Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bu problemden muzdaribim ve otrivine'i bırakamıyorum zaten bebekten ötürü de nefes almakta zorlanıyorum artık. sterimar da var ama hiçbi işe yaramıyo bende. takriben ne kadar sürüyo ona alışması?
Bunu dene ama ben doktoruma sorduğumda illiadini bu aylardan sonra zararı olmayacağını söyledi ben de çok sıkılıp vicdan yapmıştım. İnternette de baya araştırdım 9 ay kullanan bile var bağımlılıktan ötürü. Çok şükür okuduklarımınkinde sorun olmamıştı. Çok ağır grip oldum ve tekrar kullanmaya başladım geçmişte illiadin bağımlısı biri olarak halen de bırakamadım maalesef

Aynı benim de öyle bir gün kıpır kıpır diğer gün tek tük. Ama normal bence rutin bu mesela bugün çok zor hissediyorum. Dün dışarıdan belliydi

ben de bu problemden muzdaribim ve otrivine'i bırakamıyorum zaten bebekten ötürü de nefes almakta zorlanıyorum artık. sterimar da var ama hiçbi işe yaramıyo bende. takriben ne kadar sürüyo ona alışması?
Canım basta işe yaramıyor işte malesef,önce alısması lazım burnun,1-2 ayda alısır ama tahmınımce,benım 3 yıl falan oldu çok şükür burnum açılalı,soguk algınlıgı ılacları burun acıcılar herseyden uzak durman lazım,vucut kendı mekanızmasını calıstırıyor bır sure sonra,ben ne clarınısler ne aurısler ne otrıvıneler ne amwaysler ne aferimler cesit cesit neler neler kullandım,hep nezle gıbıydım ne zaman herseyı kestım duzenlı beslendım vıtamınlerımı aldım ıyılestım.
Aynı benim de öyle bir gün kıpır kıpır diğer gün tek tük. Ama normal bence rutin bu mesela bugün çok zor hissediyorum. Dün dışarıdan belliydi
Yaa ıcımı rahatlattın,bende korkuyorum boyle olunca,genelde haftasonları super hareketlı haftaiçi bırde kesılıyor pıt pıtlar.işe gıtmeyı sevmıyo bence bu cocuk

Allah razı olsun valla bilgiler için. Hangi yerdeki mağazasına gittin acaba. Bizde o yataklardan almayı düşünüyoruzda.
Ne demek canım Kadir has avm olarak geçiyor Bahçelievlerde sadikonuk hastanesi karşısı tam bi çocuk avmsi çocuk için bir sürü mağaza var içinde bende görüp almak istediğim için gittim

magazaya gitmek hic aklima gelmemisti hem deneyerek almis oluruz ben yarın oda takımı da alacaktım ama odayı filan kullanmicak yatak daha önemli shjhd
Gidip görmek daha iyi oluyor bence boyutu mağazadan daha büyük oluyor eve gelince yatağım orası geniş ya pek anlaşılmıyor

Eşim de aynısını söyledi bana

Kızlar 18+1 de bebek hareketi hissetmemem normal mi? Anneannemler falan çoktan hissetmen lazım diyip beni panik ettirdiler sabah sabah.
Doppler ile kalp atışı ve hareketleri duyabiliyorum ama his yok hiç.
Yengem de bana öyle demişti, nedir bu kıyaslama yapıp tedirgin etme anlamıyorum. Her kadının hamilelik serüveni ve hatta her hamilelik bile ayrı... 19. Haftadan sonra minik minik başladı, şimdi ara ara sakinleşse de, hareketleri dışarıdan görülecek kadar net. 24. Haftanın içindeyiz.

Galiba tum ailemden uzakta olmanin tek guzel yani buydu, kimse modumu dusuremedi, sen bi de dogurduktan sonra gor diyemediBenim de ilk buyuk hareket 19 da gelmis, ara ara artti azaldi, simdi 24+ 1iz her gun tekmeleniyorum

ben hepsiburadadan premium üyelik almıştım hep orayı kullanıyorum hem orda 10 kere cart curt gibi şart yok 50 tl daha uygunn geldi. #reklamdeğil
Orda da premium um bende orayı kullanıyorum. Ama bir ürünüm kargoda kayboldu birinde 20 gün geçti para iadesi yaptılar diğeri de iki gün gecikince aradım müşteri hizmetleri satıcıdan çıkmamış vs dedi iade yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…