- 5 Aralık 2021
- 2.613
- 2.954
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #18.681
Havayla olan pek işini görmez anca ön taraftakileri alırsın onunla ama hastalık durumunda balgamlı oluyor oldukça da çıkıyor günde 4 kere çekmek zorunda kalmıştım doktoru öyle söylemişti. Eşin yapabilirse tamam benimki beceremediBenim süpürgemin ayarı yok basıyorum çalışıyor maşallah halıya bile yapışıyor öyle bir şey.Ben iki tane aldım biri çekmeli, eşim ben yaparım dedi biri de havayla olan
Otri bebe uçlarını da yıkayıp tekrar kullanan var hiç denemedim ama denicem boşu boşuna para vermeye gerek yok hastalık durumunda bi uç direkt çöp oluyorBenim süpürgemin ayarı yok basıyorum çalışıyor maşallah halıya bile yapışıyor öyle bir şey.Ben iki tane aldım biri çekmeli, eşim ben yaparım dedi biri de havayla olan
Fizyolojik serum ile kullanıldığında yani yumşatıldığında iş görür gibi. Çünkü bir çok yorumunu okudum baya baya etkili katı sıvı baya çıkartıyor. Bakalım. Elektrik süpürgesi ile olanı yapamam. Evet eşim yapar ama her ihtimale karşı ben bunu da aldım. Eğer elektrik süpürgesi ile çalışan harici öneriniz varsa alabilirimHavayla olan pek işini görmez anca ön taraftakileri alırsın onunla ama hastalık durumunda balgamlı oluyor oldukça da çıkıyor günde 4 kere çekmek zorunda kalmıştım doktoru öyle söylemişti. Eşin yapabilirse tamam benimki beceremedi
Evet evet bende ekstra uç almadım onun için yıkar kullanırımOtri bebe uçlarını da yıkayıp tekrar kullanan var hiç denemedim ama denicem boşu boşuna para vermeye gerek yok hastalık durumunda bi uç direkt çöp oluyor
O zaman otri yeterli bide wee babynin var onu da kullandım güzeldi atayım resmini. Bunda daha net görüyordum çıkan balgamı rengini vs burun delikleri küçük olan bebekler için iyi budaFizyolojik serum ile kullanıldığında yani yumşatıldığında iş görür gibi. Çünkü bir çok yorumunu okudum baya baya etkili katı sıvı baya çıkartıyor. Bakalım. Elektrik süpürgesi ile olanı yapamam. Evet eşim yapar ama her ihtimale karşı ben bunu da aldım. Eğer elektrik süpürgesi ile çalışan harici öneriniz varsa alabilirim
Sagol cnm insallah. Sen ozelde yaptirdin sanirim. Devlette boyle renkli resim verceklerini sanmiorumÇıkmaz inşallah kalbini ferah tut ben de çok panik girdim ama çok şükür bir sorun sıkıntı çıkmadı her şeyine baktırdım.
Yaa evet bunu da gördüm ama otribebeyi aldım artık. Pahalı ürünler değil Allah'tan. Teşekkür ederim çokO zaman otri yeterli bide wee babynin var onu da kullandım güzeldi atayım resmini. Bunda daha net görüyordum çıkan balgamı rengini vs burun delikleri küçük olan bebekler için iyi buda
Rica ederim ve size şimdiden söylüyorum bi yere not alın diş döneminde tetagil alın aldırınYaa evet bunu da gördüm ama otribebeyi aldım artık. Pahalı ürünler değil Allah'tan. Teşekkür ederim çok
Evet özel dr da yaptırdım. Toplam 4 saat sürdü beklemeler ile beraber. Didik didik baktı. Her pozisyonda görebilmek için baktı yürüttü bir daha baktı kahve çikolata vs vs. Bir liste vardı o tamamlanana kadar göndermedi.Sagol cnm insallah. Sen ozelde yaptirdin sanirim. Devlette boyle renkli resim verceklerini sanmiorum
Yok hayır canım silikon gibi sızan anne sütünü de biriktiriyor içindeSilverina aldım cnm gümüş kapak dimi ? #reklamdeğil
Tamam mutlaka aklımızda olsunRica ederim ve size şimdiden söylüyorum bi yere not alın diş döneminde tetagil alın aldırın
Ben elektrikli düşünüyorum galiba sadece nexus varKızlar burun aspiratörünü elektrikli düşünen var mı?maya91 kuzu sen Nexus mu düşünüyordun bir ara
Ben bu konuda kararsız kalıyorum. Eşim ben yaparım diyor ama nasıl çekicez nasıl olucak diye acaba elektrikli mi alsam diye düşündüm. Nexus a baktım fizyolojik serum la kullananlar maximum verim alıyormuş ama bazıları da çekim gücü iyi değil falan demiş o kadar paraya pişman olmakta istememBen elektrikli düşünüyorum galiba sadece nexus var
Canım benim çok sağol. Bende netten baktığım da bir tek şube orada vardı. Gitmek lazım bakıp almak daha içime siniyor benimdeNe demek canım Kadir has avm olarak geçiyor Bahçelievlerde sadikonuk hastanesi karşısı tam bi çocuk avmsi çocuk için bir sürü mağaza var içinde bende görüp almak istediğim için gittim
Grip geçirdim ama baktirmadım hiç yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorumKızlar gebelikte CRPnize baktırdınız mı? Benim boğazlarım şişti faranjit olmuşum yutkunurken acıyordu doktora gittim kan aldı CRP 33 çıkmış kanda enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi. Sizlerde böyle bir durum oldu mu canım çok sıkkın.
İlaç kullandın mi gripte herhangi bir antibiyotik falan içtin mi canım?Grip geçirdim ama baktirmadım hiç yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum
Hiç bir şey kullanmadım canım. Kendimi terlettim iyice. Günde 1 bardak ıhlamur tükettim. Ballı ılık süt falan içtim öyle öyle toparladımİlaç kullandın mi gripte herhangi bir antibiyotik falan içtin mi canım?