kalp atımını da dinledik ama henüz çok güçlü değildi. 6 haftadayız. Haftaya tekrar gideceğiz. Benimle aynı olan var mı?

Tebrik ederim çok heyecanlı bende 5+5 teyim. Hergünümüz farklı geçiyor. Keseyi gördünüz mü?
Bende sizi tebrik ederim😊❤️
Yok ben daha kadın doğuma gidemedim maalesef. Sağlık ocağında kan vermiştim orda öğrendim. Perşembe gününe randevu aldım kadın doğuma gitmek için.
Evet gerçekten çok heyecanlı birseymis. Siz gördünüz mü keseyi😊

Bende sizi tebrik ederim😊❤️
Yok ben daha kadın doğuma gidemedim maalesef. Sağlık ocağında kan vermiştim orda öğrendim. Perşembe gününe randevu aldım kadın doğuma gitmek için.
Evet gerçekten çok heyecanlı birseymis. Siz gördünüz mü keseyi😊
Bu mesajı dün yazmıştım ama nasil olduysa gitmemiş. Cevapla tuşuna basmayı unutmuşum galiba 🙈 siteyi yeni kullanmaya başladım bazı şeyleri tam yapamıyorum 😂

Kızlar selamlar nasılsınız? Ben 7+2 deyim. Dün kalp atışlarını dinledik. Şuanda her şey yolunda . Sizler napıyorsunuz

Kızlar selam :KK200: 5+0'dayım bugün, 6. haftaya girdim. Keseyi görmeye doktora gittim bu sabah ama karından göremedi vajinal olarak gördü, 8mm kese dedi. Yolk sac'a dair bilgi vermedi, sormamışım ben de heyecandan. Betama bugün bakmadı ama en son cuma verdiğim değere göre bugün 1600 lerde olması gerekiyor. Sanırım ben geç yumurtladığım için geç döllenme bebeğim. 4,5-5 haftalık dedi doktor çünkü. Sizce endişe edecek bir durum var mı? Daha önce tam bu haftalarda düşük yaptığım için gelişmez ve düşer diye çok korkuyorum

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-09-24 at 10.17.42.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-24 at 10.17.42.jpeg
    99,2 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar selamlar nasılsınız? Ben 7+2 deyim. Dün kalp atışlarını dinledik. Şuanda her şey yolunda . Sizler napıyorsunuz
Merhaba bizde 8 haftalık olduk bugün çok şükür . 2 hafta sonra doktor kontrolümüz var. 5 gün ileri gidiyor. Doktor normal dedi.
3haftadır tüm gün bulantılarım devam ediyor beslenemiyorum :KK43: aklınıza gelecek herseyden midem bulanıyor 🥲

Merhaba bizde 8 haftalık olduk bugün çok şükür . 2 hafta sonra doktor kontrolümüz var. 5 gün ileri gidiyor. Doktor normal dedi.
3haftadır tüm gün bulantılarım devam ediyor beslenemiyorum :KK43: aklınıza gelecek herseyden midem bulanıyor 🥲
Selam arkadaşım hamişlik sendromları yükleniyor 🙃 ay bugün benim başladı ya bulantı. Sabah zor kahvaltı yaptım resmen ağzımda büyüdü. Rüyalarımda da sürekli yemek yiyorum ama evde yapılan hiç bir yemeği yemek istemiyorum.

Selam arkadaşım hamişlik sendromları yükleniyor 🙃 ay bugün benim başladı ya bulantı. Sabah zor kahvaltı yaptım resmen ağzımda büyüdü. Rüyalarımda da sürekli yemek yiyorum ama evde yapılan hiç bir yemeği yemek istemiyorum.
Düşününce bile midem bulanıyor. Neyseki doktor ilk 3 ay depolardan beslenıyor bebek dedi. O yüzden stres yapmıyorum . Dün sadece iki kase mercimek çorbası ve bir kase cacık yedim o kadar

Düşününce bile midem bulanıyor. Neyseki doktor ilk 3 ay depolardan beslenıyor bebek dedi. O yüzden stres yapmıyorum . Dün sadece iki kase mercimek çorbası ve bir kase cacık yedim o kadar
Her hamilelik birbirinden ne kadar farklı, bende bu kadar şikayet yok şuanda. Umarım sizinki de azalır. Ama uzun süre bu gebeliği beklediyseniz biraz da mutlu olmaya çalışabiliriz

Merhaba bende 5+6 gebeyim dün kahverengi akıntım geldi korktum acile gittim progestan fitil e başladık çok şükür kanama durdu bebeğe baktık bugün sağlıklı kalbini gördük ama küçük olduğu için duyamadık normaldir değil mi

Merhaba be de yerimi alayım o zaman :-)
Beta 1019 3 4 haftalık olması lazım ancak vajinal muayene olurken fenalastigim için kese konusunda bi fikrim yok:KK70:

X