- 9 Ağustos 2016
- 6.310
- 20.721
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.641
aa şu an yaşamadım hiç ya ama önceden bi sıkıntı da hemen iade yapıyorlardıOrda da premium um bende orayı kullanıyorum. Ama bir ürünüm kargoda kayboldu birinde 20 gün geçti para iadesi yaptılar diğeri de iki gün gecikince aradım müşteri hizmetleri satıcıdan çıkmamış vs dedi iade yaptı
Hayırlı olsun canım aldıysannben hepsiburadadan premium üyelik almıştım hep orayı kullanıyorumhem orda 10 kere cart curt gibi şart yok 50 tl daha uygunn geldi. #reklamdeğil
Yine yapıyorlar kayıt açtılar ilkinde kargo şirketinden dönüş beklediler 15-20 gün bekledik olsun sağlık olsun indirim kullanmıştım tekrar tanimladılar tekrar aldımaa şu an yaşamadım hiç ya ama önceden bi sıkıntı da hemen iade yapıyorlardı
Benim yiğenimi çıkarmak için hastane puseti şart koşmuştu siz anne yanı alacaksanız babynest yanınızda götürüp çıkabilirsiniz belki ya da 0+ ay kanguru alacaksanız o da olabilirKızlar bisey sorcam. Biz puseti dogumdan sonraki donemlerde almayi dusunuyoruz. Ama hastaneden cikarken bebegi neyle cikarabiliriz bebegi neye koyabiliriz sizce fikriniz varmi
Ayy çok hoş görünüyor hepsi deKadrajda olmayan babynest, bebek yastığı,yorganı,mama sandalyesi, banyo küveti filesi,göğüs ucu kremi,ateş ölçer, oda termometresi,burun aspiratörü ve örme iki battaniyemi de eklersemm bende böyle
Çok güzel görünüyolar :-3 erkek şeyleri hiç tatlı değil bi tane de kız mı yapsam diye düşünüyorum sırf bu yüzden xDKadrajda olmayan babynest, bebek yastığı,yorganı,mama sandalyesi, banyo küveti filesi,göğüs ucu kremi,ateş ölçer, oda termometresi,burun aspiratörü ve örme iki battaniyemi de eklersemm bende böyle
Bu bizim ağız yoluyla çektiğimiz mı? Kınamayın ama ben o şekilde midemin kaldıracağını sanmıyorum aşırı her seyden tiksinen biriyimTekrar stokta görünüyor son 2 ürün diye #reklamdegil
evet internette kortizonlu olduğu için tavsiye edilmiyo vs yazıyo ben de okyanus suyu aldım o yüzden ama hiç fayda etmiyo ve boğulup ölecek gibi oluyorum diye mecbur kullanıyorum ben de. bence de sorun olmaz millet ne ilaçlar içiyo sapasağlam doğuruyo :-3Bunu dene ama ben doktoruma sorduğumda illiadini bu aylardan sonra zararı olmayacağını söyledi ben de çok sıkılıp vicdan yapmıştım. İnternette de baya araştırdım 9 ay kullanan bile var bağımlılıktan ötürü. Çok şükür okuduklarımınkinde sorun olmamıştı. Çok ağır grip oldum ve tekrar kullanmaya başladım geçmişte illiadin bağımlısı biri olarak halen de bırakamadım maalesef
kız olcağını bilsem 2. yi yaparımÇok güzel görünüyolar :-3 erkek şeyleri hiç tatlı değil bi tane de kız mı yapsam diye düşünüyorum sırf bu yüzden xD
nexusun otomatik olanını arkadasım kullanıyor memnun. Bir de elektrikli süpürgeyle çekilen var #reklamdeğilBu bizim ağız yoluyla çektiğimiz mı? Kınamayın ama ben o şekilde midemin kaldıracağını sanmıyorum aşırı her seyden tiksinen biriyim
Başka ne alabilirim? Bir de içeriğini bildiğiniz kullandığınız bb krem fondöten önerir misiniz? Evdekiler bitti çok da kullanmadım zaten bu süreçte ama bir tane güvendiğim bir ürün olsun elimin altında istiyorum
Canım çok geçmiş olsun. Ben çok anlamam ama kolesterol değerleri hamilelikte böyle olabilir diye biliyorum onu takma. Ama crp falan anlamıyorum ben çok. Bence telaşlanma.maya91 mayoş çıktımı sonucların.ya benım hersey yuksek cıkmıs moralım bozuldu bıraz,vıtamınlerı kes dedı doktor.haftaya cumartesı tekrardan test yapıcakmıs.kızlar anlayan varsa bakabılırmı?korkmalımıyım karacıger degerlerım yukseldıgı ıcın?
Sagol kuzucumCanım çok geçmiş olsun. Ben çok anlamam ama kolesterol değerleri hamilelikte böyle olabilir diye biliyorum onu takma. Ama crp falan anlamıyorum ben çok. Bence telaşlanma.
Düzelir canım ya endişe etme hamilelik bütün bedenimizi alt üst ediyor sonuçta. Biraz dengeli sebze ağırlıklı beslenirsin düzelirSagol kuzucumbenı karacıger degerlerının yukselmesı korkuttu bıraz.inşallah duzelır.yuruyuse ve sebze yemeye baslamam gereklı sanırım.
Canım ben bb krem olarak Dr clinikten alıyorum. Aldığım ürünleri kullanmadan önce içeriğini doktoruma gösteriyorum kullanabilirsin dediği için oradan alıyorum. Zaten üyeliğimde var leke kremi çatlak kremleri mi falanda hep oradan aldım #reklamdegil yanlış anlaşılmasın. O yüzden farklı bir marka kullanmadım bilmiyorum. Bana eşim çekme işlemini ben yaparım dedi bilmiyorum o yüzden aldım elektrikli de canını yakabilir. Burdan Bir arkadaşımız boyle bir şey almıştı midem kaldırmaz dediBu bizim ağız yoluyla çektiğimiz mı? Kınamayın ama ben o şekilde midemin kaldıracağını sanmıyorum aşırı her seyden tiksinen biriyim
Başka ne alabilirim? Bir de içeriğini bildiğiniz kullandığınız bb krem fondöten önerir misiniz? Evdekiler bitti çok da kullanmadım zaten bu süreçte ama bir tane güvendiğim bir ürün olsun elimin altında istiyorum
Ayy çok hoş görünüyor hepsi de
Teşekkür ederimÇok güzel görünüyolar :-3 erkek şeyleri hiç tatlı değil bi tane de kız mı yapsam diye düşünüyorum sırf bu yüzden xD
Seni çok iyi anlıyorum 4 sene bağımlılığım vardı ve yine başladım yakın zamanda maalesefevet internette kortizonlu olduğu için tavsiye edilmiyo vs yazıyo ben de okyanus suyu aldım o yüzden ama hiç fayda etmiyo ve boğulup ölecek gibi oluyorum diye mecbur kullanıyorum ben de. bence de sorun olmaz millet ne ilaçlar içiyo sapasağlam doğuruyo :-3
Ay aman tanrım bunlar neeeeKadrajda olmayan babynest, bebek yastığı,yorganı,mama sandalyesi, banyo küveti filesi,göğüs ucu kremi,ateş ölçer, oda termometresi,burun aspiratörü ve örme iki battaniyemi de eklersemm bende böyle