• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar ben mastit olma yolunda gidiyorum çok fenayım ateşim tavan halsizim çocuk aşırı obur şiddetli çekşyor napıcam bu yaralar hızlı nasıl iyileşecek asla ağzına koyamıyorum korkudan göğsümü sütü elimle sağmaya çalıştım makineden de korktum kabuklu yara oldu bildiğiniz 😢
Bebiş aşırı emiyorsa mastiti engellemez mi ki acaba :( canim benim de kabuklu yaraya dönüyordu ben o lanolini sürüp streçledim sürekli streci de degistik her emzirmede yavaş yavaş toparladı 🫠 denemek istersen diye diyorum başka fikrim yok :(

Evet çok daha rahat ediyorsun hastanede hadi hayırlısı canım az kaldı sağlıcakla 🙏🏻

Maşallah ne güzel insanlar var benimki de gelmedi bu sefer olduğu yerden yetişiyor oğluna attığı mesajları gördüm 🤣 yanında kim kaldı, kaynanan da orda mı , ilk 6 ay anne sütü falan filan oturduğu yerden tüm merak ettiklerinin cevabını almış gelmesine gerek kalmadı 🤣
Olsun en azından karşında olup yapmasından iyidir boşver jsbdjsjdkdjdkdkd

Olsun en azından karşında olup yapmasından iyidir boşver jsbdjsjdkdjdkdkd
Evet başımda beterdi ilkinde dedim bu sefer eşime kesinlikle istemiyorum hastaneye gelip görüp gideceklerse gelsinler evde lohusa lohusa çekmem haberin olsun dedim zaten gelmeyecekler dedi isabet olur dedim ama sağolsun oğlundan almış tüm haberleri ona da parladım sen niye laf veriyorsun dedim ya benimki de iyi niyetli görüyor bu durumu oturup dedikodu yapmış anasıyla resmen 🤦🏻‍♀️🤣 Bir de kaynanan geldi mi sen mi bakıyorsun çocuklara mesaja bak oğluna kıyamamış resmen 🤣

Aaaa bana da oldu dün gece aynısı sabaha kadar uyuyamadım tekrar tekrar olacak diye. Boşluğuma geldi hatta beklemiyordum öyle bir şey bir anda çok fena bagırdım 😂 vajinamda da aşırı dolgunluk hissi vardı sanki bebek tamamen oraya toplanmış gibi. Ne kadar süre sonra doğum yaptınız acaba?
3 gün sonra 🤣🤣🤣

Kızlar ben taburcu olurken doktorum 2 hafta sonra kontrole gel demişti, bugün kontrolüm var. Neye bakacak ne yapacak bilgisi olan var mı? Dikişe mi bakacak acaba sadece?
BAna 1 hafra sonra kontrole gel demislerdi. Bugun kontrolum vardi. Ben dikişe bakcak zannediyordum ama ultrasonla bakti parca kalmsmi kanama varmi diye

Hiç aşağı inmiyor karnım mide yanmalarım geçmişti tekrar feci bir şekilde geri döndü
Bebek yukarı çıktı sanki galiba ağzımdan çıkacağını sanıyor 😳

Hiç kimse benim kadar hamile değil🤪en ufak belirti yok yarın kontrole gideceğim suyu muyu herseyi iyiyse cumartesi gününe kadar bekleyip eğitim araştırma Hastanesi'nin aciline gideceğim eğer yarın suyu vs bı problem görürse bekleme derse de yarın akşam gideceğim acile.Yarin tam 40 haftam doluyor.

Normal zaten önce damla damla geliyor sezaryende özellikle ikinci üçüncü gün baya iniyor el pompası ile sağmak vs arttırıyor ama yine de ilk sütü emsin çok faydalı diye söylüyorlar orada tartıl yetmiyorsa mama verirler ama ilk iki üç gün yetmemesi sütün olmadığı değil tam inmediğinden korkma emzirdikçe gelecek çok kafana takarsan sağarak şnmesine yardımcı olabilir sağdığını kaşık biberon ya da şırınga ile verebilirsin ben el pompası ile sağarak indirmiştim 3. Gün oğlumda
Benim de 2. Gün damla damla gelmeye başladı bebeğim emiyor ama ağzına giden bi şey var mı bilmiyorum açıkcası bugün pompayla da sağım yapmaya başlayacağım teşekkür ederimm

Back
X