- 3 Eylül 2023
- 1.095
- 860
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.421
Bana bu testin 27. Haftada yapılması gerektiğini söyledi. Şekeride o zaman yaparız boşa uğrasmazsın dedi. Benim kanım negatif olduğu icin negatif cıkarsa sorun yok dedi. Pozitif cıkarsa vücudum bebeği virüs gibi algılayıp ona saldırı yapıyormus. Pozitif antikorları kan negatif olduğu icin vücudumda olmuyormus. O yüzden bebeği korumak amaclı yapacaz birde doğumdan sonra yapılacak dedi.türkiye sistemini bilmiyorum ama bana bu test 27. Haftada yapılabilir dedi.sağlık ocağında nasıl yapılıyor onu hala anlamadım sonuca nasıl bakılıyor? sonuçta orda kanlar hastaneye gitmiyor mu? 10 a kadar kan alınıyor amaaann bakıcaz artık
aynen baya uzun uzun baktıı inceledi
negatif çıktı bizim iğneye gerek yok dedi doktor ama internette bazı yerler de negatif çıkarsa iğne yapılır yazıyoo tam bi kafa karışıklığı. Tabii benim için doktorun dediği önemli. Bir de sonraki gittiğimde şekere bakıcağımız için belki de 23. haftada yaptı bana testi
vallah ben de hiç bilmiyorum kadın ilk seni arıcam dedi yarın 1 hafta olcakYa benim de 25 hafta olmuş tetanozdan haber yok ben bi gidim sağlık ocağına, tarihim geçti mi acaba yine vurulabilir miyim bilmiyorum
aynen bana doğum da yapıcaz bir de dedi. İlk bebekte sorun olmuyor genelde dediiBana bu testin 27. Haftada yapılması gerektiğini söyledi. Şekeride o zaman yaparız boşa uğrasmazsın dedi. Benim kanım negatif olduğu icin negatif cıkarsa sorun yok dedi. Pozitif cıkarsa vücudum bebeği virüs gibi algılayıp ona saldırı yapıyormus. Pozitif antikorları kan negatif olduğu icin vücudumda olmuyormus. O yüzden bebeği korumak amaclı yapacaz birde doğumdan sonra yapılacak dedi.türkiye sistemini bilmiyorum ama bana bu test 27. Haftada yapılabilir dedi.
onun için kan değil idrar vermek lazım. kan da çıkıyor mu bilmiyorum. ama idrarda lökosit ve bakteri vs bakıyorlar. günde kaç lt su içiyorsunuz bu önemli. bir de yeşil sarı akıntı vs var mı, kokulu idrar var mı, kaşıntı yanma vs var mı ona göre belirti gösteriyorBi de şey sorcam idrar yolu enfeksiyonu belirtisi var mı yoksa sadece testle mi ogreniyoruz nerden anlariz bende var mi yok mu bilmiyorum baya oldu kan tahlili istemedi doktorum
Sagol canimgeçmiş olsuun canım dinlen dinlennn
Cok sagol canimGeçmiş olsun canım dinlen bol bol
İdrara kan demişim ndndjdjdjdonun için kan değil idrar vermek lazım. kan da çıkıyor mu bilmiyorum. ama idrarda lökosit ve bakteri vs bakıyorlar. günde kaç lt su içiyorsunuz bu önemli. bir de yeşil sarı akıntı vs var mı, kokulu idrar var mı, kaşıntı yanma vs var mı ona göre belirti gösteriyor
Ahahaha bi şey olmaz :) kaç lt su içiyorsunuz günde 2 3 lt içiyorsanız varsa da su ile atılıyor vücuttan zamanlaİdrara kan demişim ndndjdjdjd
Canım duyduğum kadarıyla bağırsaktaki parlaklık zamanla geçen birşey demek ki doktorun bu yüzden önemsemediKizlar merhaba bugun ayrıntili ultrasonum vardı. Her sey normal çikti ama raporda bağırsak ansları belirgin görünümde olup bağırsak ekojineteleri hafif artmıstır yazıyor.ekojinete de parlaklık demekmis. Ama doktor bir daha gel sıkıntıli gibi felan bisey demedj. Başina boyle bisey gelen veya duyan varmi
Bebeğin pozisyonu uygunsa ve doktor da tecrübeliyse hızlı hızlı bitiyor. Ben normalde de perinatolog takipliyim özelde. Normal muayeneye diye gittim bugün detaylı günü dediAynen işte ozeldeki doktorumla olan normal randevum 15-20 dk rahat sürüyordu o yüzden garip geldi. Ama yine de bana anlatmadan da olsa yeterli olarak baktiysa sorun yok sadece garip geldi işte
Benim 5 dk bile surmemistir. Bi kaç tane değeri söyledi asistanina pıt pıt bitti. Raporu ayrıca alabiliyor muyuz Çarşamba günü gidince alayım alınıyorsa. Benim hâlâ e nabizda yok
Bu ara icmiyorum galiba pekAhahaha bi şey olmaz :) kaç lt su içiyorsunuz günde 2 3 lt içiyorsanız varsa da su ile atılıyor vücuttan zamanla
Bebişim uzandigimda ultrason sırasında pat pat vuruyodu uyanıktı zatenBebeğin pozisyonu uygunsa ve doktor da tecrübeliyse hızlı hızlı bitiyor. Ben normalde de perinatolog takipliyim özelde. Normal muayeneye diye gittim bugün detaylı günü dediçok kısa sürdü benim de. Eskiden bu damarlardaki kan akışını bulmak 2 saatimi alırdı şimdi dakika sürmüyor dedi hatta tecrübe işte
Lökosit ve bakteri kısmında ne yazması gerekiyor acaba ben iki seferdir idrar veriyorum ama hiç bi şey demedi doktorumonun için kan değil idrar vermek lazım. kan da çıkıyor mu bilmiyorum. ama idrarda lökosit ve bakteri vs bakıyorlar. günde kaç lt su içiyorsunuz bu önemli. bir de yeşil sarı akıntı vs var mı, kokulu idrar var mı, kaşıntı yanma vs var mı ona göre belirti gösteriyor
Yaa ultrasonu galiba elimiz sanıyorlar tekmeliyorlar kıyamam yaaaaBebişim uzandigimda ultrason sırasında pat pat vuruyodu uyanıktı zatengün boyu da öyleydi gerçi Çarşamba sorucam doktora bakalım ne dicekler
Yanlız değilsin 21+4 hala tik yokmaşallah ne güzel ben 20. haftaya girdim hala tık yok :)
Bende 21+0 aynı durumdayımYanlız değilsin 21+4 hala tik yokbı kaç gündür içimde baloncuk patliyo gibi ama hala ekin degilik yani yok yüzünude göstermiyor sıpa