- 2 Ekim 2022
- 1.111
- 1.127
- 34
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.641
Aynen öyleyim snbxjsjdksjdkkdGeçmiş olsun canım benim, Ali rıza efendi gibi takılırsın artık bugün
Yarasın bebişeAbarttığıma eminim bir anda hem Dubai çikolatasını hem ekleri aynı anda yiyemezsin ama ben yedim. O yüzden ben bıraktım daha tatlı falan sondu o
Ben de öyle. Bi de reflü gibi oldu o kadar çok yersem tabiHanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum
Canım korkma benımkıde oyle bazen dısardan bıle gozukuyor hareketlerı,bazen ben bıle cok zor hıssedıyorum.bence pozısyon degısıklıgı falan yapıyorlar.ama hıc hıssedemezsen tümm gün boyunca o zaman bır doktora gorunebılırsın ama.Kızlar bebisim 2 gundur cokcok az hareket ediyor hatta nerdeyse etmiyor gibiinsan telas yapiyor valla burdaki arkadaslara telas yapma gayet normal falan derdim ama oyle olmuyormus normalde cok hareketliydi bazen oyle guclu tekme atiyorduki yerimden zipliodum. 2 gundur hic hissetmiorum
32. Haftaya kadar zamanı var diyen ebeyi ben nasıl bekliyim. Doğurunca yapacak heraldebenim de sonum o olcak gibi gözüküyor. Büyük şehrin derdi büyük olurmuş fdgd
Canım benim de bazen oluyor öyle bir gün hiç hissetmiyorum. Tatlı yer uzanırsam başlıyor harekete denesene sen deKızlar bebisim 2 gundur cokcok az hareket ediyor hatta nerdeyse etmiyor gibiinsan telas yapiyor valla burdaki arkadaslara telas yapma gayet normal falan derdim ama oyle olmuyormus normalde cok hareketliydi bazen oyle guclu tekme atiyorduki yerimden zipliodum. 2 gundur hic hissetmiorum
Hamileliğimin başındam beri aynısı var bende de hareket hissetmeyince dinliyorumİsteyen gelebilir kalp atışı içinfetal doppler için neden geç kalmışım
Hangisi sizin yastikk ben de istiyorumGerçekten öyle ya yıkamıştım ıslak diye kullanmadım. Eşim belimin nasıl ağrıdığını görünce yastığı erken kurusun diye kalorifer peteklerine koyup kombiyi yakmış cayır cayır
Bundan canım dolaptan almıştım. Bu yastığı bebişim doğunca emzirme yastığı ve tummy time de kullanıcamHangisi sizin yastikk ben de istiyorum
ya 2 gündür ben de öyleyim hareket ediyor ama daha az ve güçsüz sanki bilmiyorum evham yaptım. Hiç hissetmediğim olmuyordu ama nette de baktım 28. haftaya kadar normalmişKızlar bebisim 2 gundur cokcok az hareket ediyor hatta nerdeyse etmiyor gibiinsan telas yapiyor valla burdaki arkadaslara telas yapma gayet normal falan derdim ama oyle olmuyormus normalde cok hareketliydi bazen oyle guclu tekme atiyorduki yerimden zipliodum. 2 gundur hic hissetmiorum
arkadasım 26. hafta da hala bekliyormuş. Gerçi onun 2. gebeliği, ilki 4,5 yaşında falan o zaman yapıldıysa belki tek dozu bekliyordur32. Haftaya kadar zamanı var diyen ebeyi ben nasıl bekliyim. Doğurunca yapacak heralde