Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Elektrik süpürgesi çok yüksek olmaz mı ya benimkinin ayarı yok

Kadrajda olmayan babynest, bebek yastığı,yorganı,mama sandalyesi, banyo küveti filesi,göğüs ucu kremi,ateş ölçer, oda termometresi,burun aspiratörü ve örme iki battaniyemi de eklersemm bende böyle
Maşallah hepsi çok güzel bende bukadsr kiyaft yok yaöndeki pempe tulum ve eşofman takimini nerden aldınız trendyoldan aldığınız varmı

Maşallah hepsi çok güzel bende bukadsr kiyaft yok yaöndeki pempe tulum ve eşofman takimini nerden aldınız trendyoldan aldığınız varmı
Pembe tulumu tedi den aldım. Eşofman takımını da pazardan aldım. Kutuda olanlar hediye geldi. Trendyoldan hiç kıyafet almadım. E bebekte ,tedi den,pazardan,lcw falan aldım. Bir de Instagram da smbebek diye bir sayfa var. En köşedeki ayıcıklı pembe takımı o sayfadan aldım 3-6,6-9,9,12 aylık hep karışık. Uygun bulduğum ne varsa alıyorum

Ben büyük hiç almadım ya yenidoğan bide 3 ay aldim

Baby Vac nasıl bir şey
Elektrikli süpürgeye takılıyormuş arkadaşım kullanıyor en düşük ayarda çekiyorsun öyle sandığımız gibi bir vakumda olmuyormuş. Bu kızımda onu kullanıcam çünkü cidden ölğm gibi hastayken burunlarını çekmek kaç kez kustum sayamadım nefesim yetmiyor midem bulanıyor arka taraftaki balgamı alamadıkca da duzelemiyorlar maalesef. Şuan yine hasta mesela sadece yatmadan çekiyorum otriyle yada çekmiyorum nefes almasını engelleyince çekmek daha iyi. Zaten bebeklerinizin burnunu çekmeye alıştırmayın hastalık dışı yapılmamalı bence. Ön tarafa geliyor çengelli iğneyle alıyordum küçükken yada banyoda çıkıyordu zaten

Kızlar zıbını bence yenidoğan çok almayın 0-1 ay yada 0-3 ay alın ve çok alın kaka muhabbetine sürekli taşıyor ve çitilemeye zamanınız olmazsa her gün çamaşır da yıkanmıyor

Benim süpürgemin ayarı yok basıyorum çalışıyor maşallah halıya bile yapışıyor öyle bir şey. Ben iki tane aldım biri çekmeli, eşim ben yaparım dedi biri de havayla olan

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-12-18-53-25-516_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2024-11-12-15-35-05-012_trendyol.com.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…