- 8 Ağustos 2023
- 5.344
- 5.298
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.661
Elektrik süpürgesi çok yüksek olmaz mı ya benimkinin ayarı yokkız olcağını bilsem 2. yi yaparım
nexusun otomatik olanını arkadasım kullanıyor memnun. Bir de elektrikli süpürgeyle çekilen var #reklamdeğil
benim asla midem kalkmaz ya midesizim galibadjfhksj
Direct Nexus Elektrikli Burun Aspiratörü DN0015 Fiyatı
Direct Nexus Elektrikli Burun Aspiratörü DN0015 en uygun fiyatlarla civilim.com'da. SipariÅ ver, hızlı güvenli bir Åekilde evine gelsin.www.civilim.com
Aminnn canım çok teşekkür ederim inşallahAy aman tanrım bunlar neeeegüle güle giysin inşallah
OyyyyyKızlaar bugün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür yolunda her şey 21+1 bu da ilk fotomuz oğluşumuzun
MaşallahKızlaar bugün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür yolunda her şey 21+1 bu da ilk fotomuz oğluşumuzun
Maşallah hepsi çok güzel bende bukadsr kiyaft yok yaKadrajda olmayan babynest, bebek yastığı,yorganı,mama sandalyesi, banyo küveti filesi,göğüs ucu kremi,ateş ölçer, oda termometresi,burun aspiratörü ve örme iki battaniyemi de eklersemm bende böyle
Birde katlanır küveti nerden aldınız link varmıKadrajda olmayan babynest, bebek yastığı,yorganı,mama sandalyesi, banyo küveti filesi,göğüs ucu kremi,ateş ölçer, oda termometresi,burun aspiratörü ve örme iki battaniyemi de eklersemm bende böyle
Amiin inşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsinOyyyyymaşallah darısı başımıza biz de görsek bir an önce
Pembe tulumu tedi den aldım. Eşofman takımını da pazardan aldım.Maşallah hepsi çok güzel bende bukadsr kiyaft yok yaöndeki pempe tulum ve eşofman takimini nerden aldınız trendyoldan aldığınız varmı
Ay zaman geçiyor ya bir şekilde ben de çol sabırsızdım geldi bile. Kaçımcı haftada olacaksınMaşallahbenim tee 26 Kasım'da
Zuu Baby Gri Katlanır Banyo Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol #reklamdegilBirde katlanır küveti nerden aldınız link varmı
22. Haftada olucamAy zaman geçiyor ya bir şekilde ben de çol sabırsızdım geldi bile. Kaçımcı haftada olacaksın
Ben büyük hiç almadım ya yenidoğan bide 3 ay aldimPembe tulumu tedi den aldım. Eşofman takımını da pazardan aldım.Kutuda olanlar hediye geldi. Trendyoldan hiç kıyafet almadım. E bebekte ,tedi den,pazardan,lcw falan aldım. Bir de Instagram da smbebek diye bir sayfa var. En köşedeki ayıcıklı pembe takımı o sayfadan aldım 3-6,6-9,9,12 aylık hep karışık. Uygun bulduğum ne varsa alıyorum
Ben alıyorum 6 aya geldiğimizde fiyat bakımından farklı olacak her şey. Şimdi indirime girenlerden alıyorum. Tabi kilosu ne kadar izin verir bilmiyorum ama yine çok değil bir iki parça alıyorumBen büyük hiç almadım ya yenidoğan bide 3 ay aldim
Ayy ne kdr tatliii masallahKızlaar bugün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür yolunda her şey 21+1 bu da ilk fotomuz oğluşumuzun
Çıkmaz inşallah kalbini ferah tut ben de çok panik girdim ama çok şükür bir sorun sıkıntı çıkmadı her şeyine baktırdım.Ayy ne kdr tatliii masallahbenimde detayli yarin. Cok heyecanliyim bir sorun cikar diye
Baby vac alın bence ne zaman kızımın burnunu çeksem bende hasta oluyorum otri bebe var ve insanın nefesi yetmiyor cidden midenizde bulanıyor hava çektiğiniz içinKızlar, serum fizyolojik ve aspiratör ne alcaksınız ?
Baby Vac nasıl bir şeyBaby vac alın bence ne zaman kızımın burnunu çeksem bende hasta oluyorum otri bebe var ve insanın nefesi yetmiyor cidden midenizde bulanıyor hava çektiğiniz için
Elektrikli süpürgeye takılıyormuş arkadaşım kullanıyor en düşük ayarda çekiyorsun öyle sandığımız gibi bir vakumda olmuyormuş. Bu kızımda onu kullanıcam çünkü cidden ölğm gibi hastayken burunlarını çekmek kaç kez kustum sayamadım nefesim yetmiyor midem bulanıyor arka taraftaki balgamı alamadıkca da duzelemiyorlar maalesef. Şuan yine hasta mesela sadece yatmadan çekiyorum otriyle yada çekmiyorum nefes almasını engelleyince çekmek daha iyi. Zaten bebeklerinizin burnunu çekmeye alıştırmayın hastalık dışı yapılmamalı bence. Ön tarafa geliyor çengelli iğneyle alıyordum küçükken yada banyoda çıkıyordu zatenBaby Vac nasıl bir şey
Benim süpürgemin ayarı yok basıyorum çalışıyor maşallah halıya bile yapışıyor öyle bir şey.Elektrikli süpürgeye takılıyormuş arkadaşım kullanıyor en düşük ayarda çekiyorsun öyle sandığımız gibi bir vakumda olmuyormuş. Bu kızımda onu kullanıcam çünkü cidden ölğm gibi hastayken burunlarını çekmek kaç kez kustum sayamadım nefesim yetmiyor midem bulanıyor arka taraftaki balgamı alamadıkca da duzelemiyorlar maalesef. Şuan yine hasta mesela sadece yatmadan çekiyorum otriyle yada çekmiyorum nefes almasını engelleyince çekmek daha iyi. Zaten bebeklerinizin burnunu çekmeye alıştırmayın hastalık dışı yapılmamalı bence. Ön tarafa geliyor çengelli iğneyle alıyordum küçükken yada banyoda çıkıyordu zaten